Tobozmirigy – a HARMADIK SZEM ébredése

Mit tehetsz önmagadért?

A tobozmirigy, vagy harmadik szem, egy pici fenyőtoboz formájú szerv az agy belsejében. Melatonin, szerotonin és dimethyltryptamin (DMT) hormonokat bocsát ki. Ezeket szellemi molekula néven ismerjük.
A melatonin és szerotonin az alvás vagy meditatív állapot és a jólét érzelme, a boldogság és eufória érzésének felelőse. A DMT kitágítja az időszakot, segíti az időutazást és a paranormális álmokat a más dimenziókban levő spirituális léttel találkozáshoz.

Energiaszinten a tobozmirigy a 6. CSAKRA fizikai megvalósulása.

Mi okozza a tobozmirigy elzáródását?

A szerv a spirituális látás eszköze. Híd a fizikai és metafizikai világok között. Lehetővé teszi a misztikus és értelmes álom tapasztalatokat, melyek nagyon fontosak az ember spirituális fejlődésében. Az álmok a lélek üzenetei, melyeket a tobozmirigy, mint antenna felfog.
A legtöbb ember tobozmirigy működése 12 éves életkorára leáll. Valószínűleg Ön is észrevette. A gyermekek természetes módon spirituálisak és ösztönösek, azonban ahogy nőnek, elveszítik azokat a képességeiket. Vajon miért?
A probléma oka a tobozmirigy elmeszesedése. A mirigy belül vízzel töltött, az életkor haladtával, de más okok miatt is meszesedik.

A tobozmirigy legnagyobb ellensége a fluór. Kis mennyiségben veszélytelen, természetes módon megtalálható a vizekben. A fluorid nagyobb mennyiségben van jelen az élelmiszerekben, fogkrémekben, gyógyszerekben. Ezekben a formákban NEM a természetben előforduló, és mennyisége jelentősen túllépi a biztonság határait.

A tobozmirigyben felhalmozódik a fluorid, ezért az emberi testben ott van legmagasabb koncentrációban és ez a tobozmirigy elmeszesedés elsődleges oka. Mindenhol azt olvassuk és halljuk, hogy a fluorid biztonságos és megakadályozza a fogszuvasodást. A kutatási eredményekben mégis azt olvashatjuk, hogy NINCS különbség a fogszuvasodás arányában a fluoridot alkalmazó és nem alkalmazó országok között. Évente több százezer akut flourid mérgezés történik a fejlett világban a fogkrém lenyelése miatt.

Mit tehet a tobozmirigy aktiválása érdekében?

 • Mondjon búcsút a fluoridnak, csökkentse fluorid bevitelét!
 • Csak természetes, fluoridmentes fogkrémet használjon
 • Olyan teákat igyon, melyek fiatal levelekből vagy cserjékből készülnek
 • Bizonyos gyógyszerek jelentős mennyiségben tartalmaznak fluoridot, ha lehetséges, kerülje az antibiotikumok, antidepresszánsok és érzéstelenítők használatát.
 • Kerülje a kálcium tablettákat, mivel nem szívódnak fel a csontokba, csak lerakódnak a szervekben, így a tobozmirigyben is.

Takarítsuk ki a szemetet!

A tobozmirigy aktiválásának fontos lépése a tisztítás.

Néhány javaslat, hogyan lehet kitisztítani és évek során felhalmozódott fluoridot.

Borax (boron)
1/4 teáskanál borax egy liter vízben, és napközben apránként elfogyasztva. A borax egyéb egészségügyi előnyeiről olvasgathat. (cékla).

Halolaj
Az általános méregtelenítés egyik legjobb eszköze. Ismert, hogy segítséget nyújt depresszió, fáradtság, fejfájás, álmatlanság és alacsony energiaszint esetén. Vigyázzon, a legjobban és legtöbbször reklámozott olcsó olajok a származási hely, feldolgozás, magas hőfokon kezelés, illetve bolti tárolás módja miatt kukába dobott ezresek tömege. Nem mindig igaz, de vitaminok és táplálkozás kiegészítők esetében igen, hogy az olcsó, akciós és nagyon reklámozott termékek a legócskább minőséget adják.

Májtisztítás
Létfontosságú a fizikai és spirituális jóléthez. A jó májtisztítás eltávolítja a nehézfémeket és számtalan mérget, beleértve a fluoridot. A májtisztítás igen hasznos kiegészítője a kávé beöntés. Ezt a vastagbéltisztítást követően lehet végezni, máskülönben a távozó mérgeket újra felszívja a bélfal és azok a vérkeringésbe kerülnek.

Szauna vagy izzadás
Kiváló a fluorid és más mérgek bőrön keresztül távozásához. Izzadás közben gyakran le kell törölni a bőrt, hogy megakadályozzuk a mérgek újra felszívódását. Szaunázáskor rengeteg vizet kell fogyasztanunk. A módszernél az a legfontosabb, hogy szervezete mindig hidratált legyen.

Spirituális gyakorlatok
A harmadik lépés a tobozmirigy aktiválásában.
A test egészségének fenntartásához nagyon fontos a táplálkozás megváltoztatása, de semmi sem helyettesíti a spirituális gyakorlatokat. A gyakorlatok lehetővé teszik a természetes gyógyulást, felszabadítják a gondolatokat és előkészítenek a tudattalan állapot magasabb szintjének megtapasztalásához.
Számos forma létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a „szeretet” szóval történő megnyitásának.

TRÉNING IDEJE: 2023. június 3-án 9 és 16 között…

Részletek a www.tukromtukrom.hu Programtervezetnél.

Érdeklődéssel és nagy szeretettel várlak
Tükrömtükröm Készség Stúdió – Székely Szilvia

Kincs, mankó, megoldó-kulcs

Kincs, mankó, megoldó-kulcs, – ami segítette felismerni a helyes választásomat.

Ma is áldott segítség – érdemes megszívlelned, hiszen TANULSÁG.

A mai feszültséggel teljes világban fontos, hogy olyan ESZKÖZ legyen a kezünkben, amely megnyugtató, stresszt oldó segítséget ad saját érdekünkben. Ha nem ismerjük a lehetőségeket, nincs rálátásunk, miből válogathatunk, ezért folyamatosan keresni kell az információt. Nem állítom, hogy a mai kihívások mindegyike olyan gyorsan fel tud oldódni, mint korábban, sőt.

A változás olyan mértékű, hogy ebben nem elég az, ami eddig szolgált minket. Sokkal többre, újra van szükségünk. Ennek ellenére feladatunk megtalálni azt, amivel a legjobbat adhatjuk magunknak és környezetünknek. Hiba csak az lehet, ha nem vesszük a bátorságot átadni, megtanítani társainkat, mivel tehetik jobbá saját életüket. Segíteni jó, ez örömöt ad és megnyugtatja a segítő lelkiismeretét, de fontos, hogy a legjobb tudásunk szerint tegyük mindezt. Ezt is érdemes frissíteni.

MA HAJNALBAN pont ezt tettem magammal, – egy nehéz helyzetbe kerültem – sokat szomorkodtam, mert nem találtam a MEGOLDÓ-KULCSOT.  

Másnap reggelre több nap után sikerült eljutnom ahhoz a felismeréshez, ami átsegített és új rálátást nyújtott a stressz kezeléséhez. AZ IMA minden percemet átitatta. Ha kutakodom, mindig megtalálom. E nélkül – csak cipelem magammal, s annak a lekapcsolódás és a rossz döntés az ára.

Leírom, mert tudom, hogy segít Neked is a továbblépésben.

A SZÁNDÉK legyen VELED!”

Azt akarták szüleink, hogy tökéletesek legyünk az ő elvárásaik szerint. Miközben felnőttünk, azonosultunk elképzeléseikkel, szabályaikkal. Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.

– Szerettek bennünket – legalábbis ezt mondták.

– Mi is szerettük őket – legalábbis úgy gondoltuk.

– Kétségtelen elvárták tőlünk, hogy szeressük őket és mi is elvártuk, hogy szeressenek bennünket.

Elkerülhetetlen volt a sok fájdalmas tapasztalat, megbántás, szégyen, hibáztatás, erre rásegített az iskola nevelési eszközeivel. Sokan lemondtunk arról, hogy kifejezzük érzelmeinket, mintsem, hogy további kritikáknak, javítgatásoknak tegyük ki magunkat. (Iskolai, akár otthoni emlékképek mesélnek ezekről.) Mi más lehetőség maradt, mint elfogadni a tekintélyek hitvilágát, magunkba zárva a haragot, a szégyent, a félelmeket, a bűntudatot, a „megfelelni muszáj” kényszerét. Nem tudtuk elkerülni a zavart, a depressziót, hisz senki sem tanította meg, hogy kezeljük az aggodalmakat, a hibáztatást.

„Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.”

Azt hittük, ez a helyes cselekvési mód. Hosszú éveken keresztül – (nagyon sok) – tanultam és alkalmaztam belső valóságom és hiteles információim feltárását, míg rátaláltam küldetésemre. Ez támogató felismeréseket adott segítő “kulcs” formájában, ami ajándék, nem ismerem párját. Mindig kisegít és kisegített, megmutatta az utat!

A “Three In One Concepts” másképpen One Brain kineziológia megtanítja, hogy minden emberi lénynek van VÁLASZTÁSA, hogy mi magunk vagyunk a BOLDOGSÁG forrása. Ha felszabadítjuk korlátozó hiedelemrendszerünket, akkor jobbá válunk önmagunk és a környezetünk számára. Mindig tapasztalunk, mert az életünk ezektől az eseményektől lesz erősebb és döntőképesebb. Ezért a hálát gyakorolom. Tanulom, tanítom 23-ik éve és fejlődésben élem meg az egyensúlyt. KÖSZÖNÖM.

Ismeret nélkül ne hozz téves döntést!  

Ha kedved van és elkötelezettnek érzed magad a fejlődésben, – gyere velem, ismerkedj meg az általam ajánlott lehetőségekkel. www.tukromtukrom.hu

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia

Babát várok, de félek az ikerterhességtől

A babavárás a családok életében sokszor pánik helyzetet teremt. A nő, aki már többször elvesztette magzatát, akár küreteken vett részt, bizalmatlanná válik. Megkérdőjelezi a gyermekáldás lehetőségét.

Egyéni konzultáción keresett meg Ági.

 • Nagyon szeretném, ha a második közös gyermekünk megszületne, de azt érzem, párom nem lelkesedik érte. Az irányítás általában az én kezemben van, de ezt Ő természetesen sérelmezi. Sokszor magába zárkózik.

Az is igaz, hogy Laci első házasságából lévő gyermeke – sokszor megzavarja a családi idillünket, ezért nagyon frusztrált vagyok. A kis Bori – mindig előnyt élvez, el van kényeztetve, a mi közös gyermekünk – kicsit háttérbe szorul. Nehezen viselem.

Mivel már találkoztunk korábban is kineziológiai oldáson, ezért ennek tapasztalatában – megkerestük mi lehet ennek a feszültségnek, követelésednek, megbántottságnak az oka?

A mai találkozón 18 éves kori emlékeid akarnak a napvilágra kerülni, emlékszel – mi történt?

 • Amikor leérettségizem kitűnőre, apu csak azt mondja, hát ez arra jó, hogy megmutasd: – az egyetemre bekerülhetsz, de ott kell igazán csak teljesítened, megmutatnod, hogy mire vagy képes!

Nagyon sokat dolgoztam az érettségiért, apa elismeréséért küzdöttem…– de nem kaptam meg – zokog fel Ági.

Nem bírom már a rám kényszerített feladatokat, elutasítom mindazt, ami kötelesség. Most, hogy gyermeket várok, nehézségekbe ütközöm. Hormonnal kezelnek, hogy legyen tüszőérés, de a félek attól, hogy mellékhatásként lehetnek ikreim.  Ez már túl sok, sőt teher lenne számomra.

Van e tudomásod saját születésedről?

Apu fiúnak várt. Állandóan arra figyeltem, mit tegyek azért, hogy elfogadjon. Gyakran Bandinak szólított, mindig mellette kellett segítenem. Ráadásul nővérem féltékeny volt rám, mert csak én voltam számára a fontos.

Tudnod kell, hogy nem akart ő megsérteni, csak ő egy régi vágyát kívánta beteljesítve látni. Bocsáss meg apának! Ő így szeretett, ahogy vagy, csak a te elmédben született meg – a megfelelési kényszer.

 • Igen, tudom, hogy nagyon szeretett és büszke volt rám. Megbocsájtok, mert fontos saját békém.

Tudtál arról, hogy édesanya pocakjában történt egy olyan változás, ami benned egy bűntudatot váltott ki? Volt egy ikertestvéred, aki úgy döntött, nem halad veled együtt tovább. Ő fiú volt.

 • Akkor őt akartam megszemélyesíteni, nem is apunak megfelelni?
 • Ezért vagyok örökké elégedetlen, mert a másik sosem adja meg nekem, amit én szeretnék?

Igen, lehet,… párod benne van a készülődésben, de ne várd tőle azt a lelkesedést, amit te érzel,..fogadd el az ő hozzáállását olyannak, amilyen, hisz tudod, hogy szeret és melletted áll…..

A válasz: tudat alatt – félsz az ikerterhességtől. – s ez akadályoz a teherbeesésben. Bízz a teremtőben,..várd ki türelmesen,..amikor megérkezik a lélek hozzátok!

KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM.

(A további folyamat – családállítással – bővül ki.)

CSÁSZÁRMETSZÉS után – NORMÁL szülés

A feladatok, a kihívások támogatják életfeladatainkat. Tudom, hogy semmi sem véletlen, mindennek üzenete és támogató szerepe van életünkben. Amikor észreveszed és beleállsz a folyamatokba, egyszerre csak folytatódnak a CSODÁK:

2000-ben egy előadásomon megkeresett egy nagymama, aki szomorúan mesélte el leánya történetét: „Ildikó 6 éve próbálkozik lombik programmal, de nem marad terhes.” Kineziológusként azt tanácsoltam, keressen fel leánya, tárjuk fel a probléma gyökerét.

5 oldás után kis szünetet beszéltünk meg, én bíztam abban, hogy hamarosan folytatjuk a munkát. Nem jelentkezett többet.

A következő évben év telefont kaptam. Ildikó megosztotta velem az örömhírt: KISLEÁNYOM született és Szilviának kereszteltem el. Felejthetetlen öröm és áldás továbbkísérte küldetésemet.

Egy másik nagy boldogság is erőt és hitet adott abban a tevékenységemben, amit folytattam és lélekhangom üzenetei is megállták a helyüket. Küldetéstudatom egyre csak erősödött. Nyáron Timivel, régi tanítványommal ismét felvettük a kapcsolatot – aki már egy csodálatos gyermek édesanyja volt. Elmesélte, hogy ismét babát szeretne. Az elmúlt évben kétszer is áldott állapotba került, de sajnos a vetélésekkel is meg kellett birkóznia.

Ő elismerést érdemlő módon sokat dolgozott magán.

A negyedik terhesség ultrahang vizsgálatai – dongalábakat – jeleztek. Hamarosan úgy döntött, hogy a “változtatás reményében” keressük meg a létező konfliktusokat, elakadásokat. Kitartóan, gyengéden oldottuk fel a félelmeket, érzelmi fájdalmakat, majd a”magzat lábacskájával” kapcsolatos energiákat, blokkokat. Hol mély érzelmi stressz oldással (ONE BRAIN), hol az Elme-akupunktúra (AFT Erőtér technika) módszerével dolgoztunk. Timi karjai mindig hiteles választ adtak izomteszt formájában. Ez a folyamat igazi elkötelezettség a célért: a teremtő szándék, hogy császárszülés helyett – normál úton kívánja világra hozni gyermekét – Timi hitének, bátorságának köszönhető. Édesanyán keresztül kisfia “választására” is oldottunk (szurrogát), ez a technika nagy sikerrel működött, a magzati életben felvett információk, oldások által a gyermek NORMÁL ÚTON látta meg a napvilágot.

Jobb lába már kevésbé volt eldeformálódva, ezért a szülés után további munka kísérte a folyamatot a gyógyulás felé.

Édesanya elszántsága és hite koronázza meg mindig az eredményeket.

Ezek a feladatok nagy tanító céllal érkeznek életünkbe.

Fogadjuk el őket és kövessük őket!

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak egy konzultációra, ha gyermekvárási problémáid adódtak, többször elvetéltél, félsz a szüléstől, a terhektől…

 

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687

A Bach virágesszenciák hatásmechanizmusa

A Bach-féle virágok mindegyike, mivel egy „bizonyos magasabb rendből” származnak, mindegyik egy bizonyos lelki princípiumot testesít meg, és egy meghatározott frekvencián rezeg. Ezen virágok mintái az emberi energiamezőben megfelelnek egy-egy lelki frekvenciának, legpontosabban az emberi lélek „erényeinek”. A 38 esszencia a harmonikus magatartásminták archetipikus készletét alkotja.

Ha a lélek és a személyiség tervei között félreértés történik, úgy a lelki potenciál frekvenciájában torzulás következik be.

Ilyenek lehetnek például az önbizalomhiány, félelem, stb. Ezen lelkiállapotok kiegyensúlyozására alkalmasak a virágrezgések. Pl. ha megvan egy ember életében a lehetőség és képesség és mégsem képes tervei végrehajtására az önbizalomhiány miatt, azt úgy a Vörösfenyő egyensúlyozza ki, és ennek következtében a kisebbrendűségi érzésből újra önbizalom lesz. Ha pl. egy tudatos félelem akadályoz meg valamit, akkor a Bohócvirág rezgései segítenek.

A lélek újra teljességgel megnyilvánulhat a személyiségben, ahol eddig diszharmónia volt, újra meg tud indulni az energiaáramlás.

Bach szavaival élve: „ott, ahol az ember „már nem egészen önmaga”, ismét „teljesen önmaga lesz”.

Tehát a virágeszencia katalizátorként helyreállítja a lélek és a személyiség közti, ezen a ponton blokkolt kapcsolatot. A személyiség ennek következtében megleli a kivezető utat a zűrzavarból és a behatároltságából. Újra visszajut azokhoz az erényeihez, amelyek földi létünknek értelmet adnak és harmóniát biztosítanak.

Bach a növények hatóanyagaiban találta meg azt, amit keresett. A virágkivonatok kutatásával teljesítette élethivatását. A Bach-virágterápia hatása biztonságos, szelíd, nem okoz függőséget, nincsenek mellékhatásai, még túladagolásból álló probléma sem merülhet fel. Más gyógyszerek mellett is lehet használni, nem rontja azok érvényesülését.

A 38 Bach esszencia mellett van egy Életmentő gyógyír, ez a 39. számú, amelyben 5 összetevő állítja helyre a rendet.

Én 1-39.- ig kitesztelem és pontosítom – melyik a „támogatód” akár többféle stresszedben is, majd a cseppek beszerzése után, megtanítom milyen rendszerességgel és helyileg hova kell csepegtetni a témád értelmében. Egyszerre 7 csepp kombinációja alkalmazható.

Várlak egyéni konzultációmon, amelynek időtartama 1 óra és tiszteletdíja: 13.000Ft.

Ha testi tüneteid igénylik, akkor a Bemer terápia is rendelkezésedre áll.(a testben a teljes mikrokeringést állítja helyre, ezáltal régóta fennálló tüneteid rendeződnek.) Részletes tájékoztatót adok. A konkrét tünetekre, akár fülzúgásra, allergiára, asztmatikus köhögésre, torokfájásra, szemromlásra és fejfájásra további korrekciókat keresek, akár kopogtatással segítem a gyógyulást..

Szeretettel várlak Zuglóban a Tükrömtükröm Készség Stúdiómban Székely Szilvia

Zuglóiaknak 10 % kedvezmény!

A gyermekvállalás érzelmi feszültségei

Az anyaság a legcsodálatosabb élmény a nő életében.

Olyan feladatokkal kell megbirkóznia, amelyek elkötelezettséget igényelnek egy életen keresztül. Sokan vágynak elérhetetlennek tűnő céljaikra, de a félelmek gátat szabnak az áhított jövő elérésére. Van, akinek teljesen természetes a gyermekszülés, hiszen sorra hozza világra gyermekeit.

A sikertelenség, az elégedetlenség viszont fokozza az érzelmi stresszt, ezért elsősorban ezt kell megszüntetni. Ha kéred, szívesen támogatlak.

 • A házasságokban gyakran közös cél a gyermekvárás.

A legjobb eset, amikor mindketten eldöntötték, hogy szeretnének gyermeket. Ilyenkor boldogságuk határtalan. Viszont gyakran megtörténik az is, hogy évekig próbálkoznak sikertelenül. Személyüket érő nehézségek rákényszerítik őket egy olyan lépésre, amelyek később gondot okoznak. Az előforduló korai küretek, abortuszok mögött fájdalmak és félelmek alakulnak ki. Ezek bizonytalanságot szülnek a nő életében.

Az első gyermek óriási öröm, ha felkészülten éri a szülőket. Az otthon melege is csábító.

Amikor viszont váratlanul kopogtat be a lélek, akkor kiszámíthatatlanság, aggodalom okozza rossz közérzetüket. Ezek és ehhez hasonló érzések háborúja kelti a döntésképtelenséget:

 • még nem vagyok felkészülve,
 • nincs kész a lakásunk,
 • a főiskolát be kell fejezni,
 • nincs fix jövedelmünk,
 • úgy érezzük nincs még itt az ideje…

Ezek hárításként jelennek meg, amelyek a valóságot tükrözik.

A lélek dönt leszületése előtt. A konfliktusok, amelyek kialakulnak, nagy kihívás a szülők számára. Több eset is megtapasztalható:

 • ha elvetetem, lehet, hogy többet nem lesz gyermekem,
 • bűntudatommal hogyan tudok elszámolni,
 • nem is jó már a házasságunk, talán inkább el kellene válni,
 • páromnak már van gyermeke, nem szeretne már egyáltalán…

Ezek elutasítást generálnak.

A következő stressz üzenete: a vetélések után nagyon szeretnél kisbabát, de NEM JÖN! A férfi hiába vigasztalja párját, a fájdalomnak sok oka van.

Ilyenkor keresnek fel elakadásaik kioldásában nőtársaim.

A mély kineziológiai oldás tartalmazza azt a feldolgozást, amelyhez tartoznak a csakrákon belüli első sérülések, anyával, apával való kapcsolati blokkok, bűntudat energia és érzelmi zavarok a felelősségvállalástól, a bezártság érzéstől, stb. Ezek önismereti szembesülések. Az IZOMTESZT nem hazudik. Minden korábbi fájdalom lenyomatot képezett a sejtmemóriában, s amíg ott fellelhetőek, addig az vezeti a háttérben a folyamatot. Igazságérzetünk, kudarcaink, ellenszegülésünk és megtámadottság érzetünk olyan erős, hogy elveszi a fókuszt a lényegről.

Egy esettanulmány: Anna korai teherbeesése után – egyedül maradt, mert egy rövid kapcsolat után párja, amikor megtudta a babavárás tényét, elmenekült a felelősség elől. Ott hagyta párját. Anna úgy döntött, egyedül nehéz ezt végigcsinálni, felnevelni a gyermeket – ezért a küretet választotta. Akkor csak a menekülésben látta a kiutat.

Hogyan tudott később Anna bűntudatával elszámolni?

 • Nehezen, mert gyermekkorában is sokat küzdött a lelkiismeretével, hiszen édesanyja állandóan hibáztatta és korholta. Érezte, hogy nem elég jó a világ számára. Állandó teljesítménykényszere pánik betegséget hozott létre. Ez a testi tünet – és lelki érzelmei továbbra is aktiválták korábbi emlékeit.

Álljunk meg! Figyeljünk befelé!

Ki kell tisztítani, – megértésekkel és megbocsátásokkal helyreigazítani megrázkódtatásainkat, sebeinket. Az asztal alá besöpörni, túlélni a fájdalmakat – kevés és helytelen. Felelősséget kell vállalni a változásért!

Anna megértette, hogy régi sebei tanulságként szolgálnak a jelenben. El kell fogadnia – a múlt történéseit és párja döntését. Ez nem jelenti az egyetértést, de tudomásul kell venni, hogy ő így tudta megoldani az akkori stressz helyzetet. A jelenben dönthet saját céljai, elképzelései alapján. A bizalom, a türelem – a segítőtársunk.

 1. éves gyakorlatommal várlak szeretettel zuglói Stúdiómban. Ha segítségre van szükséged, tanulni szeretnél – keress meg a 06/20-991-4687 telefonon, vagy
  www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül hírlevél feliratkozással.

Zuglóiaknak 15 % kedvezmény!  Székely Szilvia kineziológia oktató

A tudattalan fogságában

Korlátaink megálljt parancsoló üzenete.

Figyeld csak meg, hogy milyen érzés az, amikor szeretnél lépni, de korlátokba ütközöl. Nem tudod, hogy mi az oka, csak érzed, hogy egy helyben állsz.

Cselekvéssel olyan ajtókat nyitsz meg, amelyeken…”

Én is gyakran teszem, de javaslom: Nézz tükörbe!

 • Ez a gyakorlat teljes szembesülést ígér önmagaddal szemben. Ha kitartóan keresed, hamarosan felismered, hogy egy érzelmi energia tart fogva. Megsértődtél valakire, vagy haragszol édesanyádra, akár kollégáddal való kapcsolatod nem működik.

Próbálod megoldani, de nincs megoldás.

A jelenben tudatosnak érzed magad, de a múlt mindig veled van. Tudattalanodból aktiválódik egy korábbi stressz, amely feldolgozásra vár. Egyedül képtelen vagy átírni.

Ha akár egy korai hangos ébredés, egy erős szélvihar kíséri a napodat, akkor könnyen megesik, hogy nem vagy felkészülve a változásokra. Apróságnak tűnik, pedig mindennek oka van. Valamikor gyermekkorodban egy tornaórán a szabadban edzettetek, de te nem vitted magaddal a széldzsekidet, s megáztál. Tüdőgyulladást kaptál. Azóta is gyakran köhécselsz. Talán a szélvihar, a korai ébredés, vagy egy feldolgozatlan stressz? Megijedtél, féltél a természeti katasztrófától.

Testünk hiteles válaszokat ad.

Ruediger Schache a következőket írja:
Cselekvéssel olyan ajtókat nyitsz meg, amelyeken keresztül sok minden eljuthat hozzád. Egy ilyen ajtón sokszor nemcsak kívánságok, célok, hanem olyan emberek is belépnek, akik további ajtókat nyitnak meg.”!

Amikor utazásra, pihenésre készülünk – összerámoljuk a bőröndünket, könyveinket, alapvető szükségleteinkre hangolódva és indul a “szabad vagyok és jóban vagyok önmagammal” ciklus.

Szükség van rá!

Szeresd magad úgy, mint még soha!
Vedd észre, hogy csak rajtad múlik, merre és hogyan tovább!
Minden hozzád közelálló tárgy és szokás lebilincselő módon veled van.
Lehetsz rugalmas, hogy kinyitod a tenyered és azt mondod – menjen, ami mennie kell.

S nem utolsósorban választhatod azt a helyet, ahol helyeden érzed magad. Ahol teljesen az VAGY, aki jól érzi magát a bőrében.

Én úgy érzem, ezek az üzenetek csodás indulót fújnak nekem és Neked.  Áldás az életünkre!

A teremtéshez álmok, a cselekvéshez idő kell: – a kineziológiai oldás ereje!

A világod megváltoztatásához annyit kell tenned, hogy átalakítod a világhoz kapcsolódó gondolkodásmódodat.

Gyakran elkerülésben vagy, a félelmeid rossz döntéseket hoznak?

Ha egy választás előtt állsz és figyelmedet elvonja a – „nehogy megbánts valakit”, – akkor pontosan halogatod saját magadért tett lépésedet.

 • Ha kevés az önbizalmad és inkább feláldozod magad egy vélt kényelemért, akkor az univerzum tanulási leckét jelez testi tüneted közvetítésével.
 • Úgy érzed egyedül kevés vagy, akkor kérj segítséget!
 • Esetleg nem bízol a segítségben, akkor tedd próbára a helyzetet!
 • Ha ragaszkodsz emlékeidhez és beletemetkezel a lehetetlenbe, nincs változás.

Gondold végig – mit szeretnél! Vedd figyelembe azt is, ha álmodozol!

A teremtéshez jó álmok szükségesek, a megvalósuláshoz időre van szükség.

Hiteles történet egy esettanulmány kapcsán – Ildikóval.

Hosszú évekkel ezelőtt elterveztem, hogy veszek egy parasztházat, ahol saját magammal lehetek békében, harmóniában. Erre azért volt szükség, mert környezetemben sokszor észrevettem, hogy a hangok, a zajok rossz hatással vannak rám. Zavarnak. A csend iránti hiányérzetem elégedetlenné tett.

A családi otthonom iránti biztonságérzetem és szeretetem, hosszú évek óta fogva tart. Tudom, hogy továbbléphetek, mert kinőttem a teret, de nincs bátorságom elindulni. Talán a bizalmam sem elég erős, hogy bárhol megtalálhatnám belső békémet.

Akkor ez már két olyan fő ok, amit át kell alakítanom.

Kezdjük a bátorság gondolatával.

Sosem voltam merész, most még az elszántságom is megingott. Amikor gyönyörű idő van, száz ágra süt a nap, madárcsicsergés és csend vesz körül, semmiért nem adnám senkinek. Nincs, aki megzavar. Ha viszont a vad kutyaugatás, a szomszédok általi ajtócsapkodás kibillent saját egyensúlyomból, akkor a figyelmemet elveszi a nyugtalanság és borúlátás.

Ez csapda.

Mi a megoldás? Miért kell függnöm másoktól? A megoldás is többféle lehet:

 • meg tanulok befelé figyelni
 • elfogadásban békére lelni
 • tanítási leckét elfogadni
 • döntést hozni
 • saját céljaimban kiteljesedni

A másoktól való függés, másoknak való megfelelés – is gondot okoz. Én senkit sem szeretnék megbántani, de közben magamat nem képviselem. Inkább csendben maradok, hogy ne legyek zavart keltő, de közben a bennem dúló vihar, düh arra kényszerít, hogy én is visszaadjam, hangot adjak – akár ajtóbecsapással – érzékenységemnek.  Talán bosszúálló lettem? Nem, én nem vagyok ilyen. Akkor lehet, hogy az zavar, nem az történik, amit én akarok.

Én nem akarok ilyen lenni.

Kire emlékeztet ez a történet?  Édesapám csendes volt, tette a dolgát, anyukám pedig mindig irányította. Sosem volt megelégedve, annak ellenére, hogy a házasságában mindent megkapott, talán érzelmi törődésben volt hiánya.

 • Jaj de kemény felismerés. Én is irányítani akarom a világot.

Ma rájöttem az ízére, mit jelent – őszintén belenézni a tükörbe és belátni saját hibáinkat. A valóság az, hogy tudom, hogy ezen én tudok változtatni. Ez a dolgom.

 • Minden a legfelsőbb intelligencia értelmében történik. Elutasítás helyett rendezem a magamban lévő stresszes energiákat.

Hála! Hála, hogy segíthettem.

A kineziológiai oldás megszüntette a kényszeres ragaszkodást a vélt biztonsághoz.  Főszereplőm Ildikó – továbblépett saját életében.

Életem vezérfonala a másoknak való segítés, hivatásom alapja a szeretet és törődés, a legjobb megoldó-kulcs felismertetése.

Szívesen odaadom a kezedbe!

Végtelen szeretettel  várlak egy útjelző konzultációra Székely Szilvia

Lánynak születtem, de fiúnak vártak.

Ez a történet barátnőmről, Éviről szól, aki érzelmi csapdába került. Kineziológiai oldást kért tőlem.

Elromlott a párkapcsolatom, már csak fenyeget Béla. Tehetetlen vagyok, kibírhatatlan ez az állapot. Félelemben tart, zsarol.

– Az oldásban megkerestük félelmeim gyökerét. Szembesültem anyu állandó manipulálásával, ő volt az, aki mellett nem érezhettem magam biztonságban. Ő nem is akart engem, ezzel szemben apu nagyon várt.

– Az anyaméhben nem tudtam eldönteni, maradjak, vagy menjek. Ez a bizonytalanság egész életemben egy megfelelési kényszert hozott létre bennem, csak apától kaptam (aki bár fiút akart) az igazi szeretetet, elfogadást. Mindig fiamnak szólított. Igyekeztem neki eleget tenni. Lánytestvéreim nem lelkesedtek értem, harmadikként nagyon egyedül, kevésnek éreztem magam.

– Amikor drága édesapám megbetegedett, minden nap rohantam haza az iskolából a beteg ágyához, hogy meséljek neki, ápolhassam, s megtegyek mindent azért, hogy itt ne hagyjon. Borzasztó veszteség ért, amikor elment.

– Anyu állandó szomorúsága, tehetetlensége sem változott meg. Apu halála óta még kiszolgáltatottabbnak érzem magam, folyamatosan sajnáltatja magát, szívja az erőmet.

Már senki sem szeret.

 • Úgy gondolom érdemes megszívlelni kineziológiai jó tanácsomat. Megoldhatod anyu problémáját /akár a párodét?/, de nem a te feladatod. Bízz abban, hogy ő is változik, csak szeretetre éhes, a tükröt tartja számodra. Szeresd jobban! Engedd el, írd át a sérelmeidet vele kapcsolatban!

Készülj fel arra: végre a saját lábadra állva, saját választásodat tiszteletbe tartva haladsz tovább a számodra kijelölt úton! Fogadd el, hogy lánynak születtél!

 • A döntés az enyém! Haladok utamon és már nem félek a körülöttem lévők szeszélyeitől, mert erőt kovácsoltam saját életfeladatom által.

Köszönöm a segítséget. Az oldás után, mintha egy mázsás kő hullott volna le a vállamról.  Már ismerem problémáim mozgató rugóit, így sokkal könnyebb szembenézni velük és megoldani őket.

Nélküled nem sikerült volna.

SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE – műhelymunka 2022. 06. 11-12. napokon 9-16 óra között

Áldott teher!

Gyermekként születtem, felnőttem, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM életemet meghatározó minősége!

A belső tér, a közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit, a 3 trimesztert. SZÜLETÉSED folyamatai a második napon kerülnek sorra. Nagy lélekutazásod választása meghatározóak a mai napig. Valószínű, nem tártad még fel, hogy sorsdöntő felismeréseidet a változtatásra fordítod. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját létezésed történetével.

Pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az ÁHÍTOTT TÖKÉLETESTŐL – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD ÉLETED TÖRTÉNETÉT!

Tudatosságod segít a folyamatban. Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van. Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a kötődésekkel teli generációs örökségek helyett. Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni, vagy Te. FÉLELMEIDET fel kell oldani, át kell alakítani! Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás: engedd meg magadnak a szembesülést, lehetőséget adva a teremtésre!

Születésünk stresszei, fázisai – a legmeghatározóbb traumákat, emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

Ha gyermekedet várod, akár „új vállalkozást” kezdenél – biztosan tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra! Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel közelebb kerülünk saját magunkhoz.

Ha KIFOGÁS NÉLKÜL, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

A 2 napos csoportmunka segíti tudatos újjászületésedet.

Ideje: 2022. június 11-12 napokon 9 és 16 óra között.

Tudatosan készülünk a június 14-i Teliholdra és a 10 milliószoros energetikai napra.

Helye: Tükrömtükröm Készség Stúdió. Zugló. 1147. Bp. Szered u 15. Jó idő esetén kertben!

A tartalomból: Egyéni és csoportos oldások, tudatszint emelés és szituációs gyakorlatok, rendszerállítás elemeivel ismerkedsz meg a műhelymunkában.

 

Bejelentkezésedet várom legkésőbb 2022. június 8-ig a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, ahol küldöm a további részleteket. Elérhetőségem: 06/20-991-4687

Végtelen szeretettel várlak a megújulás és újjászületés eszmeiségében!