Önfejlesztés, tudatszint emelés, HELYED a világban: 3 az 1-ben

2023. év nyarán 3 az 1-ben komplex ajándékcsomaggal „BELSŐ HANG ÉBREDÉSE” összehangolással + meglepetésekkel várlak.

Anyai, apai, valamint generációs mintáid, berögzült viselkedéseid, adott „információid” közül – segítek felismerésekhez jutni, a múltat felülírni.

Fontos ezekkel szembesülni és megválni tőlük. Tudattalanul működtetnek, a feldolgozatlan történések a „jelenben aktiválódnak”, ezért Te értetlenül, leblokkolva állsz egyes pillanatokban. Nem tudod, miért nem történik változás az életedben, – mint például szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat, gyermekvárás, pénzhez fűződő kapcsolódás, döntéshelyzetek kezelése, tanulási és kommunikációs nehézségek, a saját HELYED a világban, stb…

A változás abban a cselekvésben teljesedik ki, aminek fókusza a “felismerések”, s a “MEGOLDÓ-KULCS” üzenete.

Kineziológiai oldásokban, családállításban – képes vagy új rálátást szerezni, új energiákat életbe léptetni – az ÁTALAKULÁSODHOZ. Ezekhez fontos belső késztetésed. Próbáld meg és meríts abból a valóságból, amit FELFEDEZEL ezeken a konzultációkon! Minden érted történik.

Várlak szeretettel Zuglóban a https://www.facebook.com/TukromtukromKeszsegStudio – ban egy ingyenes beszélgetésre ONLINE is, valamint EGYÉNI személyes oldásokra

3 az 1-ben komplex ajándékcsomag „BELSŐ HANG ÉBREDÉSE” összehangolása:

  • One Brain kineziológiai oldás: önfejlesztés
  • Tudatszint emelés – TUDATTÉRKÉP alapján
  • Helyed a világban – Egyéni családállítás, mindehhez + ajándék BEMER terápia és numerológiai elemzésekből választható.

3 az 1-ben 45 % kedvezménnyel nyáron.

(Csoportos családállítás programjai – külön eseményben kerülnek meghirdetésre.)

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu Hírlevél feliratkozással és a 06/20-991-4687 telefonon.