Egy különleges önismereti út ajándéka

Three In One Concepts módszer tanításairól

Szüleink azt akarták, hogy elvárásaik szerint tökéletesek legyünk. Miközben felnőttünk, azonosultunk elképzeléseikkel, szabályaikkal. Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet. „Azt hittük, ez a helyes nevelési mód.”

– Szerettek bennünket – legalábbis ezt mondták.

– Mi is szerettük őket – legalábbis úgy gondoltuk.

– Kétségtelen elvárták tőlünk, hogy szeressük őket.

– Mi is elvártuk, hogy szeressenek bennünket.

– Azt akarták, hogy tökéletesek legyünk az ő módjukon.

Elkerülhetetlen volt a sok fájdalmas tapasztalat, megbántás, szégyen, hibáztatás. Erre rásegített az iskola nevelési eszközeivel. Sokan mintsem, hogy további kritikáknak, javítgatásoknak tegyük ki magunkat.

(Iskolai emlékképek.)

Mi más lehetőség maradt, mint elfogadtuk a tekintélyek hitvilágát, magunkba zártuk a szégyent, a félelmeket, a bűntudatot, a haragot, a megfelelni muszáj kényszerét. Nem tudtuk elkerülni a zavart, a depressziót, hisz senki sem tanította meg, hogy kezeljük az aggodalmakat, a hibáztatást.

A “Three In One Concepts” másképpen One Brain kineziológiai módszer megtanítja, hogy minden emberi lénynek van választása, hogy mi magunk vagyunk a boldogság forrása.

Ha felszabadítjuk, illetve átalakítjuk korlátozó hiedelemrendszerünket, akkor jobbá válunk önmagunk és a környezetünk számára. Részleteket találsz a tanulási, fejlődési lehetőségekről a honlapomon.

szeretettel várlak  Zuglóban a Tükrömtükröm Készség Stúdióban

Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu

A szobatisztaság mögötti stressz az édesanya és gyermek életében

Mindig tudtam, éreztem, hogy ami egy anya-gyermek oldáson történik, az megváltoztatja a gyermek és a család életét. Sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, ezért fontosnak érzem tapasztalataim megosztását. Küldetésem részleteiről a www.tukromtukrom.hu honlapon.

Azt tapasztalom, hogy a szépnek és jónak VISZIK A HÍRÉT az emberek, tehát bizalommal teljes vagyok. Minden odafigyelés, befektetés a pozitív gondolatokba, áramoltatja a változást és annak eredményét.

A történet 3 éves Katikáról szól, akinek nehézséget okoz a szobatisztaság. Nem szól, olyan, mintha dacolna anyával. Nem hallja meg az “utasítást.”Az orvosi vizsgálat sem hozott eredményt.

Édesanya felkeresett segítségért, ezért érzelmi stresszoldásban kerestük meg a probléma okát.

A gyermek – 8. hónapra születik, sajnos kis súllyal és ezért inkubátorba kerül. Anya, féltő szeretettel és aggodalommal veszi tudomásul, hogy kisbabáját szó nélkül elválasztják tőle. Megrémül, pánikba kerül. Később értesítik csak, hogy Katát kis súlya miatt egy ideig nem ölelheti szívéhez.

Szörnyű érzés, amikor tőlünk kívülálló erők vagy személyek beleavatkoznak saját döntésünkbe. “Hosszú napok telnek el, amíg újra láthatom gyermekemet” – meséli Judit. Minden nap vágyakozom és várom, hogy karjaimba szoríthassam. A tízedik napon ágyamhoz hozzák, de nem tud szopni, nem ismeri a testközelséget.

Könnyebb a cumisüvegből befogadni a táplálékot.

Megcirógatom, s könnyeim között megvigasztalom:

“Kincsem, gyönyörűségem – alig vártalak, hogy megölelhesselek. El kellett fogadnom, hogy az orvosok saját egészséged és biztonságod miatt – a legkimagaslóbb figyelmet szentelték neked. Jó helyen voltál, de most már itt vagyok és veled foglalkozom.” Most már tudom, hogy gyermekem ezért érezte: nem fontos számomra, nem állok mellette. Ez felerősítette elszigeteltségét az inkubátorban. S amikor bilire “kell” ülni és elvégezni, amit kérnek tőle – “aktiválódik” a múlt energiája, vagyis „ő nélküle döntenek”, ezért elutasítva érzi magát.”

A feladat kihívás volt édesanya számára, megértéssé alakítottuk.

Az oldásban a homlok-tarkó tartás ereje és tudatossága – segít a gyermeknek anyán keresztül feldolgozni és megérteni azt, ami születése kapcsán történt. Az édesanya a leghitelesebb személy, képes – átélni gyermeke – fájdalmait és valós felismerésekkel kikommunikálja, amit akkor nem tudott kifejezni. Oldásban ez pótolható, hiszen abban a korban dolgozunk, amit az izomteszt jelez, megtalálva a probléma gyökerét.

Igen, már értem. KÖSZÖNÖM. HÁLA.

Ha kisgyermekeddel bármilyen problémád adódik – érdemes felkutatni és megszüntetni a tünetek okát, ami egyéni konzultációkon, kezeléseken és csoportos tréningeken zajlik.

(Születésem története: 2022. március 18-19. 9-16 óra műhelymunka).

szeretettel várlak

Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu 06/20-991-4687

Allergia kezelése BEMER 3000 Fizikai Érterápiával

Az allergián az immunrendszer bizonyos testidegen anyagokra adott túlzott reakcióját értjük. A Bemer 3000 Fizikai Érterápia a vérkeringési paraméterek és a természetes önszabályozó mechanizmusok széleskörű támogatását szolgálja. A mikrocirkuláció javításával növeli az oxigén felvételét a kapilláris szövetekben, továbbá fokozza a javító fehérjék bioszintézisét.

Az allergiás megbetegedések rizikófaktorai közé tartoznak:

  • a genetikai előterheltség
  • nem specifikus tényezők (légszennyezés, passzív dohányzás, stb)
  • gyakori allergének – egyéni érzékenységtől függően (állatszőrök, poratka, pollen, stb…)

Lelki szinten az allergia – az „elfogadás” problémával, elfojtott agresszióval kapcsolható össze. Gyakori, hogy klienseim igénylik az ügy feltárásához szükséges emlékek, események megértését. Nagyon komoly változások érhetőek el – a komplex kezelésekkel.

Az immunrendszer támogatása –a III. Generációs készülékkel – jól működik. Hasznos, ha napi két alkalommal ráfekszünk a matracra és vegetatív rendszerünk kezelése mellett immunerősítést is végezzük az M1 és az M10 programokkal (reggel és délután).

Az egyedi éjszakai program – segíti a méregtelenítést.  Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a test savassága hátráltató tényező a gyógyulási folyamatban. Az allergia megszüntetésében is nagy szerepe van a lúgosító programoknak. (M3-M4-M5-M6) Ezeket hétről hétre emeljük. A P3-as program csökkenti a torokfájást, szemviszketést, a légzést is megkönnyíti.

A terápia lehetőséget nyújt – kényelmes – akár otthoni körülmények között (bérlés útján) – az egészségi állapot rendezésére.

László története: A legrövidebb gyógyulás – 5 hét alatt született meg.

”Hálás vagyok, mert alig tudtam zsebkendő nélkül, (légzési nehézségekkel küszködve)  létezni, pár hét alatt – csökkentek allergiás tüneteim, majd az 5-ik hét után úgy döntöttem, hogy átadom édesanyámnak, aki hosszú éveken át szenvedett ebben a kellemetlen betegségben.”

Ha bérlési szándéka van, keressen fel, hogy konzultációban megismertessem Önt a kezelések hatékonyságáról.

Ha családjában is vannak nehezen kezelhető betegségek, illetve valamennyien gyógyszerellenesek, abban az esetben kollektív, hatékony segítséget nyújtok.

Részletek a leírásban:

https://www.tukromtukrom.hu/modszerek/bemer-3000-magnesterapia/

Sok szeretettel várom

Székely Szilvia BEMER szaktanácsadó, O.E.T. 06/20-991-4687

„Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak.”

SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE – műhelymunka. 2022. március 18-19 napokon.

Áldott teher!

Gyermekként születtem, felnőttem, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM életemet meghatározó minősége!

A belső tér, a közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit, a 3 trimesztert. SZÜLETÉSED folyamatai a második napon kerülnek sorra. Nagy utazásod választása meghatározóak a mai napig. Valószínű, nem tártad még fel és döntöttél amellett, hogy sorsdöntő felismeréseidet a változtatásra fordítod. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját létezésed történetével.

Pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az ÁHÍTOTT TÖKÉLETESTŐL – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD ÉLETED TÖRTÉNETÉT!

Tudatosságod segít a folyamatban. Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van. Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a kötődésekkel teli generációs örökségek helyett. Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni, vagy Te. FÉLELMEIDET fel kell oldani, át kell alakítani! Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás: engedd meg magadnak a szembesülést, lehetőséget adva a teremtésre!

Születésünk stresszei, fázisai – a legmeghatározóbb traumákat, emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

Ha gyermekedet várod, akár „új vállalkozást” kezdenél – biztosan tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra! Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel közelebb kerülünk saját magunkhoz.

Ha KIFOGÁS NÉLKÜL, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

Egyéni és csoportos oldások, tudatszint emelés és szituációs gyakorlatok, rendszerállítás elemeivel találkozhatsz a műhelymunkában itt a Stúdióban.

A 2 napos csoportmunka segíti tudatos újjászületésedet.

Ideje: 2022. március 18-19 napokon 9 és 16 óra között. (Tízmilliószoros nap és Telihold napján.)

Helye: Tükrömtükröm Készség Stúdió. Zugló. 1147. Bp. Szered u 15.

Bejelentkezésedet várom: legkésőbb 2022. március 10-ig a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, ahol küldöm a további részleteket.

Végtelen szeretettel a megújulás és újjászületés iránt Székely Szilvia

Otthonod, belső létállapotod!

Aminek már nincs itt az ideje, túlnőtt rajtad.

Üzeni és jelzi: eltávolodtál a rendtől.

A rend, – rendezettség, – rendeződés, – időt igénylő tanulási folyamat. Gyakran érezheted, hogy elmerülsz a tárgyak és környezeted tisztogatásában, akár érzelmi életed várja a nagytakarítást. Túlterheled magad, mert mindent egyszerre be akarsz pótolni. A sietség gúzsba köt, lelassítva ezzel a továbbhaladás élénkségét.

Beláthatod, hogy mindenképpen feladatod van önmagaddal.

Az elme játékáról!  Minden rendben van?

Képzeletben egy óriási léghajóban ülsz, ami szállítja a csomagokat, amiből szeretnéd kiválogatni mindazt, ami már elavult. Egyik sem vonz már téged. Ezek a múltból jövő szokások,(anyaként örökre nekem kell kiszolgálni gyermekemet), szabályok, (diploma nélkül nem vagyok méltó az elismerésre), amelyek rabul ejtettek, vagy egy olyan tevékenység, ami a kisujjadban van, de végtelenül unalmas.(egy jó betanult foglalkozás). Lehet egy környezetváltoztatási szándék, ami színes és csábító. (Új helyen felébredni, elköltözni.) Idecsatolhatnám azokat a kontrolláláshoz tartozó és másokat hibáztató konfliktusaidat, amelyek eddig segítettek a menekülésben. Ismerd fel, aki másra fókuszál, azt hiszi magával, minden rendben van!

Mindehhez egy szelepet kell meglazítani, máris útjára indul az, ami eddig visszatartott a szabadságodban.

Ha a téves hitrendszert elengeded, hajlandó vagy megváltoztatni, akkor helyet adtál az újnak!

Keresd a változást, ami nemesít és egységbe rendez!

Találj magadra! Otthonod vár!

Ha szeretnél velem tartani és kinyújtani a kezed azért a megoldó kulcsért, ami téged támogat – akkor várom jelentkezésedet a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül vagy a 06/20-991-4687 telefonon.

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia

Hogyan vesztettem el az önbizalmamat?

Tudattérkép TSZ 125 VÁGY energiához kapcsolódó történet, amely segítségével visszaveheted az erődet. 2. rész

A gondolat rezgése – megjelenik a térben, ezért fontos arra fókuszálni, ami a legfontosabb számodra.

Judit – 18 éves korában elvesztette az életbe, terveibe vetett HITÉT, mivel érettségi eredményében csalódott, annak ellenére, hogy tudta – a matematika és történelem – 2 nem kedvelt tantárgya. Oldásban mai felismerései arról szólnak, hogy a”szemüveget viselő” tanár mögött érző empátia és szigor rejtőzködött. Ennek ellenére nehezen viselte a sikertelenséget.

Mi hátráltatta még útján?

Egyetemi továbbtanulása kilátástalannak tűnt.

Ez a kishitűség létrehozta saját magával szembeni elégedetlenséget. Sokat kellett magán dolgozni ahhoz, hogy feledésbe merüljön a „nem tudom megoldani, – a hiányos a tudásom, – a felesleges küzdeni,”- ezt már nem lehet bepótolni.

 Hosszú évek óta elindult az „önfejlesztés” útján, számtalan előadás és tanfolyam hallgatójaként igyekezett vakfoltjait kitisztítani, tudással betölteni.

Igazi eredményei akkor indultak be, amikor kineziológiai oldásokon és családállításokon vett részt. Lenyűgözték a felismerések, melyek segítségével képes volt átírni korábbi negatív hiedelemrendszereit. Az erős megfelelési kényszer a teljesítéssel kapcsolatban is átalakult, de ez hosszabb folyamatnak mutatkozott.

Ma, amikor visszagondol problémája gyökerére és elutasítottnak, megtagadottnak érzi magát, már más „szemüveggel” látja a történteket. Megértette, hogy a benne szunnyadó erő arra vár, hogy kitörjön és betöltse feladatát a létezésben.

Halogatás helyett ma kiegyensúlyozottan éli az életét.

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak egy személyes vagy online konzultációra. Bejelentkezés a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül, vagy hívj a 06/20-991-4687 mobilon.

Zuglóiaknak 10 % kedvezmény!

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia

TUDATTÉRKÉP 125 TSZ – VÁGY tudatszint üzenete 1. rész

Ha abban élsz, hogy megtagadják tőled, amit fontos, akkor továbbra is akarod, harcolsz a vágyaidért. Ebben a félelem az, ami lezárja és megkérdőjelezi, hogy megvalósulhat e az elképzelésed?

Tudattalanul is arra fókuszálsz, ami nem érkezik meg hozzád, de a „muszáj megkapnom, nem élhetek nélküle”- gondolatok kínoznak. Ez a megtagadottság érzése, mint hajtóerő kiváltja a kényszeres viselkedést, követelődzéshez vezethet, elégedetlenek vagyunk azzal, amit az élet kínál. Gyakran haragszol, hogy nem kapod meg, ami neked jár. Ez végtelenül hosszú folyamat, aminek a TUDATTÉRKÉP hiteles barátja, azonosítási lehetőséget és tisztulást kínál egyéni konzultációban, oldásban.

Az év elején lehetőséged van most megkeresni elakadásaid okát – így nem csak tervezni és álmodozni fogsz ezután, hanem megérted – merre haladj és folytasd belső munkádat!

Átírhatod a múltat saját választásod alapján!

Ha érdeklődésedet felkeltettem, várlak egyéni konfliktusmegoldó, irányt mutató oldásra.

Elérhetőségeimet megtalálod a honlapomon. Zuglóiaknak 10 % kedvezmény.

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu

 

A NŐK, AKIK TÚLSÁGOSAN SZERETNEK…. A férfiak, akik túlságosan szerető nőt választanak.

Tréning! 2021. november 27-én 9 és kb.18 óráig – ezen a napon indítom a tervezett két nap anyagát…

Sok szeretettel osztom meg, adom át Robert Norwood könyve és saját tapasztalataim alapján az LECKÉT.

Ezek a nők, elérhetik a gyógyulást, – ha megtanulják, szeretni önmagukat.

– “Ha rádöbbentél, hogy eddig arra törekedtél, hogy átformáld társadat, NEKED SZÓL ez a tréning.-”

Miért vonz bennünket, nőket ilyen mélyen az a gondolat, hogy az érzelmileg sérült emberből TÖKÉLETES PARTNERT faragjunk magunknak?

Amikor megbocsátjuk párunk hangulatait, szeszélyeit, rosszkedvét, közönyét, elutasító magatartását – mondván, – hogy ez boldogtalan gyermekkorából fakad és megpróbálunk “LÉLEKGYÓGYÁSZÁVÁ” vagy őrangyalává válni, megszállottan szeretjük őt. A lelki rabság oka nem is a szerelem, hanem a FÉLELEM.

Félünk egyedül lenni, félünk, hogy nem vagyunk szeretetre méltóak, s amikor látjuk, hogy nincs eredmény, még jobban próbálkozunk – még jobban szeretünk.

A túlságosan szerető nők abból a lelki kényszerből választanak ilyen partnert, hogy a hozzájuk legközelebb álló embert IRÁNYÍTHASSÁK “kézben tarthassák”. Ennek igénye a gyermekkorban gyökeredzik, amikor erős érzelmi hatások értek bennünket, pl. harag, bűntudat, szégyen, sajnálat valamelyik családtagunk iránt.

A változtatás eszköze, ha a partnerre irányuló szerető gondoskodás egy részét a saját életetekre, saját boldogulásotokra tudjátok átirányítani.

Ezen a tréningen szembesülhetsz saját blokkjaiddal és családi mintákkal. Felismeréseid által – búcsút inthetsz a múltnak. A műhelymunkában – oldások, Hellinger-féle családállítás és dr. Hawkins Tudattérképe alapján azonosítjuk be érzéseinket. A tisztulás hiteles tárháza vár.

Időpont: 2021. november 27-én 9 és 18 óra között.

Részvételi díj: 18 000Ft, házastársaknak 10 000 Ft kedvezmény, tanítványoknak 15 000 Ft.

Azokat az érdeklődőket várom, akik valóban felelősséget vállalnak tapasztalataikért, megértéseikért, saját magukért! Leckéikből tanulni szeretnének.

Végtelen szeretettel várlak, hiszen saját életem tapasztalatai is támogatják utazásunkat az elsajátított módszerek és tanítások által.

BELSŐ HANGOM AZ IGAZI VÁLASZ!

Jelentkezés: legkésőbb november 20-ig!

Áldás és szeretet!

Szeretettel várom érdeklődésedet – a 06/20-991-4687 telefonszámon

Székely Szilvia kineziológia oktató

Vagyok, aki Vagyok. – Álarcaink a „One Brain” tanfolyam tapasztalataiból

Életünk során magunkra aggattunk ÁLARCOKAT, mert úgy éreztük: a szerep, amit az képvisel: kiváltságos, feltűnő, akár szimpatikus a közönség számára.

Az igazi ok, hogy figyeljenek ránk, mert e nélkül elveszettnek érezzük magunkat.

Hosszú ideig, akár örökre bezárkóztunk, észre sem vettük, hogy „elárultuk magunkat.”

Hiába „vártuk” anya, apa figyelmét, nem értettük, – pedig képtelenek voltak többre.

Azóta is tele vagyunk ELVÁRÁSSAL. Milyen nehéz ezt elfogadni.

Belenézni a tükörbe, külső szemlélőként rálátni – saját magunkra – nagy kihívás. Ez megtörténhet, ahogy kezedbe veszed a tükröt, de társad is ott lehet, akiben meglátod azt, ami benned elutasításként rögzült. Igen.

Az álarc – amit felveszel, hogy másnak lássanak, – egy JÁTÉK.

Eldöntheted, hogy van e rá szükség? Utánozni, akár azonosulni az elképzelt jóval, egy személyiséggel, mert többnek érzed magadnál: téves HITRENDSZER.

Mikor utánzunk?

Csak akkor, amikor nem hisszük el, hogy megfelelőek és fontosak vagyunk környezetünk számára. Lehet, vagy kell egyáltalán mindenkinek megfelelni?

Képtelenség. Nincs rá szükség.

Amikor megbántottak gyermekkorodban, nem érezték át fájdalmadat, képtelenek voltak törődni veled, ezt mai napig őrzi sejtmemóriád. Testi tüneteid pedig JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, – minek van itt az ideje.

Felesleges birtokolni a körülötted lévőket, hiszen sokkal ékesebb és értékesebb, ha magadat adod.

BÍZZ ÖNMAGADBAN!

A tanulás folyamata, a benne létrejövő érzelmi stabilitás felszabadít és utadon biztonságban tart. Ha érdekel a képzés, a kineziológiai oldás – ha hívást érzel – szeretettel várlak.  Zuglóiaknak kedvezmény!

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991.4687

Születési trauma – az inkubátor káros hatása a gyermek személyiségfejlődésében

Sokszor megtapasztaltam, ami egy ANYA-GYERMEK konzultáción történik, az megváltoztatja a család életét. Sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, ezért nem értik miről van szó. Ezért hálás szívvel írom le a kineziológiai oldás tapasztalatait.

Tudom, hogy a szépnek és jónak viszik a hírét az emberek, tehát bizalommal teli vagyok. Minden odafigyelés, energia befektetés, áramoltatja a változást és annak eredményét.

Kati édesanyja felkeresett és elmondta nekem, hogy 3 éves kislányának nehézséget okoz a szobatisztaság. Nem szól, dacol anyával. Tiltakozik.

Kineziológiai oldásban megkeresem a probléma okát.

Nevezett gyermek – 8. hónapra kis súllyal születik és ezért inkubátorba kerül. Anyukája féltő szeretettel és aggodalommal veszi tudomásul, hogy kisbabáját szó nélkül elveszik tőle. Megrémül, erős pánik lesz úrrá rajta.

Szörnyű az érzés, amikor tőlünk kívülálló erők vagy személyek beleavatkoznak saját döntésünkbe.

  • “Hosszú napok telnek el, amíg láthatom gyermekemet” – meséli az édesanya. Minden nap vágyakozom és várom, hogy karjaimba vegyem. A tízedik napon megölelhetem, de nem képes szopni, aluszékony. Könnyebb a cumisüvegből befogadni a táplálékot.

    Megcirógatom, s könnyeim között megvigasztalom:

“Kincsem, gyönyörűségem – alig vártalak, hogy megölelhesselek“.

  • El kellett fogadnom, hogy az orvosok saját egészséged és biztonságod miatt az inkubátor mellett döntöttek – a legkimagaslóbb figyelmet szentelték neked. Jó helyen voltál, de most már itt vagyok és veled foglalkozom.

A konzultáción édesanya megérti – hogy ez a születéskori emlék aktiválódik kislányánál most a jelenben is.

Bezártságban lenni, elfogadni azt, ami elkülönít az egységtől, – az anyaméh után – ez nagy trauma mamának, babának egyaránt. Az inkubátorban, ahol a gyermek nem érintkezhet senkivel, megéli az elhagyatottságot. Félelmeivel egyedül érzi magát.

Tudom, hogy először önmagamnak kell megbocsátanom, mert érzem, hogy bűntudatom van. El kell fogadnom, hogy akkor mindent úgy tettem, ahogyan képes voltam rá. Ma már tudom, hogy a gyengéd és őszinte szeretet, amivel kislányomat körülveszem – visszaadja számára a biztonságot, akkor is szeretve érzi magát, ha kicsit távol vagyunk egymástól.

Bármilyen hozott vagy szerzett stresszhelyzetben érzed magad – jelezd és kérj időpontot! A www.tukromtukrom.hu honlapomon felsorolt módszerek közül választhatsz.

Bemutatkozásom és írásaim, programjaim olvasása segít a döntéshozatalban.

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20.991.4687