A NŐK, AKIK TÚLSÁGOSAN SZERETNEK – A férfiak, akik megszállottan szerető nőt választanak.
nők

Robert Norwood könyve alapján készítettem el hosszú kineziológiai pályafutásom alatt klienseimmel végzett munka során összegyűlt tapasztalataimat ebben a két napos tréningben.

Minden tanít valamire, a tanulandó leckék gyűjteménye van most előtted.

Ezek a nők, elérhetik a gyógyulást, – ha megtanulják, szeretni önmagukat.

– “Ha rádöbbentél, hogy eddig arra törekedtél, hogy átformáld társadat, Neked szól ez a tréning.”

Miért vonz bennünket, nőket ilyen mélyen az a gondolat, hogy az érzelmileg sérült emberből TÖKÉLETES PARTNERT faragjunk magunknak?

Amikor megbocsátjuk párunk hangulatait, szeszélyeit, rosszkedvét, közönyét, elutasító magatartását – mondván, – hogy ez boldogtalan gyermekkorából fakad és megpróbálunk “LÉLEKGYÓGYÁSZÁVÁ” vagy őrangyalává válni, megszállottan szeretjük őt.

A lelki rabság oka nem is a szerelem, hanem a FÉLELEM. 

Félünk egyedül lenni, félünk, hogy nem vagyunk szeretetre méltóak, s amikor látjuk, hogy nincs eredmény, még jobban próbálkozunk – még jobban szeretünk.

A túlságosan szerető nők abból a lelki kényszerből választanak ilyen partnert, hogy a hozzájuk legközelebb álló embert IRÁNYÍTHASSÁK “kézben tarthassák”. Ennek igénye a gyermekkorban gyökeredzik, amikor erős érzelmi hatások értek bennünket, pl. harag, bűntudat, szégyen, sajnálat valamelyik családtagunk iránt.

A változtatás eszköze: ha a partnerre irányuló szerető gondoskodás egy részét a saját életetekre, saját boldogulásotokra tudjátok átirányítani.

A második nap a Férfiak, aki túlságos szeretnekEzen a tréningen szembesülhetsz saját blokkjaiddal és a családi mintákkal. Felismeréseid által – búcsút inthetsz a múltnak. A műhelymunkában – oldások, Hellinger-féle családállítás és dr. Hawkins Tudattérképe alapján azonosítjuk be érzéseinket. A tisztulás hiteles tárháza vár.

Részvételi díj: 16 000Ft/nap, házastársaknak 6 000 Ft kedvezmény

Ideje: reggel 9 és kb. 16 óra között

Azokat az érdeklődőket várom, akik valóban felelősséget vállalnak tapasztalataikért, megértéseikért, saját magukért! Leckéikből tanulni szeretnének. Bejelentkezés a meghirdetett dátum előtt 10 nappal a honlapon keresztül vagy a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

Végtelen szeretettel várlak Székely Szilvia