A kineziológia hatékonyságáról

THREE IN ONE CONCEPTS

Kineziológia Three In One

Three In One Concepts, másképpen “One Brain” (Egy Agy) módszer teljesen egyedülálló a maga nemében az “emberi megértés” és a “test energia” egyensúlyának korrigálása területén. A test (agy) integrálásának elősegítése érdekében különböző korrekciókat használ a blokkolt energiák felszabadításához. Az érzelmek tisztításához a Viselkedési Barométert, az önazonosításhoz, a Szerkezet/Funkciót használja.

Ez a rendszer alkalmazza az izomtesztelést, amelynek segítségével elkerüljük a tudatosságot (így feltárjuk a tudatalatti emléktárat). A Viselkedési Barométer képes azonosítani az egyén szükségleteit, vágyait és félelmeit. Segít új választásokat hozni, így megtörténik a pozitív érzelmek és a jövőkép fixálása.

A módszer működése (másképpen One Brain – Egy Agy)

Kineziológia One Brain, "Egy agy" módszer

A név az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. Ha ebből az állapotból kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

Eredmények:

szorongás, körömrágás, hiperaktivitás, olvasási, írási, számolási gondok, helyesírás, magastól, víztől, bezártságtól való félelmek,versenyeken való részvétel, vizsgadrukk, stb.

A kineziológiai oldás

Mi történik a tanfolyamon – az oldásban, az oldás technikai elemei::

Az One Brain technikája a probléma megállapításából , korrekciójából és utólagos feladatokból áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekciót magát az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon szüntessük meg.

A probléma forrásának megállapításához izomtesztelést alkalmazunk (biofeedback). Ez gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez. Azon alapul, hogy a negatív érzelmi stressz hatására az izmaink elgyengülnek, pl. ha valakivel rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük… üljön le. A módszer azért működik jól, mert amikor az izmokat érintjük, azok hatnak az idegrendszerre, amely az üzenetet, a kérdést az agyba küldi tovább. A válasz hihető, a “testünk sohasem hazudik”.

A múlt fájó eseményeinek feldolgozása, elengedése,az új felismerések létrehozása, történetünk “újraírása” segíteni fogja jelenünket, – s döntéseinkért való felelősségvállalást a jobb életminőségért.

Szeretettel várom tanfolyamaimon, hogy megtanítsam ezt a csodálatos módszert,  amellyel magának és másoknak is tud segíteni.

Székely Szilvia
szilvia@tukromtukrom.hu,  20-991-4687, 1-252-2902