A diszlexia kialakulásának lelki oka

One Brain kezdő tanfolyamon a bemutató oldás blokkjainak emlékei és feloldása. (ny betű helyességének korrigálása, stresszei.)

Minden korábbi diszlexiás vakfolt, betűtévesztés, betűcsere, egyszerű korrekciókkal feloldható.  Nagy sikert és örömet éltünk meg, amikor egyik tanítványomat, Szabolcsot tesztelve izgalmas és életre szóló emléklenyomatot tártam fel.

Visszaemlékezés főszereplőnk elmondása alapján…

A tesztelés hiteles választ adott: az “ny” betű írásával van problémám.

A feldolgozás során feszültséget éreztem az “ábécével” való viszonyommal, mert a hétköznapi életben észre sem veszem. (gondoltam, gyermekkorom emléke, túl vagyok rajta.)

„Nagyon kellett figyelni, hogy ne gabalyodjak bele, félelem érzése keveredett
mellé, mert ez kisiskolás dolog és többen is vagyunk a teremben, , ne maradjak szégyenben.”

A korrekció elvégzése során (adott szabályok által) a diszlexia lelki okai feltárásában a kisbetű levegőben való írásnál csökkent ez a feszültség bennem, olyan thai-chi-s érzés kerített magához. Csodálatos ajándéknak éltem meg, hogy a kisgyermekkorban tanult “ny” betűtől milyen messzire eljutottunk.

Az a szó jutott eszembe, hogy „nyelvvizsga”, ez 17 éves kori emlékkép, amikor szakközépbe jártam. Nem tudtam levizsgázni, nem ment. Feljött a kényszer érzése a vizsga iránt, hogy meg kell csinálnom, illetve nem vagyok képes rá. Az iskolai tanítás mellett nehezen sikerülhetett volna, mivel édesanyám „némettanár” volt, én nagyszüleimnél éltem.

Ő nem segíthetett, mert sokat dolgozott, ami miatt sértődöttségben, mellőzöttnek és visszautasítottnak éreztem magam, Az érdeklődés, megbecsülés hiánya elvette magabiztosságomat, hiszen nem tudatosult bennem, hogy ez a probléma a diszlexia lelki okaihoz tartozik és feldolgozást igényel.

 

Az oldásban visszaemlékeztem, hogy ebben az időszakban felvételt nyertem az egyetemre, mindezt „felvételi nélkül.” Ezt az örömet akkor alig voltam képes felfogni, mert az említett kudarc érzése – háttérbe szorította.

Az élet nagy tanító. Most látom be, hogy minden, ami megtörtént korábban és azt hittem, már túl vagyok rajta – a tudattalan emléktáram fogva tartott.

HÁLÁS vagyok a megértésért.

18 éves koromban valóban megkaptam az elismerést, amire oly régóta vágytam. Egyetemista lettem.

Köszönöm az ajándékot, s minden percet, amit megélünk a tanfolyamon együtt! :) Szabolcs

Miért választottam 46 éves koromban…

Miért választottam 46. éves koromban a One Brain kineziológia módszerét, a folyamatos önképzést?  

Pedagógusi pályafutásom – a végéhez közeledett. Imádtam a gyermekeket, fontos volt számomra, hogy hozzásegítsem őket a könnyed, felszabadult létélményhez. A sok szabály, követelmény – hátráltatott, de mégis megtaláltam azokat az eszközöket, lehetőségeket, amelyekkel építhettem személyiségüket.

Az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiségfejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál.

A kezdő tanfolyam – 5 nap, ami az I. és II. szinteket foglalja magába.

2024. január 6-7. I. szint

2024. január 12-14. II. szint.

Gyermekkorban a tanítási órán meg kell felelni, de ezek a feszültségek megszüntethetőek. Minden óra elején – kineziológiai agytorna gyakorlatokat – végeztünk. Pillanatok alatt egy együttműködő lett velem az osztály és követtek engem. A felelés, a kommunikáció szabadabbá vált, a dolgozatok írása minőségi eredményeket hozott.

Magánéletemben is felismerhettem, hogy van, amit nekem is el kell fogadni. Nem lehet mindig igazam. A kellemetlen érzések, sértődöttségek is arra vártak, hogy feldolgozzam azok okát és a múltban megélt korai gyökerét.

A kineziológiai oldások, amelyeket először az Three is One ConceptsOne Brain kineziológia tanfolyamon tapasztaltam meg, irányt mutattak további életemben. Nagy felismerések, válaszok és megértések segítettek döntéseimben, a felelősség vállalásában. Szüleim mindig megmondták, mi a helyes, ezért önállótlan voltam. Lassan elfogadtam, hogy környezetem nem hibás, amikor másképp cselekszik. Rendszerint azt éreztem, hogy megtagadják az én kéréseimet. Másképp kezdtem látni, érezni…

A kineziológiai tanfolyamok, oldódásokat és szakmai tananyagot tartalmaznak.

Sosem hittem, hogy kineziológus leszek, de csak haladtam az úton, feltétel nélkül és nagy érdeklődéssel. Nem adnám oda semmi pénzért, hiszen ajándékot kaptam – saját döntésem által. Megértettem, hogy minden válasz bennem van. Én vagyok egyedüli forrása életemnek, sorsomnak. A megtanult és megtapasztalt izomteszt felismertette, hogy miért jutottam el a helytelen döntésekig. Feldolgoztam, hogy mikor és hol adtam át az erőmet – a megfelelésnek, az elvárásoknak. A minőségi változás, megfelelő önbizalom, saját magam helyének elfogadása és másokkal való őszinte kommunikáció átalakította a világgal való kapcsolatomat.

Saját életemben megélt változások példaként segítették családtagjaimat is. Képes lettem a megbocsájtásra, a megértő, elfogadó létezésre.

Az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiségfejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál.

A kezdő tanfolyam – 5 nap, ami az I. és II. szinteket foglalja magába.

2024. január 6-7. I. szint

2024. január 12-14. II. szint.

A további szintek a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatóak. Minden tanfolyamon a szakma elsajátítása mellett, egyéni oldásokra és gyakorlásokra kell számítani, ami egy teljes tisztulási folyamatot biztosít.

Ha egyértelműen főként saját életedben kívánsz rendet rakni, kiváló lehetőség.  Jogdíjas oktatóként hálás vagyok, mert csodás megtapasztalásokhoz segítem a hallgatókat.

BEJELENTKEZÉSI határidő: 2023. november 30 – előleggel.

Gyakorlat teszi a mestert… tehát akkor érdemes elkezdeni, ha vágyat érzel, hogy másokon segíts, de persze itt a tanfolyamon nagy támogatásban van részed, lépésről lépésre tanítom meg az izomtesztelést, az oldás menetét, a korrekciókat, stb…és oldásokban veszel részt, ez 18 témában jelenti a változást.

A tanfolyam díja: 25.000 Ft/ naponta – így 125.000 Ft

2 db jegyzet: jegyzet/tanfolyam 5000Ft így összesen 10.000 Ft

Oklevelet Amerikából kapja a hallgató.

Ha kérdéseid vannak, várlak egy online konzultációra.

Tanfolyami bejelentkezésedet várom a szilvia@tukromtukrom.hu email címen.

 

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Székely Szilvia haladó tanár

A megfelelési kényszert az ELVÁRÁSOK táplálják

CSAPDÁBAN érzed magad?

Alig hiteles, ha csak felszínesen átbeszéljük ezeket a témákat. Nem tudunk elég mélyre ásni, mert gondolataink elkalandoznak. Ha szándékod erős és szeretnél továbblépni, megoldani a visszatartó viselkedésmintáidat, akkor van esély a változásra.

A megfelelés, mint másoknak eleget tenni, kiszolgálni, „magad elé helyezni” őket, hátrahagyva saját fontosságodat, szerepedet és feladataidat. Ha ez rendszeressé válik életedben, elfeledve életfeladatodat, akkor alig észrevehetően sikertelenné válsz.

Kihívás teljességgel megtalálni az egyensúlyt belső és a külső világ között. Nem lehet kérdés, hogy felelős vagy saját választásaidért. Leszületésed: megfontolt DÖNTÉSED.

Tudtad?

Tanulási tapasztalatokat akartál szerezni, ami sokszor elbizonytalanított utadon. Mindig van lehetőség újragondolni és átírni a megélt konfliktusokat.

Hogyan alakul ki a megfelelési kényszer?

A történet: Fiúnak vártak, lányként születtem meg. – November 15-ig 10 %-os kedvezménnyel.

Amikor az anyaméhben megéled, hogy apa fiúra vágyik – mert már 2 lány van a családban, akkor Neked harmadik lányként nehéz dolgod van. Úgy érzed nem vagy fontos, elutasítva érzed magad. Ez a sejtmemória szinten lenyomatot képez. OTT MARAD. Nem tudsz felülemelkedni ezen. Sajnos nem veszed észre, hogy ezzel magad ellen fordulsz.  Amikor kineziológiai oldásban feltárom a problémád OKÁT, mint szemlélő – képes vagy megérteni, hogy édesapád – nem téged nem akart, hanem egy régóta vágyott fiúgyermek sikertelen jöttét nem volt képes feldolgozni. Neked – csak az a dolgod, hogy megértsd őt és elfogadd elképzelését, de közben saját magadat szeresd és éld nőként az életedet!

A megfelelési kényszert ezek az ELVÁRÁSOK táplálják.

 • tudatalatti szinten mindig igyekeztél eleget tenni apukádnak,
 • féltél, ha nem vagy jó kislány, akkor elveszted a szeretetét.
 • azt hitted, úgy kell viselkedned, ahogyan ő követeli tőled.

Ezért gyakran megkeményedtél, erőssé váltál. Akár fiúsan öltöztettek és fiús játékokat játszottál. Belső konfliktusaidat nem tudtad jól kezelni, nem tudtad, mi az oka belső harcaidnak.

A harcos éned – ott lapul benned, de IDEJE feltárni nőiséged finom rezdüléseit. Légy önmagad!

Nőként élni és átalakulni, nőies és vonzó kisugárzásoddal játszani és szeretve érezni magad – kihívás.

Ha magadra ismertél és szívesen kilépsz ebből a korlátozó hiedelemrendszerből és szerepből, akár személyesen, illetve ONLINE is megkereshetsz, hogy kisegítselek múltbéli csapdáidból.

November 15-ig 10 %-os kedvezménnyel.

Várlak a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonszámon.

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Szilvia

ÚJ FÉNYKÖNTÖSÖDBEN mutasd meg Önmagad!

Tudom, hogy szeretetre vágysz.

Mindent megteszel azért, hogy elismerjen a környezeted.

Ha úgy érzed, értéktelen vagy és nem becsül a környezeted, tegyél ellene! Ne felejtsd el, ez belőled indul ki!

Halk szavú voltál, visszahúzódásod nem motiválta környezetedet, hogy érdeklődjenek irántad. Érzéseidet próbaként írd ki magadból – ez segít abban, – hogy felolvasd és megismerd egyedi minőségedet!

Kihasznált a világ, mert képtelen voltál hangot adni érzéseidnek.

Te engedted, hogy próbára tegyenek, most már vállalj felelősséget önmagadért!

A benned élő forrás, áramlásban tart.

Kérlek – most pillants bele a tükörbe és nézz szembe magaddal! Látod saját fényedet?
Érzed a melegséget a szívedben?
Tedd oda a kezed és formálj tölcsért belőle!
Engedd, hogy a szeretet sebesen áramoljon!

E pillanatban nagy lélegzettel távolodik el tőled a fájdalom, a szomorúság, a harag, a sértettség, a szégyen.

Megjelenik a SZERETET, belülről szenvedélyesen tör elő a HÁLA!

Távolságot tartottál, így tudtad védeni magad.
Amit kivetítettél – azt kaptad vissza.

Ha megérted és tudatosságodban felismered, hogy egy téves program, régi minta, amit nap, mint nap cipeltél magaddal – megtisztulásra vár – képes vagy a VÁLTOZTATÁSRA.

Megrekedtél, de már látod a fényt és érzed az erőt magadban! Nincs fontosabb saját magad elfogadásánál, elismerésénél.

Vedd fel ÚJ FÉNYKÖNTÖSÖDET és élj teljességben!

Ha megérintett a téma és hosszú évek alatt nem sikerült kilépned ebből a csapdából – keress fel és engedd meg, hogy az általad kiválasztott módszerek segítségével rásegítselek saját UTADRA!

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Székely Szilvia

https://www.facebook.com/TukromtukromKeszsegStudio

www.tukromtukrom.hu,

https://www.facebook.com/groups/onmagunkkalrendbenvagyunk

Tobozmirigy – a HARMADIK SZEM ébredése

Mit tehetsz önmagadért?

A tobozmirigy, vagy harmadik szem, egy pici fenyőtoboz formájú szerv az agy belsejében. Melatonin, szerotonin és dimethyltryptamin (DMT) hormonokat bocsát ki. Ezeket szellemi molekula néven ismerjük.
A melatonin és szerotonin az alvás vagy meditatív állapot és a jólét érzelme, a boldogság és eufória érzésének felelőse. A DMT kitágítja az időszakot, segíti az időutazást és a paranormális álmokat a más dimenziókban levő spirituális léttel találkozáshoz.

Energiaszinten a tobozmirigy a 6. CSAKRA fizikai megvalósulása.

Mi okozza a tobozmirigy elzáródását?

A szerv a spirituális látás eszköze. Híd a fizikai és metafizikai világok között. Lehetővé teszi a misztikus és értelmes álom tapasztalatokat, melyek nagyon fontosak az ember spirituális fejlődésében. Az álmok a lélek üzenetei, melyeket a tobozmirigy, mint antenna felfog.
A legtöbb ember tobozmirigy működése 12 éves életkorára leáll. Valószínűleg Ön is észrevette. A gyermekek természetes módon spirituálisak és ösztönösek, azonban ahogy nőnek, elveszítik azokat a képességeiket. Vajon miért?
A probléma oka a tobozmirigy elmeszesedése. A mirigy belül vízzel töltött, az életkor haladtával, de más okok miatt is meszesedik.

A tobozmirigy legnagyobb ellensége a fluór. Kis mennyiségben veszélytelen, természetes módon megtalálható a vizekben. A fluorid nagyobb mennyiségben van jelen az élelmiszerekben, fogkrémekben, gyógyszerekben. Ezekben a formákban NEM a természetben előforduló, és mennyisége jelentősen túllépi a biztonság határait.

A tobozmirigyben felhalmozódik a fluorid, ezért az emberi testben ott van legmagasabb koncentrációban és ez a tobozmirigy elmeszesedés elsődleges oka. Mindenhol azt olvassuk és halljuk, hogy a fluorid biztonságos és megakadályozza a fogszuvasodást. A kutatási eredményekben mégis azt olvashatjuk, hogy NINCS különbség a fogszuvasodás arányában a fluoridot alkalmazó és nem alkalmazó országok között. Évente több százezer akut flourid mérgezés történik a fejlett világban a fogkrém lenyelése miatt.

Mit tehet a tobozmirigy aktiválása érdekében?

 • Mondjon búcsút a fluoridnak, csökkentse fluorid bevitelét!
 • Csak természetes, fluoridmentes fogkrémet használjon
 • Olyan teákat igyon, melyek fiatal levelekből vagy cserjékből készülnek
 • Bizonyos gyógyszerek jelentős mennyiségben tartalmaznak fluoridot, ha lehetséges, kerülje az antibiotikumok, antidepresszánsok és érzéstelenítők használatát.
 • Kerülje a kálcium tablettákat, mivel nem szívódnak fel a csontokba, csak lerakódnak a szervekben, így a tobozmirigyben is.

Takarítsuk ki a szemetet!

A tobozmirigy aktiválásának fontos lépése a tisztítás.

Néhány javaslat, hogyan lehet kitisztítani és évek során felhalmozódott fluoridot.

Borax (boron)
1/4 teáskanál borax egy liter vízben, és napközben apránként elfogyasztva. A borax egyéb egészségügyi előnyeiről olvasgathat. (cékla).

Halolaj
Az általános méregtelenítés egyik legjobb eszköze. Ismert, hogy segítséget nyújt depresszió, fáradtság, fejfájás, álmatlanság és alacsony energiaszint esetén. Vigyázzon, a legjobban és legtöbbször reklámozott olcsó olajok a származási hely, feldolgozás, magas hőfokon kezelés, illetve bolti tárolás módja miatt kukába dobott ezresek tömege. Nem mindig igaz, de vitaminok és táplálkozás kiegészítők esetében igen, hogy az olcsó, akciós és nagyon reklámozott termékek a legócskább minőséget adják.

Májtisztítás
Létfontosságú a fizikai és spirituális jóléthez. A jó májtisztítás eltávolítja a nehézfémeket és számtalan mérget, beleértve a fluoridot. A májtisztítás igen hasznos kiegészítője a kávé beöntés. Ezt a vastagbéltisztítást követően lehet végezni, máskülönben a távozó mérgeket újra felszívja a bélfal és azok a vérkeringésbe kerülnek.

Szauna vagy izzadás
Kiváló a fluorid és más mérgek bőrön keresztül távozásához. Izzadás közben gyakran le kell törölni a bőrt, hogy megakadályozzuk a mérgek újra felszívódását. Szaunázáskor rengeteg vizet kell fogyasztanunk. A módszernél az a legfontosabb, hogy szervezete mindig hidratált legyen.

Spirituális gyakorlatok
A harmadik lépés a tobozmirigy aktiválásában.
A test egészségének fenntartásához nagyon fontos a táplálkozás megváltoztatása, de semmi sem helyettesíti a spirituális gyakorlatokat. A gyakorlatok lehetővé teszik a természetes gyógyulást, felszabadítják a gondolatokat és előkészítenek a tudattalan állapot magasabb szintjének megtapasztalásához.
Számos forma létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a „szeretet” szóval történő megnyitásának.

TRÉNING IDEJE: 2023. június 3-án 9 és 16 között…

Részletek a www.tukromtukrom.hu Programtervezetnél.

Érdeklődéssel és nagy szeretettel várlak
Tükrömtükröm Készség Stúdió – Székely Szilvia

Kincs, mankó, megoldó-kulcs

Kincs, mankó, megoldó-kulcs, – ami segítette felismerni a helyes választásomat.

Ma is áldott segítség – érdemes megszívlelned, hiszen TANULSÁG.

A mai feszültséggel teljes világban fontos, hogy olyan ESZKÖZ legyen a kezünkben, amely megnyugtató, stresszt oldó segítséget ad saját érdekünkben. Ha nem ismerjük a lehetőségeket, nincs rálátásunk, miből válogathatunk, ezért folyamatosan keresni kell az információt. Nem állítom, hogy a mai kihívások mindegyike olyan gyorsan fel tud oldódni, mint korábban, sőt.

A változás olyan mértékű, hogy ebben nem elég az, ami eddig szolgált minket. Sokkal többre, újra van szükségünk. Ennek ellenére feladatunk megtalálni azt, amivel a legjobbat adhatjuk magunknak és környezetünknek. Hiba csak az lehet, ha nem vesszük a bátorságot átadni, megtanítani társainkat, mivel tehetik jobbá saját életüket. Segíteni jó, ez örömöt ad és megnyugtatja a segítő lelkiismeretét, de fontos, hogy a legjobb tudásunk szerint tegyük mindezt. Ezt is érdemes frissíteni.

MA HAJNALBAN pont ezt tettem magammal, – egy nehéz helyzetbe kerültem – sokat szomorkodtam, mert nem találtam a MEGOLDÓ-KULCSOT.  

Másnap reggelre több nap után sikerült eljutnom ahhoz a felismeréshez, ami átsegített és új rálátást nyújtott a stressz kezeléséhez. AZ IMA minden percemet átitatta. Ha kutakodom, mindig megtalálom. E nélkül – csak cipelem magammal, s annak a lekapcsolódás és a rossz döntés az ára.

Leírom, mert tudom, hogy segít Neked is a továbblépésben.

A SZÁNDÉK legyen VELED!”

Azt akarták szüleink, hogy tökéletesek legyünk az ő elvárásaik szerint. Miközben felnőttünk, azonosultunk elképzeléseikkel, szabályaikkal. Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.

– Szerettek bennünket – legalábbis ezt mondták.

– Mi is szerettük őket – legalábbis úgy gondoltuk.

– Kétségtelen elvárták tőlünk, hogy szeressük őket és mi is elvártuk, hogy szeressenek bennünket.

Elkerülhetetlen volt a sok fájdalmas tapasztalat, megbántás, szégyen, hibáztatás, erre rásegített az iskola nevelési eszközeivel. Sokan lemondtunk arról, hogy kifejezzük érzelmeinket, mintsem, hogy további kritikáknak, javítgatásoknak tegyük ki magunkat. (Iskolai, akár otthoni emlékképek mesélnek ezekről.) Mi más lehetőség maradt, mint elfogadni a tekintélyek hitvilágát, magunkba zárva a haragot, a szégyent, a félelmeket, a bűntudatot, a „megfelelni muszáj” kényszerét. Nem tudtuk elkerülni a zavart, a depressziót, hisz senki sem tanította meg, hogy kezeljük az aggodalmakat, a hibáztatást.

„Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.”

Azt hittük, ez a helyes cselekvési mód. Hosszú éveken keresztül – (nagyon sok) – tanultam és alkalmaztam belső valóságom és hiteles információim feltárását, míg rátaláltam küldetésemre. Ez támogató felismeréseket adott segítő “kulcs” formájában, ami ajándék, nem ismerem párját. Mindig kisegít és kisegített, megmutatta az utat!

A “Three In One Concepts” másképpen One Brain kineziológia megtanítja, hogy minden emberi lénynek van VÁLASZTÁSA, hogy mi magunk vagyunk a BOLDOGSÁG forrása. Ha felszabadítjuk korlátozó hiedelemrendszerünket, akkor jobbá válunk önmagunk és a környezetünk számára. Mindig tapasztalunk, mert az életünk ezektől az eseményektől lesz erősebb és döntőképesebb. Ezért a hálát gyakorolom. Tanulom, tanítom 23-ik éve és fejlődésben élem meg az egyensúlyt. KÖSZÖNÖM.

Ismeret nélkül ne hozz téves döntést!  

Ha kedved van és elkötelezettnek érzed magad a fejlődésben, – gyere velem, ismerkedj meg az általam ajánlott lehetőségekkel. www.tukromtukrom.hu

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia

Babát várok, de félek az ikerterhességtől

A babavárás a családok életében sokszor pánik helyzetet teremt. A nő, aki már többször elvesztette magzatát, akár küreteken vett részt, bizalmatlanná válik. Megkérdőjelezi a gyermekáldás lehetőségét.

Egyéni konzultáción keresett meg Ági.

 • Nagyon szeretném, ha a második közös gyermekünk megszületne, de azt érzem, párom nem lelkesedik érte. Az irányítás általában az én kezemben van, de ezt Ő természetesen sérelmezi. Sokszor magába zárkózik.

Az is igaz, hogy Laci első házasságából lévő gyermeke – sokszor megzavarja a családi idillünket, ezért nagyon frusztrált vagyok. A kis Bori – mindig előnyt élvez, el van kényeztetve, a mi közös gyermekünk – kicsit háttérbe szorul. Nehezen viselem.

Mivel már találkoztunk korábban is kineziológiai oldáson, ezért ennek tapasztalatában – megkerestük mi lehet ennek a feszültségnek, követelésednek, megbántottságnak az oka?

A mai találkozón 18 éves kori emlékeid akarnak a napvilágra kerülni, emlékszel – mi történt?

 • Amikor leérettségizem kitűnőre, apu csak azt mondja, hát ez arra jó, hogy megmutasd: – az egyetemre bekerülhetsz, de ott kell igazán csak teljesítened, megmutatnod, hogy mire vagy képes!

Nagyon sokat dolgoztam az érettségiért, apa elismeréséért küzdöttem…– de nem kaptam meg – zokog fel Ági.

Nem bírom már a rám kényszerített feladatokat, elutasítom mindazt, ami kötelesség. Most, hogy gyermeket várok, nehézségekbe ütközöm. Hormonnal kezelnek, hogy legyen tüszőérés, de a félek attól, hogy mellékhatásként lehetnek ikreim.  Ez már túl sok, sőt teher lenne számomra.

Van e tudomásod saját születésedről?

Apu fiúnak várt. Állandóan arra figyeltem, mit tegyek azért, hogy elfogadjon. Gyakran Bandinak szólított, mindig mellette kellett segítenem. Ráadásul nővérem féltékeny volt rám, mert csak én voltam számára a fontos.

Tudnod kell, hogy nem akart ő megsérteni, csak ő egy régi vágyát kívánta beteljesítve látni. Bocsáss meg apának! Ő így szeretett, ahogy vagy, csak a te elmédben született meg – a megfelelési kényszer.

 • Igen, tudom, hogy nagyon szeretett és büszke volt rám. Megbocsájtok, mert fontos saját békém.

Tudtál arról, hogy édesanya pocakjában történt egy olyan változás, ami benned egy bűntudatot váltott ki? Volt egy ikertestvéred, aki úgy döntött, nem halad veled együtt tovább. Ő fiú volt.

 • Akkor őt akartam megszemélyesíteni, nem is apunak megfelelni?
 • Ezért vagyok örökké elégedetlen, mert a másik sosem adja meg nekem, amit én szeretnék?

Igen, lehet,… párod benne van a készülődésben, de ne várd tőle azt a lelkesedést, amit te érzel,..fogadd el az ő hozzáállását olyannak, amilyen, hisz tudod, hogy szeret és melletted áll…..

A válasz: tudat alatt – félsz az ikerterhességtől. – s ez akadályoz a teherbeesésben. Bízz a teremtőben,..várd ki türelmesen,..amikor megérkezik a lélek hozzátok!

KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM.

(A további folyamat – családállítással – bővül ki.)

CSÁSZÁRMETSZÉS után – NORMÁL szülés

A feladatok, a kihívások támogatják életfeladatainkat. Tudom, hogy semmi sem véletlen, mindennek üzenete és támogató szerepe van életünkben. Amikor észreveszed és beleállsz a folyamatokba, egyszerre csak folytatódnak a CSODÁK:

2000-ben egy előadásomon megkeresett egy nagymama, aki szomorúan mesélte el leánya történetét: „Ildikó 6 éve próbálkozik lombik programmal, de nem marad terhes.” Kineziológusként azt tanácsoltam, keressen fel leánya, tárjuk fel a probléma gyökerét.

5 oldás után kis szünetet beszéltünk meg, én bíztam abban, hogy hamarosan folytatjuk a munkát. Nem jelentkezett többet.

A következő évben év telefont kaptam. Ildikó megosztotta velem az örömhírt: KISLEÁNYOM született és Szilviának kereszteltem el. Felejthetetlen öröm és áldás továbbkísérte küldetésemet.

Egy másik nagy boldogság is erőt és hitet adott abban a tevékenységemben, amit folytattam és lélekhangom üzenetei is megállták a helyüket. Küldetéstudatom egyre csak erősödött. Nyáron Timivel, régi tanítványommal ismét felvettük a kapcsolatot – aki már egy csodálatos gyermek édesanyja volt. Elmesélte, hogy ismét babát szeretne. Az elmúlt évben kétszer is áldott állapotba került, de sajnos a vetélésekkel is meg kellett birkóznia.

Ő elismerést érdemlő módon sokat dolgozott magán.

A negyedik terhesség ultrahang vizsgálatai – dongalábakat – jeleztek. Hamarosan úgy döntött, hogy a “változtatás reményében” keressük meg a létező konfliktusokat, elakadásokat. Kitartóan, gyengéden oldottuk fel a félelmeket, érzelmi fájdalmakat, majd a”magzat lábacskájával” kapcsolatos energiákat, blokkokat. Hol mély érzelmi stressz oldással (ONE BRAIN), hol az Elme-akupunktúra (AFT Erőtér technika) módszerével dolgoztunk. Timi karjai mindig hiteles választ adtak izomteszt formájában. Ez a folyamat igazi elkötelezettség a célért: a teremtő szándék, hogy császárszülés helyett – normál úton kívánja világra hozni gyermekét – Timi hitének, bátorságának köszönhető. Édesanyán keresztül kisfia “választására” is oldottunk (szurrogát), ez a technika nagy sikerrel működött, a magzati életben felvett információk, oldások által a gyermek NORMÁL ÚTON látta meg a napvilágot.

Jobb lába már kevésbé volt eldeformálódva, ezért a szülés után további munka kísérte a folyamatot a gyógyulás felé.

Édesanya elszántsága és hite koronázza meg mindig az eredményeket.

Ezek a feladatok nagy tanító céllal érkeznek életünkbe.

Fogadjuk el őket és kövessük őket!

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak egy konzultációra, ha gyermekvárási problémáid adódtak, többször elvetéltél, félsz a szüléstől, a terhektől…

 

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687

A Bach virágesszenciák hatásmechanizmusa

A Bach-féle virágok mindegyike, mivel egy „bizonyos magasabb rendből” származnak, mindegyik egy bizonyos lelki princípiumot testesít meg, és egy meghatározott frekvencián rezeg. Ezen virágok mintái az emberi energiamezőben megfelelnek egy-egy lelki frekvenciának, legpontosabban az emberi lélek „erényeinek”. A 38 esszencia a harmonikus magatartásminták archetipikus készletét alkotja.

Ha a lélek és a személyiség tervei között félreértés történik, úgy a lelki potenciál frekvenciájában torzulás következik be.

Ilyenek lehetnek például az önbizalomhiány, félelem, stb. Ezen lelkiállapotok kiegyensúlyozására alkalmasak a virágrezgések. Pl. ha megvan egy ember életében a lehetőség és képesség és mégsem képes tervei végrehajtására az önbizalomhiány miatt, azt úgy a Vörösfenyő egyensúlyozza ki, és ennek következtében a kisebbrendűségi érzésből újra önbizalom lesz. Ha pl. egy tudatos félelem akadályoz meg valamit, akkor a Bohócvirág rezgései segítenek.

A lélek újra teljességgel megnyilvánulhat a személyiségben, ahol eddig diszharmónia volt, újra meg tud indulni az energiaáramlás.

Bach szavaival élve: „ott, ahol az ember „már nem egészen önmaga”, ismét „teljesen önmaga lesz”.

Tehát a virágeszencia katalizátorként helyreállítja a lélek és a személyiség közti, ezen a ponton blokkolt kapcsolatot. A személyiség ennek következtében megleli a kivezető utat a zűrzavarból és a behatároltságából. Újra visszajut azokhoz az erényeihez, amelyek földi létünknek értelmet adnak és harmóniát biztosítanak.

Bach a növények hatóanyagaiban találta meg azt, amit keresett. A virágkivonatok kutatásával teljesítette élethivatását. A Bach-virágterápia hatása biztonságos, szelíd, nem okoz függőséget, nincsenek mellékhatásai, még túladagolásból álló probléma sem merülhet fel. Más gyógyszerek mellett is lehet használni, nem rontja azok érvényesülését.

A 38 Bach esszencia mellett van egy Életmentő gyógyír, ez a 39. számú, amelyben 5 összetevő állítja helyre a rendet.

Én 1-39.- ig kitesztelem és pontosítom – melyik a „támogatód” akár többféle stresszedben is, majd a cseppek beszerzése után, megtanítom milyen rendszerességgel és helyileg hova kell csepegtetni a témád értelmében. Egyszerre 7 csepp kombinációja alkalmazható.

Várlak egyéni konzultációmon, amelynek időtartama 1 óra és tiszteletdíja: 13.000Ft.

Ha testi tüneteid igénylik, akkor a Bemer terápia is rendelkezésedre áll.(a testben a teljes mikrokeringést állítja helyre, ezáltal régóta fennálló tüneteid rendeződnek.) Részletes tájékoztatót adok. A konkrét tünetekre, akár fülzúgásra, allergiára, asztmatikus köhögésre, torokfájásra, szemromlásra és fejfájásra további korrekciókat keresek, akár kopogtatással segítem a gyógyulást..

Szeretettel várlak Zuglóban a Tükrömtükröm Készség Stúdiómban Székely Szilvia

Zuglóiaknak 10 % kedvezmény!

A gyermekvállalás érzelmi feszültségei

Az anyaság a legcsodálatosabb élmény a nő életében.

Olyan feladatokkal kell megbirkóznia, amelyek elkötelezettséget igényelnek egy életen keresztül. Sokan vágynak elérhetetlennek tűnő céljaikra, de a félelmek gátat szabnak az áhított jövő elérésére. Van, akinek teljesen természetes a gyermekszülés, hiszen sorra hozza világra gyermekeit.

A sikertelenség, az elégedetlenség viszont fokozza az érzelmi stresszt, ezért elsősorban ezt kell megszüntetni. Ha kéred, szívesen támogatlak.

 • A házasságokban gyakran közös cél a gyermekvárás.

A legjobb eset, amikor mindketten eldöntötték, hogy szeretnének gyermeket. Ilyenkor boldogságuk határtalan. Viszont gyakran megtörténik az is, hogy évekig próbálkoznak sikertelenül. Személyüket érő nehézségek rákényszerítik őket egy olyan lépésre, amelyek később gondot okoznak. Az előforduló korai küretek, abortuszok mögött fájdalmak és félelmek alakulnak ki. Ezek bizonytalanságot szülnek a nő életében.

Az első gyermek óriási öröm, ha felkészülten éri a szülőket. Az otthon melege is csábító.

Amikor viszont váratlanul kopogtat be a lélek, akkor kiszámíthatatlanság, aggodalom okozza rossz közérzetüket. Ezek és ehhez hasonló érzések háborúja kelti a döntésképtelenséget:

 • még nem vagyok felkészülve,
 • nincs kész a lakásunk,
 • a főiskolát be kell fejezni,
 • nincs fix jövedelmünk,
 • úgy érezzük nincs még itt az ideje…

Ezek hárításként jelennek meg, amelyek a valóságot tükrözik.

A lélek dönt leszületése előtt. A konfliktusok, amelyek kialakulnak, nagy kihívás a szülők számára. Több eset is megtapasztalható:

 • ha elvetetem, lehet, hogy többet nem lesz gyermekem,
 • bűntudatommal hogyan tudok elszámolni,
 • nem is jó már a házasságunk, talán inkább el kellene válni,
 • páromnak már van gyermeke, nem szeretne már egyáltalán…

Ezek elutasítást generálnak.

A következő stressz üzenete: a vetélések után nagyon szeretnél kisbabát, de NEM JÖN! A férfi hiába vigasztalja párját, a fájdalomnak sok oka van.

Ilyenkor keresnek fel elakadásaik kioldásában nőtársaim.

A mély kineziológiai oldás tartalmazza azt a feldolgozást, amelyhez tartoznak a csakrákon belüli első sérülések, anyával, apával való kapcsolati blokkok, bűntudat energia és érzelmi zavarok a felelősségvállalástól, a bezártság érzéstől, stb. Ezek önismereti szembesülések. Az IZOMTESZT nem hazudik. Minden korábbi fájdalom lenyomatot képezett a sejtmemóriában, s amíg ott fellelhetőek, addig az vezeti a háttérben a folyamatot. Igazságérzetünk, kudarcaink, ellenszegülésünk és megtámadottság érzetünk olyan erős, hogy elveszi a fókuszt a lényegről.

Egy esettanulmány: Anna korai teherbeesése után – egyedül maradt, mert egy rövid kapcsolat után párja, amikor megtudta a babavárás tényét, elmenekült a felelősség elől. Ott hagyta párját. Anna úgy döntött, egyedül nehéz ezt végigcsinálni, felnevelni a gyermeket – ezért a küretet választotta. Akkor csak a menekülésben látta a kiutat.

Hogyan tudott később Anna bűntudatával elszámolni?

 • Nehezen, mert gyermekkorában is sokat küzdött a lelkiismeretével, hiszen édesanyja állandóan hibáztatta és korholta. Érezte, hogy nem elég jó a világ számára. Állandó teljesítménykényszere pánik betegséget hozott létre. Ez a testi tünet – és lelki érzelmei továbbra is aktiválták korábbi emlékeit.

Álljunk meg! Figyeljünk befelé!

Ki kell tisztítani, – megértésekkel és megbocsátásokkal helyreigazítani megrázkódtatásainkat, sebeinket. Az asztal alá besöpörni, túlélni a fájdalmakat – kevés és helytelen. Felelősséget kell vállalni a változásért!

Anna megértette, hogy régi sebei tanulságként szolgálnak a jelenben. El kell fogadnia – a múlt történéseit és párja döntését. Ez nem jelenti az egyetértést, de tudomásul kell venni, hogy ő így tudta megoldani az akkori stressz helyzetet. A jelenben dönthet saját céljai, elképzelései alapján. A bizalom, a türelem – a segítőtársunk.

 1. éves gyakorlatommal várlak szeretettel zuglói Stúdiómban. Ha segítségre van szükséged, tanulni szeretnél – keress meg a 06/20-991-4687 telefonon, vagy
  www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül hírlevél feliratkozással.

Zuglóiaknak 15 % kedvezmény!  Székely Szilvia kineziológia oktató