One Brain tanfolyamok – alapok:

EZEK A TANFOLYAMOK NEMZETKÖZI OKLEVELET ADNAK!

1. Szakma eszközei (2 nap):

Ezen a tanfolyamon megtanuljuk a negatív érzelmi stresszeink felismerésére és elengedésére szolgáló technikákat és azok alkalmazását. Elsajátítjuk az „izomtesztelést”, mint” biofeedback”-et, Megismerjük a Viselkedési Barométert, ami egyedülálló módon segít feltérképezni az adott ügyhöz kapcsolódó érzelmeket. A vizualizációs technikák és a korrekciók használata biztonságos és hatékony módot kínálnak a negatív érzelmek semlegesítéséhez, korlátozó hitrendszereink elengedéséhez, az izomtesztelés pedig az ismert biofeedback technikák közül a legmegbízhatóbb visszajelzéssel szolgál.

A tanultaknak azonnal hasznát vesszük önmagunk és mások segítése érdekében. Képesek leszünk egyensúlyt teremteni egy stresszes helyzetben önmagunk és mások számára is a Three in One Concepts módszerének alkalmazásával (2 nap 14 óra).

2. Tanulási képességek fejlesztése (3 nap):

A negatív stressz (a félelem, a harag, a bűntudat, a féltékenység, stb.) romboló hatással van agyunk működésére, figyelmünkre, koncentrációnkra, memóriánkra, viselkedésünkre, megnyilvánulásainkra, egészségünkre… és olyan problémákhoz vezethet, mint a tanulási képességek zavara, a figyelemzavar, a hiperaktivitás, memóriaproblémák, alvási rendellenességek, fejfájások és még sorolhatnánk…
Több, mint 20 technikát, korrekciót ismerünk meg, amelyekkel azonnal javíthatunk életünk minőségén, különösképpen az írás, olvasás, koordinációs és kommunikációs problémák, önértékelés, szorongás… területein.
Felszínre hozzuk és oldjuk azokat a negatív érzelmeket, amelyek a tanulási helyzetekhez kötődtek, ezáltal múltbeli stresszeink kitisztulnak, megszűnnek. A tanultaknak azonnal hasznát vesszük. Bármilyen kihívással kell is szembenéznünk, kezünkben lesz egy eszköz arra, hogy a jobb és bal agyfélteke működésének integrálásával egyensúlyban tartsuk magunkat. Az agyintegrációs gyakorlatokkal, a problémák gyökereinek megszüntetésével „diszlexiás” vakfoltjaink oldódnak, amelyek felszabadítják kreativitásunkat.

3. Testkód (4 nap)

Bevonjuk ismereteinkbe a frenológia, perszonológia tudományok információit. Megtanuljuk azokat a szerkezet / funkciókat, amelyek testünkről leolvashatóak. Ezek belénk kódolt jegyek, amelyek mögött azok a viselkedési attitűdjeink lapulnak, amelyek meghatározzák működésünket, viselkedésünket a környezetünk felé. A tanfolyamon oldásra kerülnek a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák. Ezután mindenki másképp fog tekinteni az emberekre és magára.

4. Haladó agy (4 nap)

A tanfolyamon a diszlexiát kiváltó érzelmi okok állnak a középpontban. Tanuljuk a Bach és Maui esszenciákat, csakra korrekciókat, egyetemes szimbólumokat és az energiagátakat oldó korrekciókat. Sorra kerülnek a fizikai testünk energiablokkjainak (pl. emésztési tünetek) tisztítása , valamint a “test-barométer” értelmezése.

5. Szavaknál is hangosabban (4 nap)

A “Testkódban” tanultak elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek “szavaknál is hangosabban” árulkodnak ügyfeleink, tanáraink, barátaink, családtagjaink jelleméről. Oldjuk, hogy felelősséget vállaljunk egyéniségünk elfogadásáért, céljaink megteremtéséért. Elengedhetjük félelmeinket és szorongásainkat a külvilág elfogadásával kapcsolatosan.

6. Szerkezeti idegtan

Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg és energiarendszere, fájdalomcsillapítás, valamint félelmeink oldása állnak előtérben. A fájdalomviselkedések közül felismerhetjük függőségeinket, manipulációinkat.

Aktuálisan induló kineziológia tanfolyamok

Az aktuálisan induló tanfolyamokról a Programok oldalon lehet tájékozódni.

A tanfolyamok 1 vagy 2 havonta, legfőképpen a csoportokkal és a hallgatókkal történt egyeztetés alapján indulnak. Ezekről kérhet tájékoztatást (kérem, jelezze pl. e-mailben) de a honlapon is talál információt.

A One Brain kineziológia tanfolyamok díja:

One Brain tanfolyamok tandíja: 25000 Ft/nap, jegyzet 5000 Ft/tanfolyam. A tanfolyamok díja átutalással, személyesen is fizethető.
Ismétlőknek 50 % kedvezmény.

One Brain tanfolyam: a stresszkezelés tanulható!

A stressz rohanó világunk egyik uralkodó, negatív jelensége. Nem csupán kellemetlen tüneteket produkál rövid távon, de hosszú távon komoly problémákat is generál. Egyértelműen rossz hatással van a hétköznapokra, az egészségre, a teljesítőképességre, a kapcsolatokra, az életminőségre. Bárcsak lenne egy olyan eszköz, amivel mindezt semmissé tehetnénk, ugye?

Van ilyen módszer, Ön is elsajátíthatja, csak a keze és az agya kell hozzá! A One Brain tanfolyamról van szó, ami a kineziológia eszközeit mutatja be és tanítja meg azoknak a jelentkezőknek, akik szeretnék jobban megismerni és kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket.

A One Brain hivatalos, nemzetközi oklevelet adó képzés. A résztvevők megismerik az elméleti és a gyakorlati alapjait a kineziológia lényegének, képesek lesznek maguk is átvezetni a gyakorlatba ennek előnyeit. A One Brain tanfolyam segítségével különleges és egyedi módon juthatnak el a résztvevők az önismerethez és a megújuláshoz.

Ha nyitottnak érzi magát, érdeklődik a stresszoldás ezen módja iránt, keressen minket bátran elérhetőségeinken, és jelentkezzen a One Brain tanfolyamra!