ONE BRAIN kineziológia – TESTKÓD 3. tanfolyam

  1. Mit árul el az arcod?
  2. Szembesülés a Three in One Concepts (One Brain) kineziológia TESTKÓD üzeneteivel

Vannak arcunkon misztikus jellegzetességek, amelyek magukon viselik lelkünk mozgatóit, amelyekből még az is le tudja olvasni természetünket, aki az ábécét sem ismeri.”

/Sir Thomas Browne/

Ha benézel a tükörbe, vajon látod e fényed, vagy csupa-csupa hibát, ellentmondást, keserűséget találsz abban az arcban, abban a pillantásban, ami visszatekint rád? Ha ez történik veled, bizony elakadtál, ezért „fényesítsd ki a  tükröt,” – tedd magad rendbe, dolgozz magadon, ismerd fel egyediséged, keresd meg személyiségjegyeid jelzőrendszerét!  Így a „tükör” fényesen ragyog tovább.

Az One Brain kineziológia 3. szint: TESTKÓD.

SZERKEZET/FUNKCIÓS jellegzetességek, felismerések és az ahhoz tartozó viselkedésformák, magatartási formák működése kerül feldolgozásra. Ha valamikor megtagadtad önmagad, mert úgy érezted nem vagy elég jó, – csak akkor szeretnek, ha jó gyerek vagy és eleget teszel mások elvárásainak, – akkor az igyekezeted átformált téged és viselkedésed, azóta is megtagadottnak érzed magad. THREE IN ONE CONCEPTS – ONE BRAIN kineziológia módszere segít döntéseidben, az útkeresésben, a pályaválasztásban, kapcsolataid minőségének feltárásában és rendezésében, a felnőtté válásban és a saját helyed megtalálásában. Nélkülözhetetlen az „ön-elfogadás” kulcsa.

Támaszt nyújt az önismeretben, a személyiségfejlesztésben, a továbblépésben. További részletek https://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/

TESTKÓD: 2024. március 15-18 napokon 9 és 17 óra között.

Helyszín: https://www.facebook.com/TukromtukromKeszsegStudio

Tandíj: 25.000 Ft/ nap – 4 nap és 1 jegyzet tartozik hozzá, ami az idei évtől 6.000Ft.

Az OKLEVÉL továbbra is megérkezik Amerikából a tanfolyam elvégzése után.

Felkészülés a tanfolyamra: gyűjts magadról 6 éves és 14 év, ill. 18 év fölött arcképet – szemből és teljesen oldalról, vagyis profilból. Hozd magaddal édesanyád és édesapád, testvéred, valamint jelenlegi kapcsolatod vagy múlt kapcsolatod fényképét is – róluk már felnőttkorukról… Mindegyikből 1 is elég.

A tanfolyam merőben más felépítésű, mint az I. és II. tanfolyam. A megtanult elő-teszt és oldási folyamat már a részed, így már könnyebb lesz teszteléssel dolgozni pároddal és szembesíteni egymást saját elakadásaitokkal. A korrekciókat ezért is érdemes hetente 2-3 alkalommal fellapozni és magad érdekében elvégezni! BIZTOSAN EMLÉKSZEL.

Jelentkezési határidő: február 15.-ig!

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia

Elérhetőség: 06/20/991-4687 www.tukromtukrom.hu