ÉV VÉGI PROGRAMOK a Tükrömtükröm Készség Stúdióban

2023. november 10-e péntek 18 – 20.30 között, vagy 2023. november 22-én 18 órától

BESZÉDES ARC – külső arcjegyek felismerése és üzenetei. Hogyan kezeld családtagjaidat és társadat, ha szembesültél saját magaddal – bemutatóval egybekötött beszélgetés és megértések rendezése a térben. Jelenlét: párokban érdemes, de egyedül is tanulságos, – nagy érdeklődéssel várlak. Jelentkezésedet a szilvia@tukromtukrom.hu emailen várom.

Részletek a linkre kattintva: https://calendar.google.com/calendar/u/0/r/day/2023/11/10

 

2023. november 19-án 9 és 16.30 között: Önmagunkkal RENDBEN lenni véget nem érő TÁNC tanfolyamsorozat következő tréningje:

Vedd fel a legszebb ruhádat! – címmel önismereti képzés és szembesülés magaddal és nőtársaiddal.

A téma keretében a gyermeki énből a felnőtté válás folyamatának részleteivel foglalkozunk, ránézünk serdülőkorunkra, ahol megtagadtuk saját érzéseinket, az örömöt, a szexualitást, amely áramlása akadályokba ütközött. Azóta, ezek a tudattalanodban TERET foglalnak és korlátoznak.

Foglalkozunk a felnőtté válás, a nőiségünk megélése és felvállalásának – új nézőpontjával – tovább olvashatod a következő linken: https://calendar.google.com/calendar/u/0/r/day/2023/11/19

 

2023. december 3-án 16 órai kezdettel kb. 2 és fél óra – ajándékozással egybekötve összejövetel.

A szeretet ünnepére: LÉLEKHANGOLÁS, csoportoldás személyesen.

Ez az alkalom megindítja benned a feltétel nélküliség energiáját és a létezés szentségét! Részletek hamarosan a HONLAPON.

 

2023. december 13-án 16 órai kezdettelÚJHOLD napján – az éves eseményeidre, történéseidre való magasabb nézőpontból történő visszatekintés, ha szükséges átírhatod – a tudattalanból jövő emlékek rendezésével, de ha nem – akkor ELFOGADÁS és HÁLA gyakorlata.

SORSFELADAT értelmezése.

MEGÚJULÁS, mint jövő évi TERV. Részletek hamarosan a HONLAPON.

 

2024. ÚJ ESZTENDŐ MEGNYITÁSA – ÉVNYITÓ – PROGRAMOK és TANÍTÁSOK az újévben.

 

2024. január 9-én hétfőn délután 17 órai kezdettel a „KOLIBRI”, mint irányt adó szimbólum, értelmezése és tulajdonságainak behívása a térbe, a programok szellemiségének emelésére.

HAVI PROGRAMOK lebontása a KÉSZSÉG STÚDIÓBAN.