Sorsunk a nevünkben! – keresztnevünk magyarázata és megélése „családállításban.”

Ideje: 2022. november 12.-én szombaton 9-16 óra között

A nevünket háríthatjuk, utálhatjuk, megváltoztathatjuk, de a sorsunkat nem tagadhatjuk meg. Keresztnevünk elárulja, hogy életfeladatunkat miként valósíthatjuk meg. Családi nevünk viszont a gyökereinket mutatja, mit hoztunk magunkkal.

A keresztnevünk olyan mágikus szó, amelyben benne van mindaz, amiért a világra jöttünk. Elárulja életünk feladatát, utat mutat a megvalósításhoz, valamint tisztában lehetünk azzal is, mi okozhatja problémáinkat.

Aki ismeri neve jelentését, talán teljesebb életet élhet. Neveink tükröznek minket.

Gyakran előfordul, hogy a szülőknek 2 név helyett, csak 1 név jut eszébe, ami kifejezi elvárásaikat a gyermek születésével kapcsolatban. Emiatt teljesen nyilvánvaló, hogy egy olyan lánygyermek, akit fiúnak vártak, bár igazán nem jelentett problémát a születése, gyakran olyan nevet kap, amely tükrözi az elvárásokat és az ennek való megfelelést. (Takács Tibor)

Családállításban rálátást kapsz, mennyire érvényesítheted saját döntésedet sorsodban, szerepeidben, és teljes önvalódban. Elolvassuk NEVED magyarázatát, s a benne összegyűjtött energiákat, amelyek téged jellemeznek. Ezek után kiválasztod azokat a szereplőket, amelyek képviselik a rád jellemző jegyeket. A tükörben felismered személyiségjegyeidet, majd te is beállsz – ÖNMAGAD KÉPVISELETÉBE.

A végén beállítjuk édesanyádat és édesapádat a körbe, akiket választottál…

A FELISMERÉSEK magukért beszélnek.

Helyszín: Zugló, ha nem férünk el a Készség Stúdióban, hamarosan kiírom az új helyszínt

Részvétel: akik állítást kérnek – 16000Ft, segítőknek 6000 Ft.

Tanítványoknak és vidékieknek kedvezmény.

További részleteket megtalálod a www.tukromtukrom.hu honlapomon a PROGRAMOKNÁL.

Bejelentkezés a honlapon keresztül HÍRLEVÉL feliratkozással legkésőbb november 8-ig.

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687