Csodálatos öntisztulást segítő folyamat indul el. Amikor először úgy döntesz, hogy megjelensz a családállításon, bizony régóta fennálló problémák jelzik, hogy itt az idő.

– Sokan azt mondják, igen, már ismerem, voltam, – kipipálva.
– Többen bátortalanok, mert úgy élték meg, hogy nem vált javukra.
– Mások – pedig elmesélik, mekkora élmény.

Ha már nyitott vagy és befogadó – megtörténik a RENDEZŐDÉS.

Rálátsz arra a valóságra, amit te egyedül nem tudsz felismerni, hiszen a saját szemüvegeden keresztül csak azt veszed észre, amit a másolt példák által családodból hoztál.
Sajnos nem bátorított senki, hogy legyen saját választásod. Ezért a jó megszokottsággal továbbra is pihensz saját komfortzónádban.

Megkérdezed e magadtól, – boldog vagyok?
Rájössz, hogy nem.

Állításon az általad választott szereplők, a legvalóságosabb játszmáidat, szüleidtől áthozott szerepeket, ragaszkodásaidat, elveszettség érzésedet, függőségeidet, téves hitrendszereidet mutatják meg neked.

Elindít egy folyamatot, ami végtelen csendben, gyakran észrevétlenül zajlik a lelkünk mélyén, akár hosszú hetekig, hónapokig. Fontos, hogy ezt az időszakot ne zavarjuk meg mások, pl. látó, jós beavatkozásával. Túl sok lenne feldolgozni a megértéseket.

Gyakoroljuk a türelmet!

Egyik résztvevő – azt mondja: az a legcsodálatosabb, hogy minden információ bennünk van, páratlan ez a megtapasztalás.

A másik így reagál: honnan tudja az “anyukámat megjelenítő személy“, hogy édesanyám – ennyire távolságtartó, hideg, egy mosolya nincs számomra.

A gyermekkorod óta fennálló – bepisilés, vagy az állandó orvosságozás – betegség tünetekkel járó konfliktusa – és számtalan érzelmi blokk ezek elengedése új erőt nyer az életedben. Felismered, hogy mindez csak felhívás volt szüleid felé, hogy foglalkozzanak veled. Már nincs többé szükséged a manipulálásra, (testi tünetekre), amit talán egész gyermekkorodban játszottál egészen a felnőttkorodig.

A szülő elvesztése – is nagy trauma. Miért kell elfogadni, hogy itt hagyott, elment?

A családállítás segíti a gyengéd megértést, az elfogadást, a megnyugvást.

Egyéni és csoportos formában zajlik.

Van lehetőség választani. Az egyéni családállítás rendszertáblán – figurákkal, ásványokkal, képekkel, szimbólumokkal, stb… zajlik. Ilyenkor azokat a tárgyakat, bábukat érintjük meg, vagy állunk bele azokba a „személyekbe” (amit eldöntünk, hogy mivel jelenítjük meg) – amelyek a fontossággal bírnak az életünkben, pl. szülők, férj, feleség, gyermek, munkahely – akár félelem, bűntudat, szégyen, harag és még sorolhatnám.

Minden állítás után – kitesztelem – maradt e benned valamilyen stressz, amire – ha szükség van – energetikai korrekciót adok megerősítésként otthonra.

A morfogenetikus mező, megadja a választ – csak legyél készen a változásra!

Egyéni és csoportos családállítás tiszteletdíja: 15.000Ft

Bejelentkezésed után időpontot egyeztetünk.

Várlak nagy érdeklődéssel

Székely Szilvia 06/20/991-4687 telefonon vagy a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.