Vagyok, aki Vagyok. – Álarcaink a „One Brain” tanfolyam tapasztalataiból

Életünk során magunkra aggattunk ÁLARCOKAT, mert úgy éreztük: a szerep, amit az képvisel: kiváltságos, feltűnő, akár szimpatikus a közönség számára.

Az igazi ok, hogy figyeljenek ránk, mert e nélkül elveszettnek érezzük magunkat.

Hosszú ideig, akár örökre bezárkóztunk, észre sem vettük, hogy „elárultuk magunkat.”

Hiába „vártuk” anya, apa figyelmét, nem értettük, – pedig képtelenek voltak többre.

Azóta is tele vagyunk ELVÁRÁSSAL. Milyen nehéz ezt elfogadni.

Belenézni a tükörbe, külső szemlélőként rálátni – saját magunkra – nagy kihívás. Ez megtörténhet, ahogy kezedbe veszed a tükröt, de társad is ott lehet, akiben meglátod azt, ami benned elutasításként rögzült. Igen.

Az álarc – amit felveszel, hogy másnak lássanak, – egy JÁTÉK.

Eldöntheted, hogy van e rá szükség? Utánozni, akár azonosulni az elképzelt jóval, egy személyiséggel, mert többnek érzed magadnál: téves HITRENDSZER.

Mikor utánzunk?

Csak akkor, amikor nem hisszük el, hogy megfelelőek és fontosak vagyunk környezetünk számára. Lehet, vagy kell egyáltalán mindenkinek megfelelni?

Képtelenség. Nincs rá szükség.

Amikor megbántottak gyermekkorodban, nem érezték át fájdalmadat, képtelenek voltak törődni veled, ezt mai napig őrzi sejtmemóriád. Testi tüneteid pedig JELZŐLÁMPAKÉNT mutatják, – minek van itt az ideje.

Felesleges birtokolni a körülötted lévőket, hiszen sokkal ékesebb és értékesebb, ha magadat adod.

BÍZZ ÖNMAGADBAN!

A tanulás folyamata, a benne létrejövő érzelmi stabilitás felszabadít és utadon biztonságban tart. Ha érdekel a képzés, a kineziológiai oldás – ha hívást érzel – szeretettel várlak.  Zuglóiaknak kedvezmény!

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991.4687

Születési trauma – az inkubátor káros hatása a gyermek személyiségfejlődésében

Sokszor megtapasztaltam, ami egy ANYA-GYERMEK konzultáción történik, az megváltoztatja a család életét. Sokan nem ismerik ezt a lehetőséget, ezért nem értik miről van szó. Ezért hálás szívvel írom le a kineziológiai oldás tapasztalatait.

Tudom, hogy a szépnek és jónak viszik a hírét az emberek, tehát bizalommal teli vagyok. Minden odafigyelés, energia befektetés, áramoltatja a változást és annak eredményét.

Kati édesanyja felkeresett és elmondta nekem, hogy 3 éves kislányának nehézséget okoz a szobatisztaság. Nem szól, dacol anyával. Tiltakozik.

Kineziológiai oldásban megkeresem a probléma okát.

Nevezett gyermek – 8. hónapra kis súllyal születik és ezért inkubátorba kerül. Anyukája féltő szeretettel és aggodalommal veszi tudomásul, hogy kisbabáját szó nélkül elveszik tőle. Megrémül, erős pánik lesz úrrá rajta.

Szörnyű az érzés, amikor tőlünk kívülálló erők vagy személyek beleavatkoznak saját döntésünkbe.

 • “Hosszú napok telnek el, amíg láthatom gyermekemet” – meséli az édesanya. Minden nap vágyakozom és várom, hogy karjaimba vegyem. A tízedik napon megölelhetem, de nem képes szopni, aluszékony. Könnyebb a cumisüvegből befogadni a táplálékot.

  Megcirógatom, s könnyeim között megvigasztalom:

“Kincsem, gyönyörűségem – alig vártalak, hogy megölelhesselek“.

 • El kellett fogadnom, hogy az orvosok saját egészséged és biztonságod miatt az inkubátor mellett döntöttek – a legkimagaslóbb figyelmet szentelték neked. Jó helyen voltál, de most már itt vagyok és veled foglalkozom.

A konzultáción édesanya megérti – hogy ez a születéskori emlék aktiválódik kislányánál most a jelenben is.

Bezártságban lenni, elfogadni azt, ami elkülönít az egységtől, – az anyaméh után – ez nagy trauma mamának, babának egyaránt. Az inkubátorban, ahol a gyermek nem érintkezhet senkivel, megéli az elhagyatottságot. Félelmeivel egyedül érzi magát.

Tudom, hogy először önmagamnak kell megbocsátanom, mert érzem, hogy bűntudatom van. El kell fogadnom, hogy akkor mindent úgy tettem, ahogyan képes voltam rá. Ma már tudom, hogy a gyengéd és őszinte szeretet, amivel kislányomat körülveszem – visszaadja számára a biztonságot, akkor is szeretve érzi magát, ha kicsit távol vagyunk egymástól.

Bármilyen hozott vagy szerzett stresszhelyzetben érzed magad – jelezd és kérj időpontot! A www.tukromtukrom.hu honlapomon felsorolt módszerek közül választhatsz.

Bemutatkozásom és írásaim, programjaim olvasása segít a döntéshozatalban.

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20.991.4687

A gyermekvárás érzelmi blokkjai

Az anyaság a legcsodálatosabb élmény a nő életében.

Olyan feladatokkal kell megbirkóznia, amelyek elkötelezettséget igényelnek egy életen keresztül. Sokan vágynak elérhetetlennek tűnő céljaikra, de a félelmek gátat szabnak az áhított jövő elérésére. Van, akinek teljesen természetes a gyermekszülés, hiszen sorra hozza világra gyermekeit.

A sikertelenség, az elégedetlenség viszont fokozza az érzelmi stresszt, ezért elsősorban ezt kell megszüntetni. Ha kéred, szívesen támogatlak.

 • A házasságokban egyik közös cél a gyermekvárás.

A legjobb eset, amikor mindketten eldöntötték, hogy szeretnének gyermeket. Ilyenkor boldogságuk határtalan. Viszont gyakran megtörténik az is, hogy évekig próbálkoznak sikertelenül. Személyüket érő nehézségek rákényszerítik őket egy olyan lépésre, amelyek később gondot okoznak. Az előforduló korai küretek, abortuszok mögött fájdalmak és félelmek alakulnak ki. Ezek bizonytalanságot szülnek a nő életében.

Az első gyermek óriási öröm, ha felkészülten éri a szülőket. Az otthon melege is csábító.

Amikor viszont váratlanul kopogtat be a lélek, akkor kiszámíthatatlanság, aggodalom okozza rossz közérzetüket. Ezek és ehhez hasonló érzések háborúja kelti a döntésképtelenséget:

 • még nem vagyok felkészülve,
 • nincs kész a lakásunk,
 • a főiskolát be kell fejezni,
 • nincs fix jövedelmünk,
 • úgy érezzük nincs még itt az ideje…

Ezek hárításként jelennek meg, amelyek a valóságot tükrözik.

A lélek dönt leszületése előtt. A konfliktusok, amelyek kialakulnak, nagy kihívás a szülők számára. Több eset is megtapasztalható:

 • ha elvetetem, lehet, hogy többet nem lesz gyermekem,
 • bűntudatommal hogyan tudok elszámolni,
 • nem is jó már a házasságunk, talán inkább el kellene válni,
 • páromnak már van gyermeke, nem szeretne már egyáltalán…

Ezek elutasítást generálnak.

Például a következő stressz: a vetélések után nagyon szeretnél kisbabát, de NEM JÖN! A férfi hiába vigasztalja párját, a fájdalomnak sok oka van.

Ilyenkor keresnek fel elakadásaik kioldásában nőtársaim.

A mély kineziológiai oldás tartalmazza azt a feldolgozást, amelyhez tartoznak a csakrákon belüli első sérülések, anyával, apával való kapcsolati blokkok, bűntudat energia és érzelmi zavarok a felelősségvállalástól, a bezártság érzéstől, stb. Ezek önismereti szembesülések. Az izomteszt nem hazudik. Minden korábbi fájdalom lenyomatot képezett a sejtmemóriában, s amíg ott fellelhetőek, addig az vezeti a háttérben a folyamatot. Igazságérzetünk, kudarcaink, ellenszegülésünk és megtámadottság érzetünk olyan erős, hogy elveszi a fókuszt a lényegről.

Anna korai teherbeesése után – egyedül maradt, mert egy rövid kapcsolat után párja, amikor megtudta a babavárás tényét, elmenekült a felelősség elől. Ott hagyta párját. Anna úgy döntött, egyedül nehéz ezt végigcsinálni, felnevelni a gyermeket – ezért a küretet választotta. Akkor csak a menekülésben látta a kiutat. Hogyan tudott később Anna bűntudatával elszámolni?

 • Nehezen, mert gyermekkorában is sokat küzdött a lelkiismeretével, hiszen édesanyja állandóan hibáztatta és korholta. Érezte, hogy nem elég a világ számára. Állandó teljesítménykényszere pánik betegséget hozott létre. Ez a testi tünet – és lelki érzelmei továbbra is aktiválták korábbi emlékeit.

Álljunk meg! Figyeljünk befelé!

Ki kell tisztítani, – megértésekkel és megbocsátásokkal helyreigazítani megrázkódtatásainkat, sebeinket. Az asztal alá besöpörni, túlélni a fájdalmakat – kevés és helytelen. Felelősséget kell vállalni a változásért!

Anna megértette, hogy régi sebei tanulságként szolgálnak a jelenben. El kell fogadnia – a múlt történéseit és párja döntését. Ez nem jelenti az egyetértést, de tudomásul kell venni, hogy ő így tudta megoldani az akkori stressz helyzetet. A jelenben dönthet saját céljai, elképzelései alapján. A bizalom, a türelem – a segítőtársunk.

25 éves gyakorlatommal várlak szeretettel zuglói Stúdiómban. Ha segítségre van szükséged, tanulni szeretnél – keress meg a 06/20-991-4687 telefonon, vagy
www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül hírlevél feliratkozással.

Székely Szilvia – kineziológia oktató, haladó tanár

Egy életre szóló a választásod kedves Tündér!

„Amikor felismerem és minden emberben megtalálom saját isteni részemet, s amikor már tudom érkezésem okát: – nélkülözhetetlen, hogy ráébredjek, mi a feladatom. Lehet, hogy másban, akár benned látom meg azt, amit egyedül nem sikerül. Tudattalanul vergődök, akár éveken keresztül – de egyszer csak ott a válasz: felelős vagyok magamért.” – fogadd szeretettel!

Mint mindig – most is nagyon örültem, hogy meglátogattál.

Te mindig tisztában vagy azzal, ahogy telik az idő, szükséged van egy őszinte pillanatra, amikor „tükörbe nézhetsz,” szembesülhetsz korlátaiddal.

Az oldásban most is megtörtént, csak kinyújtottad két karodat és én nyomon követhettem válaszaidat.

Saját információid rendelkezésre állnak, ezért hiteles minden üzeneted. Én gyengéd érintéssel és őszinte odafigyeléssel állok melletted. Segítek utadon, hogy ráláss a megoldásra, ami helyedre terel. A biztonságos teret tartom neked, ami áldásokkal teljes.

Meglepetés volt számodra születésed folyamata…

Az idő nem számít, hiszen az a döntés, amit leszületésed előtt meghoztál, hogy megérkezel anyához, apához – az egy életre szóló választás. Amikor az utolsó fázisban vagy az anyaméhben, – jelzi két karod – és ki kell lépned a nyilvánosság elé, – leblokkolsz, kicsit hezitálsz, mert már nagy izgalmadban anyával együtt te is felfokozottan várod, hogy FÉNY vegyen körül és örüljenek neked.

Ezen a folyamaton végig kellett menned azért, hogy legyen tapasztalatod milyen megérkezni, megszületni egy feladatra, ami számodra olyan fontos. Megkaptad ezt a végtelen szeretetet és azt, hogy magadhoz ölel családod. A legszebb üzenet, hogy ez most már bármikor megtörténik, ha tudod a célt.

Megérkeztél, mert így döntöttél.

Érezd mindig a felemelő ragyogást Tündér!

Szeretettel: Székely Szilvia

SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE. „ÁLDOTT TEHER!”

Önismereti csoportmunka – 2 nap

Gyermekként születtem, felnőtté váltam, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM története – életem meghatározó minősége!

Anyaság

A közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját SZÜLETÉSED történetével.

Esetek többségéből: pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az áhított tökéletestől – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD életed történetét! Tudatosságod segít a folyamatban.

Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van.

Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a generációs örökségek helyett? Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni.

Lehetőség

TE mit élsz MOST?

Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás, hogy engedd meg magadnak a szembesülést – lehetőséget adva a teremtésre.

Ha gyermekedet várod, tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra? Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel – közelebb kerülhetünk saját magunkhoz.

Ha kifogás nélkül, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

SZÜLETÉSÜNK stresszei, fázisai – az egyik legmeghatározóbb emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

A csoportmunka segíti a felkészülést, a tudatos tisztulást.

Program

TÉMA feldolgozása:

 1. nap – Egyéni szembesülések – „tükör” technikával, anyaság és a hozzá kapcsolódó stresszek elutasítása, a tanult viselkedésminták átértékelése, majd csoportoldás keretein belül – anyai mintáink feltárása, saját választásunk elfogadása, a „teljes agyműködés” integrációja és a „befogadás” megélése, gyakorlása.
 2. nap – Páros gyakorlatok, a szülői minták újraírása, generációs örökség feltárása, – a családállítás eszközei, a morfogenetikus mező üzeneteinek feldolgozása. Tudatszinted és rezgésed emelése a Dr. David R. Hawkins tudattérképe által – gyógyító hangrezgéssel, egyedi meditációval. – „Nem a fizikai testünk irányít, hanem a tudatszintünk nagyságának megfelelő láthatatlan ERŐ vagy erő. Az ERŐ nem más, mint energia, és mint minden energia: ez is mérhető.”-

A tanfolyam időpontja eseményben– mindig a facebookon, a Tükrömtükröm Készség Stúdió oldalamon jelenik meg

Részvételi díj: 15000Ft/nap.

Egyszeri fizetéssel a két nap: 28.000Ft

Jelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. 25 éve fogadom az érdeklődőket zuglói Tükrömtükröm Készség Stúdiómban.

Zuglóiaknak – egy numerológiai elemzés – ajándék!

Végtelen szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

 

 

A belső gyermek ébredése

Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk

CSOPORTMUNKA:

2021. október 6-7 napokon 17-20 óra között 1. rész – ÚJHOLD napján

2021. október 13-14 napokon 17-20 óra között 2. rész

Részletek a havi lebontású programok között.

Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés.

Ideje változtatnunk és utat engedni régi sérelmeink oldódásának. E szerint fel kell szabadítani saját önkorlátozó blokkjainkat, amelyek kemény, generációs örökségből származó, akár ősi hitrendszerek.

Mik ezek a hitrendszerek?

 • a családhoz tartozás – bezártsággal jár
 • nő mindig alárendelt szerepet tölt be párja mellett
 • a pénzt a férfi keresi
 • a férfi a stabilitás, a biztonság
 • a gyermekért fel kell áldozni magam
 • már sosem élhetem saját életemet
 • ha nem vagyok jó anya, megítél a világ,
 • ha apaként nem teljesítek, hibát követek el, stb…

Ezek beidegződése – előbb utóbb családi káoszhoz vezetett. Másoltuk azt, amit édesanyánktól, édesapánktól láttunk. Sokszor harcoltunk velük, hiszen nem értettek meg minket és nem is fogadták el, ami számunkra fontos volt. Anya áldozatként viselte terheit, apa keménysége kihatott a családra. Előbb utóbb fel kellett adni a harcot, kénytelenek voltunk elcsendesedni, így sajnos elfojtottuk bánatunkat.

 • Belső gyermekünk sérült. Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés. Azt is tudjuk, hogy szüleink jót akartak nekünk, de be kell látni, hogy az ő valóságuk, elgondolásuk – nem egyezett a miénkkel. Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk.

A jelenben várható kihívásaid!

ŐSZI BELSŐ GYERMEK CSOPORTMUNKA ÚJHOLD NAPJÁN INDUL:

 1. október 6-7 napokon 17- kb.20 óra között 1. rész
 2. október 13-14 napokon 17- kb.20 óra között 2. rész

Egyéb részletek a havi lebontású PROGRAMOKBAN.

Érkezz meg arra a tudatszintre, amely lehetőséget biztosít a változásra!

 • Tanuld meg kifejezni az érzéseidet!
 • Szemléletmódodat irányítsa az elszántság a fejlődésedre!
 • Ítélkezés helyett vállalj felelősséget önmagadért!
 • Kudarcaidat alakítsd át pozitív, éltető energiává!
 • Adj esélyt magadnak a bőség megélésére!
 • Kerülj közel belső forrásodhoz!
 • Légy Te a főszereplője saját életednek!

Ezek a bátorító állítások – akár naponta adhatnak újabb célt életednek. Érdemes mantrázni!

A kineziológus kiteszteli, melyik téma az, amit hosszú éveken át elkerültél, illetve képtelen voltál harmóniában élni. Valószínűleg belső intuíciódra sem figyeltél. Azt hitted, nem vagy érdemes a szeretetre, az elfogadásra, a teljességre.

Bizalomvesztettséged – gyermekkorodban keresendő!

Születési emlékeid fogva tartanak.

Céljaid vezessenek saját utadon!

 • Minden probléma – ma már legyen kihívás számodra.
 • A feladatok megoldása kínálja számodra a változást.

Úgy érzem nagyszerű befektetésünk az önfejlesztés. Csodálatos érzés eljutni belső gyermekünk egészségéhez. Csak mi tehetjük rendbe az életünket.

Ha szívesen fogadsz segítséget az útmutatáshoz, akkor tudd, hogy tested válaszai, akár az izomteszt – támogatnak a pozitív felismerések meghozatalában. A megoldás – benned van.

Nagy érdeklődéssel várlak 25. éve működő zuglói stúdiómba egyéni konzultációra, egyéni és csoportos családállításra, illetve kineziológiai ismeretek elsajátítására – tanfolyami oktatásra, tréningek elvégzésére.

Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással.

A 06/991-4687-es telefonon is elérhető vagyok.

Székely Szilvia kineziológia oktató, AFT Erőtér technika konzulens, ThetaHealing konzulens, Családállító, BEMER O.E.T.

Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő

„One Brain” kineziológia segítségével szabadítsd fel lényegi énedet!

Érzed – nap, mint nap megtörténnek és ismétlődnek azok az események, amelyek megerősítik választásodat: ki akarok lépni ebből a helyzetből. Szándékod egy jobb, békésebb sors, ahol megélheted önmagadat és szabadon valósítod meg terveidet.

Amikor robban tűrőképességed, „elszakad a cérna” – két esélyed van a változtatásra. Egyrészt kitálalsz és a másik személyen töltöd ki mérgedet, a következő lehetőség szembenézel azzal, hogy miért vonzottad be életedbe mindazt, ami most frusztrál. Ha okát megkeresed, feldolgozod, megszűnik a stressz és megtalálod önmagad.

Ez jelentheti, hogy tükröt tartasz magad elé, megpróbálod megnézni – milyen hasonlóságok vannak köztetek, de ha ez nem megy egyedül – akkor családállításban, kineziológiai oldásban, felismerheted és ráláthatsz mi az, ami már nem szolgál téged.

Zuglói Stúdiómban 25. éve segítek az önismeretben a hozzám fordulóknak.

Ez a folyamat egy kihívás. Feladatod haladni utadon, tapasztalatokat gyűjteni, isteni erőddel teremteni. Keresd meg eszközeidet! Lehet, hogy már az önismereti úton sokat tanultál, vedd elő a gyakorlataidat, tanulj meg tudatosan lélegezni és pozitívan gondolkodni! Ne hagyd meg a kiskapukat magadnak, hiszen minél hamarabb cselekedsz, annál gyorsabban éred el az áhított szabadságot, kiteljesedést.

Belső utadat járni, csodákat alkotni, saját kreatív valóságodat felszabadítani, áldás magad és környezeted számára.

Ha párkapcsolatodból eltűnt a harmónia, sokat adtál magadból és nem kaptál törődést, gyengédséget – megfáradtál, fogadd el és lépj tovább utadon!

 • Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő!”
 • „One Brain” kineziológiával lényegi éned felszabadítása a cél.

Vedd fel a kapcsolatot Felsőbb éneddel és hangolódj üzenetére! Ha befogadó vagy és nyitott a változásra – mindez megtörténik.

Egyéni konzultációkon, egyéni és csoportos családállításon várlak, ha elakadtál. Kérj bátran segítséget! Ezzel magadnak és családodnak beindítod a változást!

Jelentkezhetsz a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással. Elérhető  vagyok a 06/20-991-4687 mobil számon.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár

HATÁRAINK TISZTELETE

Az esetek többségében a kapcsolatok konfliktusokba torkollanak. Ennek oka: mindenki azt érzi, hogy a másik miatt nem tud kiteljesedni, képtelen megélni saját szabadságát.

Ez már alapból a másikra való mutogatást jelenti.

Akiben állandósult ez a minta, ő eddig fel sem tételezte, helyesebben nem tanulta meg, hogy először önvizsgálatot kell tartania. Szerintem ez alapból mindenkit frusztrál. Be kell látni, hogy befelé tekinteni elsődleges feladatunk.

Sokan keresnek meg azzal a problémával, hogy „kibillentem saját egyensúlyomból.”

 • „Egyre többet követel tőlem munkaadóm. Mindent megtettem eddig is, amit tudtam, de most nagyon elfáradtam. Erőmön felül már nem vagyok hajlandó teljesíteni, s főleg másoknak a kénye kedvének megfelelni. Tudom, hogy egy „tanulási lecke” feldolgozása segíti egyensúlyom helyreállítását. Nagyon fájdalmas az emlék. Tudom, hogy képtelen voltam nemet mondani. Segítőként mindent elvállaltam, munkaadóm azért volt boldog, hogy szorgalmas vagyok és megbízhat bennem.”

Már látom, meg kell húznom a határaimat. Meg kell tanulnom kimondani, ami nem szolgálja saját érdekemet. Befejezem az áldozat szerepet. Akár generációs mintaként vettem magamra, akár azért, hogy szeressenek, teljesítettem ezerrel.

Tanulságok és felismerések:

 • Időben kell tisztázni munkaköröm feladatait
 • S szerződést kötni a plusz munkára és annak elismerésére
 • Lehet, hogy már nem vagyok a helyemen, tovább kell lépnem

Igen, megértettem, csak én tudom megváltoztatni saját helyzetemet és elfogadni, értékelni azt, aki vagyok.

Szereplőnk a következő hónapban beszámolt arról, hogy nem okoz számára kimondani, hogy a túlmunkát anyagi szolgáltatás ellenében végzi el.

Ha hasonló kihívásokat élsz meg és sorozatosan megéled a kihasználtságot, a tehetetlenséget, abban az esetben várlak szeretettel egy konzultációra, felismerések feldolgozására, családállításra, stb.

25 éves tapasztalatommal várlak zuglói Stúdiómba, ahol válogathatsz az általam gyakorolt módszerek tárházában. Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. A 06/20-991-4687 telefonon is elérhető vagyok.

Nagy érdeklődéssel várlak

Székely Szilvia kineziológiával önmagunkért, haladó tanár

Szerződésünk az égben köttetett

Fogd a kezem, hogy biztonságban érezhessen magam!

Félek. Hitetlen vagyok és nincs bizalmam.

Azt éreztem – nem hiszed el, hogy én valóban melletted akarok tanulni, felnőni. Téged választottalak. Biztosan azért, hogy megtapasztaljam és megbizonyosodjak arról, hogy melletted a helyem. Az anyaméhben megéltem a kiszolgáltatottságot, mivel az orvosok elvették tőled kétségeikkel a hitedet jöttömben. Nőgyógyászati műtéted sikertelensége miatt előre kijelentették – nem lehet több gyermeked. Én ennek ellenére – döntöttem és kitartó voltam. Fájt hezitálásod, nem tudtad elengedni félelmeidet. Szerettél volna egy kislányt is. Bátyám gondozása elvett tőlem. Nem értettem – miért nem kapok több figyelmet, amire nagy szükségem volt.

Szinte mozdulatlanná váltam.

Amikor kihívtad hozzám az orvost, rábíztál – de nem hallottad meg hívószavamat. Ő ült a széken és két lába közé beállított egy lepedőbe becsavarva – és felszúrta a fülemet. Üvöltöttem, de te nem végtél meg, olyan mintha nem érezted volna át – fájdalmamat.

Ki akartam vívni figyelmedet annak ellenére, hogy Bandika betegségével küzdött. Talán önző voltam és akarnok, ezt a hiányt sosem tudtam elmondani neked. Több figyelemre volt szükségem, de mivel testvérem betegségét gyógyíthatatlannak mondták ki – biztosan ettől is rémüldöztem.

Nem volt kilátás a gyógyulásban.

A lélek dönt, a leszületését meghatározza.

A egyik legnagyobb vágya, hogy édesanya lehessen. Benne van a táplálási ösztön, az odaadás és a szeretet áramoltatási képessége. Néha az is felerősíti szándékát, hogy gyermekkorában megélt és fájdalmas emlékei rákényszerítik, hogy kijavítsa azt, amit ő igazságtalanul megélt.

Akár sokadik gyermekként születik és alig kap törődést, akár édesanyja egy bántalmazó családban felnevelkedve megtanulta a szigorú, könyörtelen bánásmódot.

A többször megszakított terhesség utáni lelkiismeret furdalás is beláthatatlan sérülések által, egy elviselhetetlen, súlyosan sérült önkép kialakulását teremti meg.

Ha megéltél hasonló helyzeteket és szeretnél megnyugodni, megtalálni belső békédet, akkor jelentkezz kineziológiai konzultációra, egyéni vagy csoportos családállításra, amely szembesít saját feladataiddal!

Zuglói Stúdiómban 25. éve várom az érdeklődőket – bejelentkezéssel!

Módszereim a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatók.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár

BEMUTATÓ ÉS CSOPORTOLDÁS

„A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza”.

Minden gondolatnak van energetikai következménye, ami hat a testre, sőt génjeinkre is. Az elme energiáját a tudomány mai állása szerint nem lehet megmérni, ahogy a testünkben áramló csí energiáját sem. Az Erőtér technika (AFT) az akupunktúrás pontok érintésével, ütögetésével és hangenergiával mégis – tűszúrás nélkül – befolyásolni tudja a test és az elme energiáját.

A meridiánok bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervnek küld üzenetet, kiegyensúlyozza az energiaáramlást.

Az elme energiái negatív változásokat okozhatnak a testben. Orvosi  szempontból, ezt stressznek szokták nevezni és általános vélemény, hogy kapcsolataink, munkánk, a megélhetésért folytatott harcunk, állandó rohanásunk a felelős mindezért. Rossz nyomon járunk.

A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza, amelyeket különféle érzelmekként vagy éppen stresszként élünk meg. Ez megváltoztatja az energiaáramlást és beteggé teszi a testet.

A stressz-elmélet atyjának egy magyar orvost, Selye Jánost tartják, aki harminc évet töltött azzal, hogy a stressz hatásait dokumentálta, az okát azonban nem sikerült megtalálnia, hiszen a külvilágban kereste. Ha ugyanis „atomjaira szedünk egy órát, nem fogjuk megtalálni az időt”, az univerzum kulcsa valójában bennünk van.

A stressz viszont mindenkire másként hat.

Nem mindenkit ugyanaz stresszel – ami az egyikünket nyomasztja, az a másik embert éppen feldobja. Különbözőek a reakcióink, mert a világot is különbözőképpen látjuk.  Közvetlen kapcsolata van világlátásunk és kifejlesztett tüneteink között. A legtöbb fizikai problémáról az orvostudomány sem tudja, miért alakul ki. Vizsgálják ugyan a táplálkozás hatásait, évente mi változik, vagy mi használ éppen?

Vannak persze olyan tevékenységek, amelyek bizonyítottan rossz hatással vannak a testre, de mindezek messze vannak a valódi okoktól. Ha a testre fizikai formájában tekintünk, – csak a tünetek kezelhetők, a probléma forrása rejtve marad.

Az érzelmek, gondolatok, mint a dallamok, amelyek átfutnak rajtunk és hatnak testünkre, elménkre. Ez a melódia persze nem hangokból, hanem energiából áll.  Kutatásaink során megtapasztaltuk, hogy a dallam megváltoztatható, a test és az elme energiái átkódolhatók a meridián pontok bizonyos sorrendű érintésével. Ez a technika jótékonyan befolyásolja belső energiánkat, az elme működését, és gyógyítja a test fizikai tüneteit is.

Ezzel a stresszre adott reakció energiáját is meg tudjuk fordítani. A képzések során megtanítjuk, elengedni, kontrollálni, sőt megakadályozni a stressz reakció kialakulást, ezáltal helyrehozva a testben okozott károkat. Az energia megváltoztatásának köszönhetően a problémát már nem fogjuk úja és újra létrehozni.

Ha minden különböző, akkor annyi ütögetési sorrend létezik, ahány ember van?

Erre szolgálnak a sablonok, mert az elme működése mindenkinél hasonló, de mindannyian más és más filmet nézünk az elménkben. Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a barátainkkal közös mozizás után a véleményünk teljesen eltért, vagy egy családi eseményre minden résztvevő másképp emlékezett. Ennek az a magyarázata, hogy mindenki lefordítja magának a látottakat, átélteket és bizony a fordítás egyéni, mindenki másnak tulajdonít jelentőséget ugyanabban az eseménysorozatban. Ez aztán az elmékben is eltérő reakciókat indít el, s ezek az eltérő reakciók eltérően hatnak testünkre is.

Hogyan bukkanhatunk a bajok okaira?

A kvantumfizika szerint a világ minden eleme energiából áll. Gondolataink erőt képviselnek. Gondolatainkat nehéz elűzni, megváltoztatni, az elme uralja az agyat. Az AFT technikát akkor érdemes használni, ha meg akarjuk előzni, meg akarjuk gyógyítani a gondolataink által kifejlesztett fizikai tüneteket.

Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik az életed.

Ezek a sorok megjelentek dr. Kurt Ebert írásában 2010-ben a Kineziológia újságban.

Egyéni lehetőségek tesztelhetők a változásért.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen valóság. Keresd meg – elakadásaid és azok megértésének sajátos megoldó kulcsát!

Ebben adok egyedi segítséget.

 • Kurt Ebert professzor – hallgatója voltam kb. 16 évig, aki még mindig tanítja a módszert. D. R. Hawkins – Erő, kontra erő című könyve és munkája alapján dolgozta ki az AFT-t, az Erőtér technikát, ami mindenkinél megtalálja a megfelelő korrekciót, válaszokat saját témájára. Azokat a tudatszinteket és ahhoz kapcsolódó energiablokkokat oldja, (mint szégyen, bűntudat, apátia, bánat, félelem, stb..) tisztítja, egyben megszünteti az elmeprogramok elakadását. Így az egység létrejöttét, a béke, szeretet és teljesség állapotának létrejöttét támogatja, erősíti.

Hosszú kineziológia oktatói gyakorlatom – áldásos segítség főleg azok számára, akik régóta keresik az önismerethez vezető utat, de folyton akadályba ütközve megálltak és képtelenek voltak továbblépni útjukon.

BEMUTATÓ: minden hónap első péntekjén 17 óra és 20 óra között.

Figyeld a facebook oldalamon a Tükrömtükröm Készség Stúdió programjait!

Részvételi díj: 3000Ft

Egyéni konzultációra bejelentkezés személyesen vagy online.

Hírlevélre feliratkozás a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológa oktató, haladó tanár 06-20/991-4687