Miért választottam 46 éves koromban…

Miért választottam 46. éves koromban a One Brain kineziológia módszerét, a folyamatos önképzést?  

Pedagógusi pályafutásom – a végéhez közeledett. Imádtam a gyermekeket, fontos volt számomra, hogy hozzásegítsem őket a könnyed, felszabadult létélményhez. A sok szabály, követelmény – hátráltatott, de mégis megtaláltam azokat az eszközöket, lehetőségeket, amelyekkel építhettem személyiségüket.

Az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiségfejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál.

A kezdő tanfolyam – 5 nap, ami az I. és II. szinteket foglalja magába.

2024. január 6-7. I. szint

2024. január 12-14. II. szint.

Gyermekkorban a tanítási órán meg kell felelni, de ezek a feszültségek megszüntethetőek. Minden óra elején – kineziológiai agytorna gyakorlatokat – végeztünk. Pillanatok alatt egy együttműködő lett velem az osztály és követtek engem. A felelés, a kommunikáció szabadabbá vált, a dolgozatok írása minőségi eredményeket hozott.

Magánéletemben is felismerhettem, hogy van, amit nekem is el kell fogadni. Nem lehet mindig igazam. A kellemetlen érzések, sértődöttségek is arra vártak, hogy feldolgozzam azok okát és a múltban megélt korai gyökerét.

A kineziológiai oldások, amelyeket először az Three is One ConceptsOne Brain kineziológia tanfolyamon tapasztaltam meg, irányt mutattak további életemben. Nagy felismerések, válaszok és megértések segítettek döntéseimben, a felelősség vállalásában. Szüleim mindig megmondták, mi a helyes, ezért önállótlan voltam. Lassan elfogadtam, hogy környezetem nem hibás, amikor másképp cselekszik. Rendszerint azt éreztem, hogy megtagadják az én kéréseimet. Másképp kezdtem látni, érezni…

A kineziológiai tanfolyamok, oldódásokat és szakmai tananyagot tartalmaznak.

Sosem hittem, hogy kineziológus leszek, de csak haladtam az úton, feltétel nélkül és nagy érdeklődéssel. Nem adnám oda semmi pénzért, hiszen ajándékot kaptam – saját döntésem által. Megértettem, hogy minden válasz bennem van. Én vagyok egyedüli forrása életemnek, sorsomnak. A megtanult és megtapasztalt izomteszt felismertette, hogy miért jutottam el a helytelen döntésekig. Feldolgoztam, hogy mikor és hol adtam át az erőmet – a megfelelésnek, az elvárásoknak. A minőségi változás, megfelelő önbizalom, saját magam helyének elfogadása és másokkal való őszinte kommunikáció átalakította a világgal való kapcsolatomat.

Saját életemben megélt változások példaként segítették családtagjaimat is. Képes lettem a megbocsájtásra, a megértő, elfogadó létezésre.

Az Three is One ConceptsOne Brain tanfolyami rendszer – teljes körű személyiségfejlesztést, gyengéd és gyorsan működő fejlődést kínál.

A kezdő tanfolyam – 5 nap, ami az I. és II. szinteket foglalja magába.

2024. január 6-7. I. szint

2024. január 12-14. II. szint.

A további szintek a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatóak. Minden tanfolyamon a szakma elsajátítása mellett, egyéni oldásokra és gyakorlásokra kell számítani, ami egy teljes tisztulási folyamatot biztosít.

Ha egyértelműen főként saját életedben kívánsz rendet rakni, kiváló lehetőség.  Jogdíjas oktatóként hálás vagyok, mert csodás megtapasztalásokhoz segítem a hallgatókat.

BEJELENTKEZÉSI határidő: 2023. november 30 – előleggel.

Gyakorlat teszi a mestert… tehát akkor érdemes elkezdeni, ha vágyat érzel, hogy másokon segíts, de persze itt a tanfolyamon nagy támogatásban van részed, lépésről lépésre tanítom meg az izomtesztelést, az oldás menetét, a korrekciókat, stb…és oldásokban veszel részt, ez 18 témában jelenti a változást.

A tanfolyam díja: 25.000 Ft/ naponta – így 125.000 Ft

2 db jegyzet: jegyzet/tanfolyam 5000Ft így összesen 10.000 Ft

Oklevelet Amerikából kapja a hallgató.

Ha kérdéseid vannak, várlak egy online konzultációra.

Tanfolyami bejelentkezésedet várom a szilvia@tukromtukrom.hu email címen.

 

LÉLEKHANGOM gyógyító szeretetével Székely Szilvia haladó tanár