A megfelelési kényszert az ELVÁRÁSOK táplálják

CSAPDÁBAN érzed magad?

Alig hiteles, ha csak felszínesen átbeszéljük ezeket a témákat. Nem tudunk elég mélyre ásni, mert gondolataink elkalandoznak. Ha szándékod erős és szeretnél továbblépni, megoldani a visszatartó viselkedésmintáidat, akkor van esély a változásra.

A megfelelés, mint másoknak eleget tenni, kiszolgálni, „magad elé helyezni” őket, hátrahagyva saját fontosságodat, szerepedet és feladataidat. Ha ez rendszeressé válik életedben, elfeledve életfeladatodat, akkor alig észrevehetően sikertelenné válsz.

Kihívás teljességgel megtalálni az egyensúlyt belső és a külső világ között. Nem lehet kérdés, hogy felelős vagy saját választásaidért. Leszületésed: megfontolt DÖNTÉSED.

Tudtad?

Tanulási tapasztalatokat akartál szerezni, ami sokszor elbizonytalanított utadon. Mindig van lehetőség újragondolni és átírni a megélt konfliktusokat.

Hogyan alakul ki a megfelelési kényszer?

A történet: Fiúnak vártak, lányként születtem meg. – November 15-ig 10 %-os kedvezménnyel.

Amikor az anyaméhben megéled, hogy apa fiúra vágyik – mert már 2 lány van a családban, akkor Neked harmadik lányként nehéz dolgod van. Úgy érzed nem vagy fontos, elutasítva érzed magad. Ez a sejtmemória szinten lenyomatot képez. OTT MARAD. Nem tudsz felülemelkedni ezen. Sajnos nem veszed észre, hogy ezzel magad ellen fordulsz.  Amikor kineziológiai oldásban feltárom a problémád OKÁT, mint szemlélő – képes vagy megérteni, hogy édesapád – nem téged nem akart, hanem egy régóta vágyott fiúgyermek sikertelen jöttét nem volt képes feldolgozni. Neked – csak az a dolgod, hogy megértsd őt és elfogadd elképzelését, de közben saját magadat szeresd és éld nőként az életedet!

A megfelelési kényszert ezek az ELVÁRÁSOK táplálják.

  • tudatalatti szinten mindig igyekeztél eleget tenni apukádnak,
  • féltél, ha nem vagy jó kislány, akkor elveszted a szeretetét.
  • azt hitted, úgy kell viselkedned, ahogyan ő követeli tőled.

Ezért gyakran megkeményedtél, erőssé váltál. Akár fiúsan öltöztettek és fiús játékokat játszottál. Belső konfliktusaidat nem tudtad jól kezelni, nem tudtad, mi az oka belső harcaidnak.

A harcos éned – ott lapul benned, de IDEJE feltárni nőiséged finom rezdüléseit. Légy önmagad!

Nőként élni és átalakulni, nőies és vonzó kisugárzásoddal játszani és szeretve érezni magad – kihívás.

Ha magadra ismertél és szívesen kilépsz ebből a korlátozó hiedelemrendszerből és szerepből, akár személyesen, illetve ONLINE is megkereshetsz, hogy kisegítselek múltbéli csapdáidból.

November 15-ig 10 %-os kedvezménnyel.

Várlak a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonszámon.

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Szilvia