Hellinger családállítás

Legközelebbi csoportos állítás:

Helyszín: Zugló, Tükrömtükröm Készség Stúdió kertjében, a szabadban.

2023. július 21-én 15 – 20 óra között,

2023. augusztus 1-én 9 -15 óra között vagy 15 és 20 óra között

2023. augusztus 16-án 9 és 15 óra között

Állítóknak: 18.000 Ft, segítőknek 6000 Ft.

Bejelentkezés: az esemény előtt 1 héttel a szilvia@tukromtukrom.hu emailen

Végtelen nagy szeretettel és érdeklődéssel várlak

Székely Szilvia 06/20-991-4687

Hellinger-féle családállítás Zuglóban – a Tükröm-tükröm Kész-ség Stúdióban!

Egyszer csak eljön az idő és próbára teszed magadat, de vajon történnek csodák, ahogyan hallottam? Nem, csodák nem történnek, de csodálatos folyamat indul el.

Amikor először döntesz úgy, hogy megjelensz a családállításon, bizony régóta fennálló problémák jelzik, hogy itt az idő. Ez egy folyamat.
– Sokan azt mondják, igen, már ismerem, voltam, kipipálva.
– Többen bátortalanok, mert úgy élték meg, hogy nem vált javukra.
– Mások – pedig elmesélik, mekkora élmény.

Ha már nyitott vagy és befogadó – megtörténik a RENDEZŐDÉS.
Rálátsz arra a valóságra, amit te egyedül nem tudsz felismerni, hiszen a saját szemüvegeden keresztül csak azt veszed észre, amit a másolt példák által családodból hoztál.
Nem bátorított senki, hogy legyen saját választásod.
Ezért a jó megszokottsággal továbbra is pihensz saját komfortzónádban.
Megkérdezed e magadtól, – boldog vagyok?
Rájössz, hogy nem.

Adj esélyt magadnak, hogy kinyílj és fejlődj!

Állításon az általad választott szereplők, a legvalóságosabb játszmáidat, szüleidtől áthozott szerepeket, ragaszkodásaidat, elveszettség érzésedet, függőségeidet, téves hitrendszereidet mutatják meg neked.

Elindít egy folyamatot, ami végtelen csendben, gyakran észrevétlenül zajlik a lelkünk mélyén, akár hosszú hetekig, hónapokig.
Fontos, hogy ezt a időszakot ne zavarjuk meg más lélekkel foglalkozó módszerrel…látó, jós…stb..segítségével. Gyakoroljuk a türelmet!

Egyik résztvevő – azt mondja: az a legcsodálatosabb, hogy minden információ bennünk van, páratlan ez a megtapasztalás.
A másik így reagál: honnan tudja az “anyukámat megjelenítő személy”, hogy édesanyám – ennyire távolságtartó, hideg, egy mosolya nincs számomra.

A gyermekkorod óta fennálló – bepisilés, vagy az állandó orvosságozás – betegség tünetekkel járó konfliktusa – ezek elengedése, új erőt nyer az életedben. Felismered, hogy mindez csak felhívás volt szüleid felé, hogy foglalkozzanak veled. Már nincs többé szükséged a manipulálásra, amit talán egész gyermekkorodban játszottál egészen a felnőttkorodig.

A szülő elvesztése – is nagy trauma. Miért kell elfogadni, hogy itt hagyott, elment? A családállítás segíti a gyengéd megértést, az elfogadást, a megnyugvást.

A morfogenetikus mező, megadja a választ – csak legyél készen a változásra.

szeretettel várlak egyéni családállításra vagy csoportos családállításra

Székely Szilvia Judit www.tukromtukrom.hu  és a 06/20-991-4687 telefonon

Önfejlesztés, tudatszint emelés, HELYED a világban: 3 az 1-ben

2023. év nyarán 3 az 1-ben komplex ajándékcsomaggal „BELSŐ HANG ÉBREDÉSE” összehangolással + meglepetésekkel várlak.

Anyai, apai, valamint generációs mintáid, berögzült viselkedéseid, adott „információid” közül – segítek felismerésekhez jutni, a múltat felülírni.

Fontos ezekkel szembesülni és megválni tőlük. Tudattalanul működtetnek, a feldolgozatlan történések a „jelenben aktiválódnak”, ezért Te értetlenül, leblokkolva állsz egyes pillanatokban. Nem tudod, miért nem történik változás az életedben, – mint például szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat, gyermekvárás, pénzhez fűződő kapcsolódás, döntéshelyzetek kezelése, tanulási és kommunikációs nehézségek, a saját HELYED a világban, stb…

A változás abban a cselekvésben teljesedik ki, aminek fókusza a “felismerések”, s a “MEGOLDÓ-KULCS” üzenete.

Kineziológiai oldásokban, családállításban – képes vagy új rálátást szerezni, új energiákat életbe léptetni – az ÁTALAKULÁSODHOZ. Ezekhez fontos belső késztetésed. Próbáld meg és meríts abból a valóságból, amit FELFEDEZEL ezeken a konzultációkon! Minden érted történik.

Várlak szeretettel Zuglóban a https://www.facebook.com/TukromtukromKeszsegStudio – ban egy ingyenes beszélgetésre ONLINE is, valamint EGYÉNI személyes oldásokra

3 az 1-ben komplex ajándékcsomag „BELSŐ HANG ÉBREDÉSE” összehangolása:

 • One Brain kineziológiai oldás: önfejlesztés
 • Tudatszint emelés – TUDATTÉRKÉP alapján
 • Helyed a világban – Egyéni családállítás, mindehhez + ajándék BEMER terápia és numerológiai elemzésekből választható.

3 az 1-ben 45 % kedvezménnyel nyáron.

(Csoportos családállítás programjai – külön eseményben kerülnek meghirdetésre.)

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu Hírlevél feliratkozással és a 06/20-991-4687 telefonon.

Gyermeknap

GYERMEKNAP alkalmából stresszt oldó kezelések 40 %-os kedvezménnyel elérhetők.

Pedagógusként, kineziológusként gyermekközpontú szemlélettel segítek a diszlexiás vakfoltok, a magatartás, a figyelem, koncentráció, tanulási blokkok és hajlandóság hiányának feldolgozásában. A szülő elkísérheti gyermekét, sőt ha kéri – beülhet a konzultációra. Ez a 6 és 10 éves gyermekeket érinti.

2023. június 3-ig él az ajánlat.

Szülő-gyermek stressz kezelése, oldása „egyszerre” 20 %-os kedvezménnyel vehető igénybe.

üdvözlettel Székely Szilvia kineziológia oktató, családállító

One Brain – Three In One Concepts képzés

Te is diszlexiás vagy?

MEGOLDÓKULCS és hatékony segítség a tanulásban, kapcsolatainkban, az eredményeink elérésében.

Mindannyian gyermekkorból, akár genetikai örökségeinkből hozzuk azokat a téves hitrendszereinket, amelyek magukkal ragadtak, fogva tartanak a mai napig. Ilyenkor nem vesszük észre – mi az, ami gátol a haladásban. Megállunk és akár szerencsétlennek érezzük magunkat, amit egy kineziológiai oldás – feltár. Irányjelző útmutatásaival – segíti utunkat a továbbhaladásban.

Ha fontosnak érzed saját fejlődésedet, tanulj, győződj meg és tapasztaljmilyen változások indulnak el életedben! Megtalálni kapcsolatodat önmagaddal, saját „otthonodba” vezet vissza. Én 26. évvel ezelőtt kaptam a lehetőséget, nem véletlenül.

Ha felkeltettem érdeklődésedet, nézz körül a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

TÉMA: One Brain Three In One Concepts képzés

2023. április 14-18 között (5 nap, I. és II. szint) One Brain kezdő tanfolyam

Ez a meditáció rávezet saját választásaidra.

MEDITÁCIÓ.

Képzeld el, hogy elindulsz egy kis patak mellett az erdőben, csak mész, haladsz előre, hamarosan csökken a víz szintje, és Te, mint egy KÖTÉLTÁNCOS megtalálva az utat – a mederben a köveken kezdesz egyensúlyozni, lépegetni. Semmi bizonytalanság nincs benned, mivel érzed Őrangyalod kíséretét. Egyszer csak nagyméretű kő kerül az utadba, megtorpansz.

Felismered, hogy egy üzenet az égiektől.

Állj meg és vedd számba a lehetőségeidet!

Átléped, rálépsz, vagy kikerülöd…………

Kérlek, folytasd tovább a történetedet – legyen tiéd a Megoldás!

Ha szeretnéd saját választásaidat megélni, tanulási folyamatodhoz nformációkat találsz a honlapomon a One Brain képzésről, amit 2023. áprilisban, itt találod a részleteket. https://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/.

A módszer lényeges tanítást közöl, találd fel magad és keress megoldást az elérhetetlennek tűnő feladataidban! Szembe kell nézned saját diszlexiás vakfoltjaiddal, (ezek akár iskolai megélések, olvasási, helyesírási, megértési gond, koncentrálási nehézség, akár felnőtt korban megjelenő kommunikációs blokkok, rálátás hiánya, konfliktuskerülések, döntési képtelenség, vizsgadrukk, teljesítési kényszer, szegénység tudat, függőségek, erős félelmek a jövőtől, sosem vagyok elég jó, stb… fontos megélni az oldódást, valamint felismerni a megoldó-kulcsot. Ha még nem hallottál volna erről – akkor most figyelj!

A One Brain – Three In One Concepts kineziológia rendszerbe foglalta tanításait.

Képzési utat tár elénk.

Elsődleges célja, legyünk saját magunkkal harmóniában, érjük el a vágyott egységet, segít megszüntetni belső érzelmi blokkjainkat, elakadásainkat. Feltárja kihívásaink, problémáink gyökerét, azokat az okokat, amelyek generálják, sőt beaktiválják a múltból fennmaradó sérüléseinket. Energetikai korrekciókat, vizualizációt is alkalmaz, amelyek megszüntetik blokkjainkat.

Egyedi módon – izomteszteléssel dolgozik. TESTED HITELES válaszai pótolhatatlanok.á

2023. április 14-18 között (5 nap, I. és II. szint) One Brain kezdő tanfolyamra invitállak. Az időpont egyeztetés most van folyamatban. További szintek később kerülnek kiírásra.

Legyen áldott az út, amelyen feladatod önmagaddal való teljes kapcsolódás megteremtése.

 

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia

Ébredj Önmagadra! Tudatfejlesztés.

Döntésed és leszületésed SORSFELADATODBAN! Tréning: 3 gyógyító folyamatban.

Ideje: 2023. január 6-án indul délután 17.30-20.30 között.

21 héten (3×7 alkalom) keresztül a ciklusoknak és témáknak megfelelően pénteki napokon. Tehát január 6, 13, 20, 27, stb.

I.témakör: Döntésem a leszületésben, fogantatás, anyaméh emléklenyomatai, megszületés.

II.témakör: Gyermeki én, kapcsolódás a szülői mintával, serdülőkor, felnőtté válás folyamata

III.témakör: ISTENI ÖNVALÓM megélése, teremtő erőm az irányítóm.

A részleteket a www.tukromtukrom.hu honlapomon találhatod meg az eseménynaptárban.

21 héten keresztül tudsz építkezni. Ha velünk haladsz és szeretnél eljutni ISTENI ÖNVALÓDHOZ a tudatosság szintjén, akkor ismerkedj meg a felsorolt 3-ik ciklusban Hawkins TUDATTÉRKÉPÉVEL, ami által rengeteg információt, sok segítséget kapsz. Az AFT ERŐTÉR TECHNIKA és az ELMEAKUPUNKTÚRA gyengéd korrekcióival támogatlak meg, emelem tudatszintedet saját folyamatodban.

Ha jártál már nálam konzultációmon, akkor megtapasztalhattad az áldásos segítséget.

21 alkalmas tréning részvételi díja: 63000 Ft, így alkalmanként 3000 Ft/alkalom az önismereti folyamat, ha egyenként szeretnél betekintést nyerni, haladni utadon, akkor 4.800 Ft a hozzájárulás.

Kérdéseidet várom és figyelembe veszem.

Bejelentkezés: 2022. december 31-ig. Jelentkezés 10.000 Ft előleggel személyesen vagy utalással.

Számlaszám: Székely Szilvia K&H 10404247 92132090 01900000

2023. év tanfolyamai és tréningjei!

PROGRAMOK a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban Zuglóban.

2023. 01. 6-án 17-20 óra Ébredj önmagadra!

Tudatfejlesztés: döntésed és leszületésed a SORSFELADATODBAN.

3×7 alkalmas gyógyító TRÉNING 4000 Ft/alkalom. Választhatsz, hogy folyamatban vállalod a 21 előadáson való részvételt gyakorlatokkal, így a teljes összeg rendezése kedvezményesen 3.000 Ft/alkalom, elköteleződés, a kedvezmény december 31-ig. Előleg befizetésével jelezheted részvételi szándékodat, így hamarosan küldöm a számlaszámomat.

I. Születésem története: fogantatás, anyaméh emlékei, megszületés

II. Gyermeki lélek megérkezése, döntése, a felnőtté válás folyamata

III. ISTENI ÖNVALÓM megélése, teremtő erőm az iránytűm.

3×7 témakör. Hetente 1 alkalom 3 óra. TELIHOLDKOR kezdünk.

2023. január 7-én „Újratervezés és megvalósítás” – haladunk a megkezdett úton. One Brain hallgatók részvételével közös gyakorlás és teremtés. Tervek manifesztálása. Ideje: 9-16 óra

2023. január 21-22. One Brain I. szint – A szakma eszközei, az izomteszt és a VB szerepe 2 nap

2023. január 27-29. One Brain II. szint – Tanulási képességek fejlesztése, diszlexiás vakfoltok 3 nap

2023. február 17-20. One Brain III. szint – Testkód (októberi csoport)

2023. március 10-13. One Brain III. szint – Testkód

2023. április 14-17. One Brain IV. szint Haladó Agy

2023. május hónap One Brain V. szint – egyeztetés alatt

2023. június hónap One Brain VI. szint – egyeztetés alatt

One Brain kineziológia tanfolyamok az idei évtől 25.000Ft/ nap, valamint 5000 Ft/ jegyzet indulnak. Az ismétlések 50 %-os kedvezménnyel vehetők igénybe. (tavalyi áron). A tanfolyamok leírását lásd a honlapomon!

Egynapos MINI tanfolyamok között: Bőség. Vedd kezedbe életed irányítását. Allergia. Megszállott viselkedés. Stressz nélkül játék a tanulás. Nincs kifogás, stb.

SAJÁT TRÉNINGEK a www.tukromtukrom.hu honlapomon az eseménytárban a programoknál részletesen leírással és részvételi díjjal olvashatóak hamarosan.

 • Születés, újjászületés: 2023. január 14-én 9 és 16 óra között. Létszám: 12 fő
 • Tudatosság, tudatszint emelés, teremtés gyakorlatok: 2023. január 16-án 17.30 – 20.30 között
 • Belső gyermekkel való kapcsolatfelvétel: 2023. február 11-én 9 és 16 óra között 12 fő
 • Anyai, apai minták és generációs örökségek átírása: 2 nap 2023. március 18-19 napokon
 • Azok a nők, akik túlságosan szeretnek – azok a férfiak, akik… 2 nap 2023. április 8-9 napokon
 • 7 Csakra működése és tisztítása AFT korrekcióival, kristályokkal: 2023. április 1-én 9 és 16 óra
 • Gyermekvárásra felkészülés: 2023. április 22- 23 napokon, én 9 és 16 óra között, – majd 2023. május hónap végén.

A jelentkezések után hamarosan kiírom a nyári programokat.  Válaszodat kérem a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687

Cselekvéssel ajtókat nyitsz meg…

“Cselekvéssel olyan ajtókat nyitsz meg, amelyeken keresztül sok minden eljuthat hozzád. Egy ilyen ajtón sokszor nemcsak kívánságok, célok, hanem olyan emberek is belépnek, akik további ajtókat nyitnak meg.”! Ruediger Schache:

 

KEZDŐ ONE BRAIN tanfolyam: I. szint 2022. november 26-27. napokon indul, folytatás…

Évi megnyilvánulásából… „Sokáig titokban tartottam legfontosabb érzéseimet, mert nem tudtam a módját, hogyan nyissam ki a szívemet. Olykor nem mertem kimondani, hogy problémáim vannak, mert a divatos szót, a kihívást még nem ismertem.”

Sokszor egy megnyugtató hang, meggyőző információ, akár egy hiteles példa, mint csapkodó hullámok közelítenek hozzád, de egyszer DÖNTÉSRE kényszerítenek, megálljt parancsolnak! Azt hiszed tévesen neked meg kell változtatni a környezetedet, párodat, mivel sosem tanították meg azt, hogy első dolgod ÖNMAGADDAL van. A tévedés rengeteg fájdalmat hozott életedbe, de el kell jutnod a helyes választáshoz!

Szembesülj, keresd a gyökereket, okokat!

„Sokáig csak partközelben merészkedtem, a tenger mélye csábított, de nem jutottam előre, mert a hullámok mindig visszavetettek.”

 

VAN MEGOLDÁS!

– Amikor 46 évesen meginogtam, bizonytalanná váltam, az univerzum megtámogatott egy páratlan ajándékkal. Egyedül képtelen voltam helyesen dönteni, de egy csábító ajánlat külföldre – megnyitotta az utat a változásra. Olyan emberekkel találkoztam, akik segítséget, tanítást nyújtottak nehéz élethelyzetemben. Ha át tudnám adni, „személyesen” feltárulkozó örömeim tárházát megnyugtató lenne, de erre már nincs mód. Egy videó film segítene.

Tanulni kezdtem, belemélyedtem a felismerések csodálatos világába. Tudom, hogy

Menekültem érzelmi konfliktusom elől, de az égiek támogatták utamat.

– Olyan emberekkel találkoztam, akik tanítottak, segítettek és felnyitották a szemem.

Mondogattam, minden értem történik, ez segített szembesülni önmagammal.

Megértettem, hogy a hullámok ellen felesleges harcolni.

 

Félelmeink ellen csak egy módszer tűnt hatásosnak: El kell indulni, szembe kell nézni feladatainkkal! Sokszor tétovázunk, keressük a megoldást, ha lavinaként érkeznek, akkor már kényszerként zúdul ránk. Szükséges időt adni magunknak, hiszen a várakozás alkalmat ad arra, hogy meglássuk magunkat a másikban. Tanulj meg várni, figyelni, türelemmel lenni, mert így amitől félsz, lassan „zsugorodni kezd” és egyértelmű válik a feladatod.

 

A szív megfelelő időben kipattan, mint érett kalász.

 

Kezdő One Brain kineziológia tanfolyam:

 1. november 26-27. napokon. napokon (2 nap) – 1. szint. Ha folytatni szeretnéd, belemélyedhetsz a következő hétvégén
 2. december 2 – 4. napokon (3 nap) 2. szint, vagy 2023. január 13-15 között

Ismétlőket 50 %-os áron várom.

Részleteket megtalálod a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

A csoportban személyes témáidhoz kapcsolódó gyökereket, valamint azokat az okokat tárjuk fel, amelyek akár születésedtől visszatartanak saját minőségi életed beteljesedésében.

MÓDSZERT tanulsz, ami segít a továbbhaladásban, a SZAKMAI fejlődésedben.

Bejelentkezésedet várom 2022. november 24-ig a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

Áldással és szeretettel

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

 

 

 

Sorsunk a nevünkben! – keresztnevünk magyarázata és megélése „családállításban.”

Ideje: 2022. november 12.-én szombaton 9-16 óra között

A nevünket háríthatjuk, utálhatjuk, megváltoztathatjuk, de a sorsunkat nem tagadhatjuk meg. Keresztnevünk elárulja, hogy életfeladatunkat miként valósíthatjuk meg. Családi nevünk viszont a gyökereinket mutatja, mit hoztunk magunkkal.

A keresztnevünk olyan mágikus szó, amelyben benne van mindaz, amiért a világra jöttünk. Elárulja életünk feladatát, utat mutat a megvalósításhoz, valamint tisztában lehetünk azzal is, mi okozhatja problémáinkat.

Aki ismeri neve jelentését, talán teljesebb életet élhet. Neveink tükröznek minket.

Gyakran előfordul, hogy a szülőknek 2 név helyett, csak 1 név jut eszébe, ami kifejezi elvárásaikat a gyermek születésével kapcsolatban. Emiatt teljesen nyilvánvaló, hogy egy olyan lánygyermek, akit fiúnak vártak, bár igazán nem jelentett problémát a születése, gyakran olyan nevet kap, amely tükrözi az elvárásokat és az ennek való megfelelést. (Takács Tibor)

Családállításban rálátást kapsz, mennyire érvényesítheted saját döntésedet sorsodban, szerepeidben, és teljes önvalódban. Elolvassuk NEVED magyarázatát, s a benne összegyűjtött energiákat, amelyek téged jellemeznek. Ezek után kiválasztod azokat a szereplőket, amelyek képviselik a rád jellemző jegyeket. A tükörben felismered személyiségjegyeidet, majd te is beállsz – ÖNMAGAD KÉPVISELETÉBE.

A végén beállítjuk édesanyádat és édesapádat a körbe, akiket választottál…

A FELISMERÉSEK magukért beszélnek.

Helyszín: Zugló, ha nem férünk el a Készség Stúdióban, hamarosan kiírom az új helyszínt

Részvétel: akik állítást kérnek – 16000Ft, segítőknek 6000 Ft.

Tanítványoknak és vidékieknek kedvezmény.

További részleteket megtalálod a www.tukromtukrom.hu honlapomon a PROGRAMOKNÁL.

Bejelentkezés a honlapon keresztül HÍRLEVÉL feliratkozással legkésőbb november 8-ig.

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687

KEZDŐ ONE BRAIN tanfolyam: 2022. szeptember 24-25.

„Sokáig csak partközelben merészkedtem, a tenger mélye csábított, de nem jutottam előre, mert a hullámok mindig visszavetettek.”
KEZDŐ ONE BRAIN tanfolyam: 2022. szeptember 24-25.
 
Legújabb írásom saját csapdáimból.
Sokáig titokban tartottam legfontosabb érzéseimet, mert nem tudtam a módját, hogyan nyissam ki a szívemet. Olykor nem mertem kimondani, hogy problémáim vannak, mert a divatos szót, a kihívást még nem ismertem.
Ruediger Schache: “Cselekvéssel olyan ajtókat nyitsz meg, amelyeken keresztül sok minden eljuthat hozzád. Egy ilyen ajtón sokszor nemcsak kívánságok, célok, hanem olyan emberek is belépnek, akik további ajtókat nyitnak meg.”!
Sokszor egy megnyugtató hang, meggyőző információ, akár egy hiteles példa, mint csapkodó hullámok közelítenek hozzád, de egyszer DÖNTÉSRE kényszerítenek, megálljt parancsolnak! Azt hiszed tévesen neked meg kell változtatni a környezetedet, párodat, mivel sosem tanították meg azt, hogy első dolgod ÖNMAGADDAL van. A tévedés rengeteg fájdalmat hozott életedbe, de el kell jutnod a helyes választáshoz!
Szembesülj, keresd a gyökereket, okokat!
Várlak 2022. szeptember 24-25 napokon, kezdd el tanulni a ONE BRAIN kineziológiát! Olvass tovább!
VAN MEGOLDÁS!
 
– Amikor 46 évesen meginogtam, bizonytalanná váltam, az univerzum megtámogatott egy páratlan ajándékkal. Egyedül képtelen voltam helyesen dönteni, de egy csábító ajánlat külföldre – megnyitotta az utat a változásra. Olyan emberekkel találkoztam, akik segítséget, tanítást nyújtottak nehéz élethelyzetemben. Ha át tudnám adni, „személyesen” feltárulkozó örömeim tárházát megnyugtató lenne, de erre már nincs mód. Egy videó film segítene.
Tanulni kezdtem, belemélyedtem a felismerések csodálatos világába.
Tudom, hogy
– Menekültem érzelmi konfliktusom elől, de az égiek támogatták utamat.
– Olyan emberekkel találkoztam, akik tanítottak, segítettek és felnyitották a szemem.
– Mondogatták minden értem történik, segítettek szembesülni önmagammal és cselekedeteimmel.
– Megértettem, hogy a hullámok ellen felesleges harcolni.
Félelmeink ellen csak egy módszer tűnt hatásosnak: El kell indulni, szembe kell nézni feladatainkkal!
– Sokszor tétovázunk, keressük a megoldást, ha lavinaként érkeznek, akkor már kényszerként zúdul ránk. Szükséges időt adni magunknak, hiszen a várakozás alkalmat ad arra, hogy meglássuk magunkat a másikban. Tanulj meg várni, figyelni, türelemmel lenni, mert így amitől félsz, lassan „zsugorodni kezd” és egyértelmű válik a feladatod.
A szív megfelelő időben kipattan, mint érett kalász.
A tanfolyam ideje 1 nap eltéréssel változott!
Kezdő ONE BRAIN kezdő kineziológia tanfolyam:
2022. 09. 24-25. napokon (2 nap) 9 és 17 óra között – 1. szint
Ha folytatni szeretnéd, belemélyedhetsz a következő hét végén
2022. 09. 30 – 10. 2. napokon (3 nap) 9 és 17 óra között – 2. szint
2022. 11. hó egyeztetés után 3. szint Testkód
Ismétlőket 50 %-os áron várom.
Részleteket megtalálod a www.tukromtukrom.hu honlapomon.
A csoportban személyes témáidhoz kapcsolódó gyökereket, valamint azokat az okokat tárjuk fel, amelyek akár születésedtől visszatartanak saját minőségi életed beteljesedésében.
MÓDSZERT tanulsz, ami segít a továbbhaladásban, akár SZAKMAI fejlődésedben.
Bejelentkezés: 2022. szeptember 3-ig a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.
Áldással és szeretettel
Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

ONE BRAIN kineziológia tanfolyam 2022 őszén

Kezdő tanfolyam:

I. szint 2022. szeptember 23, 24 napokon. 2 nap A szakma eszközei

II. szint 2022. szeptember 25, 26,27 napokon – 3 nap Tanulási képességek fejlesztése, diszlexia oldása – összesen 5 nap – akár szétválasztva egy héttel később is megtartom.

III. szint 2022. november 11-14 között, 4 nap. Testkód

Az 5 nap alatt – régi elakadások, régi hitrendszerek oldódnak. Miközben szakmát, hivatást, akár önismeret fejlesztő utat választottál magadnak, a napi munka, az általam végzett „egyéni bemutató oldások”, a „párban történő oldási gyakorlatok”, saját belső folyamatod részét képezik.

A tanfolyam MEGOLDÓKULCSOT ad az önismerethez, céljaid eléréséhez, döntéseid felvállalásához, problémáid megszüntetéséhez. Megtapasztalhatod a minőségi változást kapcsolataidban, munkádban, az áhított teljesség megteremtésében. Másként tekintesz a világra.

Egyedisége abban rejlik, hogy elsajátítasz egy módszert a VÁLTOZTATÁSRA, valamint önvizsgálaton mész keresztül. Az agyféltekei egyensúly helyreáll. Megismered az izomtesztelést, mint tested hiteles válaszát, ami segít problémáid gyökeres feloldásában, megszüntetésében.

Megtanulod a Viselkedési Barométer alkalmazását.

Ezen az „útjelző térképen” – felismered céljaid eléréséhez vezető utat, valamint azokat az „elkerüléseket”, és negatív érzelmi állapotodat tisztítjuk ki, amelyek eddig fogva tartottak.

Felismered, hogy bármelyik „korai stressz”, a jelenben bármikor aktiválódhat.

Felismered, ha az okokat feltárjuk a múltban, megszüntetjük azokat, így a jelenben eltűnik az okozat. Az energetikai korrekciók – kioldják az érzelmi blokkokat és az azokhoz kapcsolódó életkorokat, az ott megjelenő személyekhez fűződő érzelmi sérüléseidet.

Már az első oldásnál megtapasztalod a változást, „energetikai blokkoldás”történik, ami azonnal mérhető, tesztelhető változást idéz elő.

Az átírás gyorsan megtörténik.

Tanfolyamaim kis létszámúak, ahol sok figyelmet, türelmet és nagy felismeréseket kaphatsz saját fejlődésed érdekében. A tanfolyam elvégzése után nemzetközi oklevél érkezik Amerikából.

A tanfolyam ideje: naponta reggel 9 órakor kezdődik, 17 órakor fejeződik be

Az 5 nap díja: 95.250 Ft, plusz a két jegyzet: 10.000Ft.

Kérdéseidet kérlek, tedd fel nekem!

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapomon a Tanfolyamoknál. Részletfizetésről egyénileg…

Hírlevél feliratkozással tudsz bejelentkezni 2022. szeptember 2-ig legkésőbb! – akár nálam a szilvia@tukromtukrom.hu emailen….

 

Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia Advanced Instruktor