Tobozmirigy – a HARMADIK SZEM ébredése

Mit tehetsz önmagadért?

A tobozmirigy, vagy harmadik szem, egy pici fenyőtoboz formájú szerv az agy belsejében. Melatonin, szerotonin és dimethyltryptamin (DMT) hormonokat bocsát ki. Ezeket szellemi molekula néven ismerjük.
A melatonin és szerotonin az alvás vagy meditatív állapot és a jólét érzelme, a boldogság és eufória érzésének felelőse. A DMT kitágítja az időszakot, segíti az időutazást és a paranormális álmokat a más dimenziókban levő spirituális léttel találkozáshoz.

Energiaszinten a tobozmirigy a 6. CSAKRA fizikai megvalósulása.

Mi okozza a tobozmirigy elzáródását?

A szerv a spirituális látás eszköze. Híd a fizikai és metafizikai világok között. Lehetővé teszi a misztikus és értelmes álom tapasztalatokat, melyek nagyon fontosak az ember spirituális fejlődésében. Az álmok a lélek üzenetei, melyeket a tobozmirigy, mint antenna felfog.
A legtöbb ember tobozmirigy működése 12 éves életkorára leáll. Valószínűleg Ön is észrevette. A gyermekek természetes módon spirituálisak és ösztönösek, azonban ahogy nőnek, elveszítik azokat a képességeiket. Vajon miért?
A probléma oka a tobozmirigy elmeszesedése. A mirigy belül vízzel töltött, az életkor haladtával, de más okok miatt is meszesedik.

A tobozmirigy legnagyobb ellensége a fluór. Kis mennyiségben veszélytelen, természetes módon megtalálható a vizekben. A fluorid nagyobb mennyiségben van jelen az élelmiszerekben, fogkrémekben, gyógyszerekben. Ezekben a formákban NEM a természetben előforduló, és mennyisége jelentősen túllépi a biztonság határait.

A tobozmirigyben felhalmozódik a fluorid, ezért az emberi testben ott van legmagasabb koncentrációban és ez a tobozmirigy elmeszesedés elsődleges oka. Mindenhol azt olvassuk és halljuk, hogy a fluorid biztonságos és megakadályozza a fogszuvasodást. A kutatási eredményekben mégis azt olvashatjuk, hogy NINCS különbség a fogszuvasodás arányában a fluoridot alkalmazó és nem alkalmazó országok között. Évente több százezer akut flourid mérgezés történik a fejlett világban a fogkrém lenyelése miatt.

Mit tehet a tobozmirigy aktiválása érdekében?

  • Mondjon búcsút a fluoridnak, csökkentse fluorid bevitelét!
  • Csak természetes, fluoridmentes fogkrémet használjon
  • Olyan teákat igyon, melyek fiatal levelekből vagy cserjékből készülnek
  • Bizonyos gyógyszerek jelentős mennyiségben tartalmaznak fluoridot, ha lehetséges, kerülje az antibiotikumok, antidepresszánsok és érzéstelenítők használatát.
  • Kerülje a kálcium tablettákat, mivel nem szívódnak fel a csontokba, csak lerakódnak a szervekben, így a tobozmirigyben is.

Takarítsuk ki a szemetet!

A tobozmirigy aktiválásának fontos lépése a tisztítás.

Néhány javaslat, hogyan lehet kitisztítani és évek során felhalmozódott fluoridot.

Borax (boron)
1/4 teáskanál borax egy liter vízben, és napközben apránként elfogyasztva. A borax egyéb egészségügyi előnyeiről olvasgathat. (cékla).

Halolaj
Az általános méregtelenítés egyik legjobb eszköze. Ismert, hogy segítséget nyújt depresszió, fáradtság, fejfájás, álmatlanság és alacsony energiaszint esetén. Vigyázzon, a legjobban és legtöbbször reklámozott olcsó olajok a származási hely, feldolgozás, magas hőfokon kezelés, illetve bolti tárolás módja miatt kukába dobott ezresek tömege. Nem mindig igaz, de vitaminok és táplálkozás kiegészítők esetében igen, hogy az olcsó, akciós és nagyon reklámozott termékek a legócskább minőséget adják.

Májtisztítás
Létfontosságú a fizikai és spirituális jóléthez. A jó májtisztítás eltávolítja a nehézfémeket és számtalan mérget, beleértve a fluoridot. A májtisztítás igen hasznos kiegészítője a kávé beöntés. Ezt a vastagbéltisztítást követően lehet végezni, máskülönben a távozó mérgeket újra felszívja a bélfal és azok a vérkeringésbe kerülnek.

Szauna vagy izzadás
Kiváló a fluorid és más mérgek bőrön keresztül távozásához. Izzadás közben gyakran le kell törölni a bőrt, hogy megakadályozzuk a mérgek újra felszívódását. Szaunázáskor rengeteg vizet kell fogyasztanunk. A módszernél az a legfontosabb, hogy szervezete mindig hidratált legyen.

Spirituális gyakorlatok
A harmadik lépés a tobozmirigy aktiválásában.
A test egészségének fenntartásához nagyon fontos a táplálkozás megváltoztatása, de semmi sem helyettesíti a spirituális gyakorlatokat. A gyakorlatok lehetővé teszik a természetes gyógyulást, felszabadítják a gondolatokat és előkészítenek a tudattalan állapot magasabb szintjének megtapasztalásához.
Számos forma létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a „szeretet” szóval történő megnyitásának.

TRÉNING IDEJE: 2023. június 3-án 9 és 16 között…

Részletek a www.tukromtukrom.hu Programtervezetnél.

Érdeklődéssel és nagy szeretettel várlak
Tükrömtükröm Készség Stúdió – Székely Szilvia