TESTKÓD 3. szint – One Brain kineziológia

2021. október 29-én indítom a tanfolyamot, 9 és 17 óra között – 4 nap

Arcunkon vannak olyan „jelek”, amelyek bizonyos jellegzetességi területeket foglalnak magukba. A One Brain módszer a frenológia tudományából (koponydudortan) merített, de mi saját személyiségünk megértésére használjuk az ismeretanyagot.

A tanfolyamon ez a kulcs az alkat/funkció, amelyben testkódjainkkal, kommunikációs lehetőségeinkkel ismerkedünk meg. Felfedezzük a bennük megbúvó kihívásokat, képességeket, erősségeinket és ajándékainkat. Eszközöket tanulunk arra, hogyan közvetítsük gondolatainkat – kifejezve adottságainkat, lehetőséget adott helyzetek tisztázására.

A tanultak után mindenki másként tekint majd az emberekre és saját magára is.
Számos oldást végzünk önmagunk és mások elfogadására, ill. egy speciális kommunikációs technikát is elsajátítunk, mely konfliktushelyzeteinkben támogat.

Ezek a gondolkodási, cselekvési, érzelmi, ösztönös, testi és ahogy pillanatnyilag kinézünk – területek. Mindegyik magába foglal több viselkedési funkciót. Ezek közül a 3. tanfolyamon 15 témát dolgozunk fel, vagyis 15 szerkezet/funkciót. Elemzésük kapcsán felismerjük saját kódjainkat, amelyeket születésünkkor választottunk, és ha azt hittük, hogy nem vagyunk elég jók, akkor hárítani kezdtük, elnyomtuk valamennyiüket.

Lehetőségünk nyílik szembesülni saját valóságunkkal és azzal, hogy mely tulajdonságainkat nyerhetjük vissza ahhoz, hogy teljességben éljünk.  Természetesen a folyamat saját életünk része, rajtunk múlik, – mikor és mennyit teszünk magunkért.

 1. Gondolkodási területen belül: a képzelőerő, az eredetiség, a gondolkodási stílus blokkjai, erősségei: inkább elmélkedem vagy cselekszem is, stb. Cselekvési területen – mi blokkolja azt, hogy „soha nem érem el céljaimat”, – vagy az Érzelmi területen:  az önbizalom  elérése, az igényeltség , az eredményesség kérdése az életemben, munkámban, az érzelmek kimutatásának képessége vagy a bezártság blokkja…stb…Ösztönös területen felismerhetjük, hogyan reagálunk a külvilág eseményeire akkor, amikor hiszékenyek ill. bizalmatlanok vagyunk … és megkapod a lehetőséget viselkedésed átírására, folytathatnám …

A funkciók oldásakor visszamegyünk abba a korba, ahová tartozik az ügy.

Új választást hozunk létre, új párbeszédet magunkkal és felismerjük képességeinket.

Saját fényképeinken elemezzük arc-szerkezeteink „leírása alapján” – feldolgozzuk, melyik típusnak érezzük magunkat, majd szüleink, testvérünk, párunk arcképén is elemzéseket végzünk és okulunk a megértésekből, új választásokat hozunk létre.

Másként fogunk magunkra és a külvilágra tekinteni a tanfolyam után…

A fényképek válogatásánál kérlek, ügyelj a következőkre:

 • a fényképen szemből legyen látható arcod…
 • a kor lehetőleg egy 6 év körüli, majd lehet 18 év körüli és 25 év utáni,
 • profil képre is szükség van, ott szintén fontos, hogy teljes profilból legyen látható az arc

A tanfolyam az 1-2. szint után végezhető, ezért lényeges, hogy tisztában legyél a teszteléssel, a korrekciókkal, amit a jegyzetekből folyamatosan ellenőrizhetsz… felfrissítheted tudásodat.

A 3. Testkód tanfolyam – új megközelítésben – új szemszögből kerül most tanításra, mivel a Three In One Concepts folyamatosan fejlődik.

Szeretettel ajánlom, hogy oldjál, szerezz tapasztalatot ebben a kiváló és különleges tevékenységben!

Áldás az utadra és a tanulásra, oldásaidra!

Bejelentkezés: 2021. október 15-ig legkésőbb! Tandíj: napi 19.050Ft…1 jegyzet

Várlak szeretettel Hírlevél feliratkozással a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül, vagy emailen.

Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687

STRESSSZKEZELÉS mesterfokon – „szabotázs programjaink” átírása

Időpont: 2021. október 1-én 17 és 20 óra között..

Hosszú idő után vesszük észre, hogy hezitálunk és mozdulatlanságba beleragadva – egy helyben állva nem történik változás az életünkben.

Ezt közös műhelymunkában megváltoztatjuk, amikor felvállalod, hogy teszel magadért.

Hivatásom során 25 éve rengeteg valós tapasztalattal gazdagodtam és összegyűjtöttem a stresszt okozó helyzeteket, amelyek a tudattalanban elraktározódtak és korlátozzák viselkedésünket, működésünket. A téves hitrendszereket, beidegződéseket képtelenek vagyunk egyedül átértékelni és elengedni.

A SZABOTÁZS programok listája, – több, mint 200 hiedelemrendszer segít ezek feltárásában. Ezeket izomteszteléssel, vagy ráérzéssel is ki lehet választani. Van lehetőséged eldönteni: – miben van bizalmad. Kineziológusként tanítok olyan stresszoldó gyakorlatokat, amelyeket váratlan helyzetekben – csodálatos eredménnyel tudsz alkalmazni saját nyugalmad visszaszerzésében.

Részvételi hozzájárulás: 5000 Ft, tanítványként 4000 Ft.

Ha hívást érzel – kérlek, jelezd részvételi szándékodat a szilvia@tukromtukrom.hu emailen keresztül legkésőbb szeptember 30-ig.

nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

BELSŐ GYERMEK ÉBREDÉSE

Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk

MŰHELYMUNKA:

 1. október 6-án 17-20 óra között 1. rész – ÚJHOLD napján
 2. október 13-án 17-20 óra között 2. rész
 3. október 20-án 17-20 óra között 3. rész TELIHOLD napján

Részletek a havi lebontású programok között.

Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés.

Ideje változtatnunk és utat engedni régi sérelmeink oldódásának. E szerint fel kell szabadítani saját önkorlátozó blokkjainkat, amelyek kemény, generációs örökségből származó, akár ősi hitrendszerek.

Mik ezek a hitrendszerek?

 • a családhoz tartozás – bezártsággal jár
 • nő mindig alárendelt szerepet tölt be párja mellett
 • a pénzt a férfi keresi
 • a férfi a stabilitás, a biztonság
 • a gyermekért fel kell áldozni magam
 • már sosem élhetem saját életemet
 • ha nem vagyok jó anya, megítél a világ,
 • ha apaként nem teljesítek, hibát követek el, stb…

Ezek beidegződése – előbb utóbb családi káoszhoz vezetett. Másoltuk azt, amit édesanyánktól, édesapánktól láttunk. Sokszor harcoltunk velük, hiszen nem értettek meg minket és nem is fogadták el, ami számunkra fontos volt. Anya áldozatként viselte terheit, apa keménysége kihatott a családra. Előbb utóbb fel kellett adni a harcot, kénytelenek voltunk elcsendesedni, így sajnos elfojtottuk bánatunkat.

 • Belső gyermekünk sérült. Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés. Azt is tudjuk, hogy szüleink jót akartak nekünk, de be kell látni, hogy az ő valóságuk, elgondolásuk – nem egyezett a miénkkel. Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk.

A jelenben várható kihívásaid!

Érkezz meg arra a tudatszintre, amely lehetőséget biztosít a változásra!

 • Tanuld meg kifejezni az érzéseidet!
 • Szemléletmódodat irányítsa az elszántság a fejlődésedre!
 • Ítélkezés helyett vállalj felelősséget önmagadért!
 • Kudarcaidat alakítsd át pozitív, éltető energiává!
 • Adj esélyt magadnak a bőség megélésére!
 • Kerülj közel belső forrásodhoz!
 • Légy Te a főszereplője saját életednek!

Ezek a bátorító állítások – akár naponta adhatnak újabb célt életednek. Érdemes mantrázni!

Kitesztelem, amit hosszú éveken át elkerültél, illetve képtelen voltál harmóniában élni. Valószínűleg belső intuíciódra sem figyeltél. Azt hitted, nem vagy érdemes a szeretetre, az elfogadásra, a teljességre.

Bizalomvesztettséged – gyermekkorodban keresendő!

Születési emlékeid fogva tartanak.

Céljaid vezessenek saját utadon!

 • Minden probléma – ma már legyen kihívás számodra.
 • A feladatok megoldása kínálja számodra a változást.

Úgy érzem nagyszerű befektetésünk az önfejlesztés. Csodálatos érzés eljutni belső gyermekünk egészségéhez. Csak mi tehetjük rendbe az életünket.

Ha szívesen fogadsz segítséget az útmutatáshoz, akkor tudd, hogy tested válaszai, akár az izomteszt – támogatnak a pozitív felismerések meghozatalában. A megoldás – benned van.

Nagy érdeklődéssel várlak 25. éve működő zuglói stúdiómba egyéni konzultációra, egyéni és csoportos családállításra, illetve kineziológiai ismeretek elsajátítására – tanfolyami oktatásra, tréningek elvégzésére.

Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással.

A 06/20-/991-4687-es telefonon is elérhető vagyok.

A szeretet végtelen erejében adj helyet magadnak is!

HELYEMEN VAGYOKtréning 2021. szeptember 18-án 9.30-17 óráig

Ameddig másokat okolsz, addig “nem kell önmagadon dolgozni”, ezalatt azzá válsz, ami ellen a legjobban ágálsz.

Hagyd abba a kifogáskeresést és kezdd el azt a “személyes felelősséget” létrehozni, ami méltó a tiszteletre!

A legnagyobb AJÁNDÉK, amit másoknak adhatsz, hogy megtanítod a VÁLASZTÁSHOZ való jogukat. Ebben erő és szándék rejlik.

A csoportmunkában – megkeressük – hol vesztetted el saját magadra fordított ERŐDET, s mit kell belátnod, megértened, hogy most már Te lehess a “forgatókönyvíró.”

A tréningen energetikai tisztítás és saját magaddal történő szembesülés után képes vagy rendezni saját terveidet, feladataidat jövődre nézve. Gyermeked fontos számodra, de saját életedet nem adhatod fel senkiért sem! Minél teljesebb életet élsz, annál megnyugtatóbb kisugárzásod a környezeted számára.

Tudatos teremtésünk eszközeként, “családállítással és tudatszint emeléssel” dolgozunk, valamint átírjuk a múltban megtapasztalt emlékeket meditáció segítségével.

A szeretet végtelen erejében adj helyet magadnak is!

Biztonságos erőtérben zajlik a csoportmunka, ahol tiszta forrásból, őszinte, nyílt kommunikációval éled meg a továbblépés lehetőségét. Ahogy “beleállsz saját szerepedbe”, azonnal felismered – mit kell változtatnod, hogy bátran vállald fel utadon a VÁLTOZÁS szükségességét. Azzal is szembesülsz, hogy társad, párod, gyermeked, akár szüleidnek való megfelelési szokás – már ÚJRAÍRÁST igényel.

Bejelentkezés a honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással szeptember 13-ig.

Részvétel: 15.000Ft, ha másodmagaddal érkezel, akkor 30 % kedvezmény az ajándék tőlem.

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak

Tükrömtükröm Készség Stúdió – Zugló

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE. „ÁLDOTT TEHER!”

Önismereti csoportmunka – 2 nap

Gyermekként születtem, felnőtté váltam, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM története – életem meghatározó minősége!

Anyaság

A közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját SZÜLETÉSED történetével.

Esetek többségéből: pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az áhított tökéletestől – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD életed történetét! Tudatosságod segít a folyamatban.

Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van.

Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a generációs örökségek helyett? Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni.

Lehetőség

TE mit élsz MOST?

Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás, hogy engedd meg magadnak a szembesülést – lehetőséget adva a teremtésre.

Ha gyermekedet várod, tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra? Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel – közelebb kerülhetünk saját magunkhoz.

Ha kifogás nélkül, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

SZÜLETÉSÜNK stresszei, fázisai – az egyik legmeghatározóbb emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

A csoportmunka segíti a felkészülést, a tudatos tisztulást.

Program

TÉMA feldolgozása:

 1. nap – Egyéni szembesülések – „tükör” technikával, anyaság és a hozzá kapcsolódó stresszek elutasítása, a tanult viselkedésminták átértékelése, majd csoportoldás keretein belül – anyai mintáink feltárása, saját választásunk elfogadása, a „teljes agyműködés” integrációja és a „befogadás” megélése, gyakorlása.
 2. nap – Páros gyakorlatok, a szülői minták újraírása, generációs örökség feltárása, – a családállítás eszközei, a morfogenetikus mező üzeneteinek feldolgozása. Tudatszinted és rezgésed emelése a Dr. David R. Hawkins tudattérképe által – gyógyító hangrezgéssel, egyedi meditációval. – „Nem a fizikai testünk irányít, hanem a tudatszintünk nagyságának megfelelő láthatatlan ERŐ vagy erő. Az ERŐ nem más, mint energia, és mint minden energia: ez is mérhető.”-

A tanfolyam időpontja eseményben– mindig a facebookon, a Tükrömtükröm Készség Stúdió oldalamon jelenik meg

Részvételi díj: 15000Ft/nap.

Egyszeri fizetéssel a két nap: 28.000Ft

Jelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. 25 éve fogadom az érdeklődőket zuglói Tükrömtükröm Készség Stúdiómban.

Zuglóiaknak – egy numerológiai elemzés – ajándék!

Végtelen szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

 

 

Egy hallgató véleménye a One Brain kineziológia tanfolyamról!

Mit adott a tanfolyam szellemisége?

ONE BRAIN tanfolyam: 2021. augusztus 7-11 között 9 és 17 óra

 • Megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Érzelmeinkért nem tudtunk kiállni, képtelenek voltunk magunkért felelősséget vállalni. Ezekre a válasz saját információnkban található.

Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk, félünk megláttatni magunkat úgy igazán. Generációs minták, programok blokkolják harmóniánkat, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések.

 • A tanfolyamokon felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat. „Mindenki csak azt adja, amit hozott, amire képes”…
 • A módszer – lehetőséget adott – feszültségeim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére. A módszer megtanította és megerősítette: mindig van választásunk!
 • Az 5 nap alatt – (I. tanfolyam 2 nap, II. tanfolyam 3 nap) olyan stresszoldási technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban veszünk részt, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és megválni korlátozó hitrendszereinktől.

Nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, aki másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, ami segít beazonosítani az érzelmi blokkokat.

Bejelentkezésedet – mielőbb várom a szilvia@tukromtukrom.hu email címen. Egyéb részletek a www.tukromtukrom. hu oldalon a Tanfolyamoknál. Személyes kérdéseiddel kérlek keress meg! A tanfolyamra részletfizetés kérhető.

nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár

A belső gyermek ébredése

Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk

CSOPORTMUNKA:

2021. október 6-7 napokon 17-20 óra között 1. rész – ÚJHOLD napján

2021. október 13-14 napokon 17-20 óra között 2. rész

Részletek a havi lebontású programok között.

Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés.

Ideje változtatnunk és utat engedni régi sérelmeink oldódásának. E szerint fel kell szabadítani saját önkorlátozó blokkjainkat, amelyek kemény, generációs örökségből származó, akár ősi hitrendszerek.

Mik ezek a hitrendszerek?

 • a családhoz tartozás – bezártsággal jár
 • nő mindig alárendelt szerepet tölt be párja mellett
 • a pénzt a férfi keresi
 • a férfi a stabilitás, a biztonság
 • a gyermekért fel kell áldozni magam
 • már sosem élhetem saját életemet
 • ha nem vagyok jó anya, megítél a világ,
 • ha apaként nem teljesítek, hibát követek el, stb…

Ezek beidegződése – előbb utóbb családi káoszhoz vezetett. Másoltuk azt, amit édesanyánktól, édesapánktól láttunk. Sokszor harcoltunk velük, hiszen nem értettek meg minket és nem is fogadták el, ami számunkra fontos volt. Anya áldozatként viselte terheit, apa keménysége kihatott a családra. Előbb utóbb fel kellett adni a harcot, kénytelenek voltunk elcsendesedni, így sajnos elfojtottuk bánatunkat.

 • Belső gyermekünk sérült. Megtanultuk, hogy saját érzéseink nem lehetnek olyan fontosak, mint a másoknak való megfelelés. Azt is tudjuk, hogy szüleink jót akartak nekünk, de be kell látni, hogy az ő valóságuk, elgondolásuk – nem egyezett a miénkkel. Nem voltunk képesek kiállni magunkért, „elveszett” a hangunk.

A jelenben várható kihívásaid!

ŐSZI BELSŐ GYERMEK CSOPORTMUNKA ÚJHOLD NAPJÁN INDUL:

 1. október 6-7 napokon 17- kb.20 óra között 1. rész
 2. október 13-14 napokon 17- kb.20 óra között 2. rész

Egyéb részletek a havi lebontású PROGRAMOKBAN.

Érkezz meg arra a tudatszintre, amely lehetőséget biztosít a változásra!

 • Tanuld meg kifejezni az érzéseidet!
 • Szemléletmódodat irányítsa az elszántság a fejlődésedre!
 • Ítélkezés helyett vállalj felelősséget önmagadért!
 • Kudarcaidat alakítsd át pozitív, éltető energiává!
 • Adj esélyt magadnak a bőség megélésére!
 • Kerülj közel belső forrásodhoz!
 • Légy Te a főszereplője saját életednek!

Ezek a bátorító állítások – akár naponta adhatnak újabb célt életednek. Érdemes mantrázni!

A kineziológus kiteszteli, melyik téma az, amit hosszú éveken át elkerültél, illetve képtelen voltál harmóniában élni. Valószínűleg belső intuíciódra sem figyeltél. Azt hitted, nem vagy érdemes a szeretetre, az elfogadásra, a teljességre.

Bizalomvesztettséged – gyermekkorodban keresendő!

Születési emlékeid fogva tartanak.

Céljaid vezessenek saját utadon!

 • Minden probléma – ma már legyen kihívás számodra.
 • A feladatok megoldása kínálja számodra a változást.

Úgy érzem nagyszerű befektetésünk az önfejlesztés. Csodálatos érzés eljutni belső gyermekünk egészségéhez. Csak mi tehetjük rendbe az életünket.

Ha szívesen fogadsz segítséget az útmutatáshoz, akkor tudd, hogy tested válaszai, akár az izomteszt – támogatnak a pozitív felismerések meghozatalában. A megoldás – benned van.

Nagy érdeklődéssel várlak 25. éve működő zuglói stúdiómba egyéni konzultációra, egyéni és csoportos családállításra, illetve kineziológiai ismeretek elsajátítására – tanfolyami oktatásra, tréningek elvégzésére.

Bejelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással.

A 06/991-4687-es telefonon is elérhető vagyok.

Székely Szilvia kineziológia oktató, AFT Erőtér technika konzulens, ThetaHealing konzulens, Családállító, BEMER O.E.T.

BEMUTATÓ ÉS CSOPORTOLDÁS

„A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza”.

Minden gondolatnak van energetikai következménye, ami hat a testre, sőt génjeinkre is. Az elme energiáját a tudomány mai állása szerint nem lehet megmérni, ahogy a testünkben áramló csí energiáját sem. Az Erőtér technika (AFT) az akupunktúrás pontok érintésével, ütögetésével és hangenergiával mégis – tűszúrás nélkül – befolyásolni tudja a test és az elme energiáját.

A meridiánok bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervnek küld üzenetet, kiegyensúlyozza az energiaáramlást.

Az elme energiái negatív változásokat okozhatnak a testben. Orvosi  szempontból, ezt stressznek szokták nevezni és általános vélemény, hogy kapcsolataink, munkánk, a megélhetésért folytatott harcunk, állandó rohanásunk a felelős mindezért. Rossz nyomon járunk.

A kihívást nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza, amelyeket különféle érzelmekként vagy éppen stresszként élünk meg. Ez megváltoztatja az energiaáramlást és beteggé teszi a testet.

A stressz-elmélet atyjának egy magyar orvost, Selye Jánost tartják, aki harminc évet töltött azzal, hogy a stressz hatásait dokumentálta, az okát azonban nem sikerült megtalálnia, hiszen a külvilágban kereste. Ha ugyanis „atomjaira szedünk egy órát, nem fogjuk megtalálni az időt”, az univerzum kulcsa valójában bennünk van.

A stressz viszont mindenkire másként hat.

Nem mindenkit ugyanaz stresszel – ami az egyikünket nyomasztja, az a másik embert éppen feldobja. Különbözőek a reakcióink, mert a világot is különbözőképpen látjuk.  Közvetlen kapcsolata van világlátásunk és kifejlesztett tüneteink között. A legtöbb fizikai problémáról az orvostudomány sem tudja, miért alakul ki. Vizsgálják ugyan a táplálkozás hatásait, évente mi változik, vagy mi használ éppen?

Vannak persze olyan tevékenységek, amelyek bizonyítottan rossz hatással vannak a testre, de mindezek messze vannak a valódi okoktól. Ha a testre fizikai formájában tekintünk, – csak a tünetek kezelhetők, a probléma forrása rejtve marad.

Az érzelmek, gondolatok, mint a dallamok, amelyek átfutnak rajtunk és hatnak testünkre, elménkre. Ez a melódia persze nem hangokból, hanem energiából áll.  Kutatásaink során megtapasztaltuk, hogy a dallam megváltoztatható, a test és az elme energiái átkódolhatók a meridián pontok bizonyos sorrendű érintésével. Ez a technika jótékonyan befolyásolja belső energiánkat, az elme működését, és gyógyítja a test fizikai tüneteit is.

Ezzel a stresszre adott reakció energiáját is meg tudjuk fordítani. A képzések során megtanítjuk, elengedni, kontrollálni, sőt megakadályozni a stressz reakció kialakulást, ezáltal helyrehozva a testben okozott károkat. Az energia megváltoztatásának köszönhetően a problémát már nem fogjuk úja és újra létrehozni.

Ha minden különböző, akkor annyi ütögetési sorrend létezik, ahány ember van?

Erre szolgálnak a sablonok, mert az elme működése mindenkinél hasonló, de mindannyian más és más filmet nézünk az elménkben. Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a barátainkkal közös mozizás után a véleményünk teljesen eltért, vagy egy családi eseményre minden résztvevő másképp emlékezett. Ennek az a magyarázata, hogy mindenki lefordítja magának a látottakat, átélteket és bizony a fordítás egyéni, mindenki másnak tulajdonít jelentőséget ugyanabban az eseménysorozatban. Ez aztán az elmékben is eltérő reakciókat indít el, s ezek az eltérő reakciók eltérően hatnak testünkre is.

Hogyan bukkanhatunk a bajok okaira?

A kvantumfizika szerint a világ minden eleme energiából áll. Gondolataink erőt képviselnek. Gondolatainkat nehéz elűzni, megváltoztatni, az elme uralja az agyat. Az AFT technikát akkor érdemes használni, ha meg akarjuk előzni, meg akarjuk gyógyítani a gondolataink által kifejlesztett fizikai tüneteket.

Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik az életed.

Ezek a sorok megjelentek dr. Kurt Ebert írásában 2010-ben a Kineziológia újságban.

Egyéni lehetőségek tesztelhetők a változásért.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen valóság. Keresd meg – elakadásaid és azok megértésének sajátos megoldó kulcsát!

Ebben adok egyedi segítséget.

 • Kurt Ebert professzor – hallgatója voltam kb. 16 évig, aki még mindig tanítja a módszert. D. R. Hawkins – Erő, kontra erő című könyve és munkája alapján dolgozta ki az AFT-t, az Erőtér technikát, ami mindenkinél megtalálja a megfelelő korrekciót, válaszokat saját témájára. Azokat a tudatszinteket és ahhoz kapcsolódó energiablokkokat oldja, (mint szégyen, bűntudat, apátia, bánat, félelem, stb..) tisztítja, egyben megszünteti az elmeprogramok elakadását. Így az egység létrejöttét, a béke, szeretet és teljesség állapotának létrejöttét támogatja, erősíti.

Hosszú kineziológia oktatói gyakorlatom – áldásos segítség főleg azok számára, akik régóta keresik az önismerethez vezető utat, de folyton akadályba ütközve megálltak és képtelenek voltak továbblépni útjukon.

BEMUTATÓ: minden hónap első péntekjén 17 óra és 20 óra között.

Figyeld a facebook oldalamon a Tükrömtükröm Készség Stúdió programjait!

Részvételi díj: 3000Ft

Egyéni konzultációra bejelentkezés személyesen vagy online.

Hírlevélre feliratkozás a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológa oktató, haladó tanár 06-20/991-4687

Agyféltekei blokkok oldása – ONE BRAIN kineziológia tanfolyam ereje az életedben.

I.szint   2021. július 10-11 9-17 óra 2 nap

II.szint  2021. július 17-19 között 9-17 óra 3 nap

III.szint 2021. augusztus 8-11-ig Testkód 4 nap, vagy szeptember 9-12 napokon.

 

Amikor megismerkedtem a One Brain kineziológiai stresszoldással és elvégeztem az I. és II. kezdő tanfolyamot, – hihetetlen volt megtapasztalnom a változást. Igaz, hogy 3 napon keresztül – erős fejfájás kínozott, de a következő napok viszont felszabadulást hoztak.

Valamikori pedagógusként – imádtam a hivatásomat, de ma már tudom, hogy erős megfelelési kényszer kísért utamon. Mindezt hoztam a családi energiákkal, hiszen mindenkinek fontos volt, hogy elfogadva érezze magát. Ezek a programok egész életemben végig kísértek – A tanfolyamon lehetőségem volt szembesülni örökségeimmel.

 

Mit adott a tanfolyam szellemisége? – megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Elfojtás – mit is jelent a köztudatban?

 

Elkerülöm saját felelősségemet saját magammal való kapcsolatomban, egyáltalán – ha van. Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk – s félünk megláttatni magunkat úgy igazán, ahogyan jól éreznénk magunkat. Miért cselekszünk így?

 

Azért, mert olyan minták, programok vannak a sejtmemóriánkban, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések. Amíg nem szembesülök ezek valóságtartalmával – addig képtelen vagyok a szűrésre, az elengedésre.

 

Hálás vagyok, mert felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat.

 

A módszer – lehetőséget adott – blokkjaim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére, megtanítja és megerősíti: mindig van választásunk!

 

Az 5 nap (2+3 nap) alatt – olyan stresszoldó technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban vagyunk, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és átlépni korlátozó hitrendszereinken.

 

Tehát egyben módszert kapunk, amely nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, segít beazonosítani érzelmi blokkokat.

 

Ez a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtekinthető.

 

Tanfolyamaimat rendszeresen indítom – évente két alkalommal.

Egy – egy témában – 1 napos mini kurzust is tervezésre kerül.

 

Nyári KEZDŐ TANFOLYAM: 2021. július 10-én Újholdkor.

 

I.szint  2021. július 10-11 9-17 óra 2 nap

II.szint 2021. július 17-19 között 9-17 óra 3 nap

III.szint 2021. augusztus 8-11-ig Testkód 4 nap vagy szeptember 9-12 napokon

 

Ha szeretnél érzelmi stresszoldáson részt venni, vagy tanfolyamra jelentkeznél, abban az esetben, – küldj üzenetet a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül.

 

Teljességet, csodálatos napokat kívánok szeretettel

 

Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687

TELIHOLDKOR – 2021. május 26-án 17.30 órakor CSALÁDÁLLÍTÁS

“Ha úgy véled, hogy annyira megvilágosodott vagy – mondja Ram Dass –, akkor menj és tölts el egy hetet a szüleiddel!”

Remek tanács.

A “szüleidhez fűződő viszonyod” nem csupán az őskapcsolatod, ami megadja minden későbbi kapcsolatod „alaphangját”, hanem remek teszt is a jelenléted mértékének megítéléséhez. Minél több közös múlt van egy kapcsolatban, annál jelenlevőbbnek kell lenned, mert különben arra kényszerülsz, hogy újra és újra átéld a múltat. Eckhart Tolle Tanításai

Gyere nézz szembe azzal, amit szeretnél elkerülni! Az elkerülés – megsemmisíti, hogy felelősséget vállalj saját kihívásaidért.

Vállalj felelősséget a gondolataidért, a terveidért és azért a haladásért, amit te TOVÁBBLÉPÉSNEK nevezel.

Amikor kiülsz mellém és elmondod – mi a célod, onnan rád hangolódunk és választhatsz magadnak szereplőket. Ők lesznek a te képviselőid.
Amint beállítottad őket a helyükre, máris megmozdul előtted a tér….felfedezed milyen kapcsolatod van szüleiddel, amin változtatnod kell, önismeretet is gyakorolhatsz, rálátást szerezhetsz párkapcsolatod javítása érdekében, stb…

Az állítás végén kineziológiai izomteszttel ellenőrzöm  – van e szükséged megerősítő, stresszoldó gyakorlatra…

Családállítás 2021. május 26-án 17.30 órai kezdettel. Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon a PROGRAMOK között.

Részvételi díj: állítóknak 15.000Ft, – tanítványoknak – 2000 Ft kedvezmény, segítőknek 5000 Ft

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687