Kincs, mankó, megoldó-kulcs

Kincs, mankó, megoldó-kulcs, – ami segítette felismerni a helyes választásomat.

Ma is áldott segítség – érdemes megszívlelned, hiszen TANULSÁG.

A mai feszültséggel teljes világban fontos, hogy olyan ESZKÖZ legyen a kezünkben, amely megnyugtató, stresszt oldó segítséget ad saját érdekünkben. Ha nem ismerjük a lehetőségeket, nincs rálátásunk, miből válogathatunk, ezért folyamatosan keresni kell az információt. Nem állítom, hogy a mai kihívások mindegyike olyan gyorsan fel tud oldódni, mint korábban, sőt.

A változás olyan mértékű, hogy ebben nem elég az, ami eddig szolgált minket. Sokkal többre, újra van szükségünk. Ennek ellenére feladatunk megtalálni azt, amivel a legjobbat adhatjuk magunknak és környezetünknek. Hiba csak az lehet, ha nem vesszük a bátorságot átadni, megtanítani társainkat, mivel tehetik jobbá saját életüket. Segíteni jó, ez örömöt ad és megnyugtatja a segítő lelkiismeretét, de fontos, hogy a legjobb tudásunk szerint tegyük mindezt. Ezt is érdemes frissíteni.

MA HAJNALBAN pont ezt tettem magammal, – egy nehéz helyzetbe kerültem – sokat szomorkodtam, mert nem találtam a MEGOLDÓ-KULCSOT.  

Másnap reggelre több nap után sikerült eljutnom ahhoz a felismeréshez, ami átsegített és új rálátást nyújtott a stressz kezeléséhez. AZ IMA minden percemet átitatta. Ha kutakodom, mindig megtalálom. E nélkül – csak cipelem magammal, s annak a lekapcsolódás és a rossz döntés az ára.

Leírom, mert tudom, hogy segít Neked is a továbblépésben.

A SZÁNDÉK legyen VELED!”

Azt akarták szüleink, hogy tökéletesek legyünk az ő elvárásaik szerint. Miközben felnőttünk, azonosultunk elképzeléseikkel, szabályaikkal. Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.

– Szerettek bennünket – legalábbis ezt mondták.

– Mi is szerettük őket – legalábbis úgy gondoltuk.

– Kétségtelen elvárták tőlünk, hogy szeressük őket és mi is elvártuk, hogy szeressenek bennünket.

Elkerülhetetlen volt a sok fájdalmas tapasztalat, megbántás, szégyen, hibáztatás, erre rásegített az iskola nevelési eszközeivel. Sokan lemondtunk arról, hogy kifejezzük érzelmeinket, mintsem, hogy további kritikáknak, javítgatásoknak tegyük ki magunkat. (Iskolai, akár otthoni emlékképek mesélnek ezekről.) Mi más lehetőség maradt, mint elfogadni a tekintélyek hitvilágát, magunkba zárva a haragot, a szégyent, a félelmeket, a bűntudatot, a „megfelelni muszáj” kényszerét. Nem tudtuk elkerülni a zavart, a depressziót, hisz senki sem tanította meg, hogy kezeljük az aggodalmakat, a hibáztatást.

„Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet.”

Azt hittük, ez a helyes cselekvési mód. Hosszú éveken keresztül – (nagyon sok) – tanultam és alkalmaztam belső valóságom és hiteles információim feltárását, míg rátaláltam küldetésemre. Ez támogató felismeréseket adott segítő “kulcs” formájában, ami ajándék, nem ismerem párját. Mindig kisegít és kisegített, megmutatta az utat!

A “Three In One Concepts” másképpen One Brain kineziológia megtanítja, hogy minden emberi lénynek van VÁLASZTÁSA, hogy mi magunk vagyunk a BOLDOGSÁG forrása. Ha felszabadítjuk korlátozó hiedelemrendszerünket, akkor jobbá válunk önmagunk és a környezetünk számára. Mindig tapasztalunk, mert az életünk ezektől az eseményektől lesz erősebb és döntőképesebb. Ezért a hálát gyakorolom. Tanulom, tanítom 23-ik éve és fejlődésben élem meg az egyensúlyt. KÖSZÖNÖM.

Ismeret nélkül ne hozz téves döntést!  

Ha kedved van és elkötelezettnek érzed magad a fejlődésben, – gyere velem, ismerkedj meg az általam ajánlott lehetőségekkel. www.tukromtukrom.hu

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia