Cselekvéssel ajtókat nyitsz meg…

“Cselekvéssel olyan ajtókat nyitsz meg, amelyeken keresztül sok minden eljuthat hozzád. Egy ilyen ajtón sokszor nemcsak kívánságok, célok, hanem olyan emberek is belépnek, akik további ajtókat nyitnak meg.”! Ruediger Schache:

 

KEZDŐ ONE BRAIN tanfolyam: I. szint 2022. november 26-27. napokon indul, folytatás…

Évi megnyilvánulásából… „Sokáig titokban tartottam legfontosabb érzéseimet, mert nem tudtam a módját, hogyan nyissam ki a szívemet. Olykor nem mertem kimondani, hogy problémáim vannak, mert a divatos szót, a kihívást még nem ismertem.”

Sokszor egy megnyugtató hang, meggyőző információ, akár egy hiteles példa, mint csapkodó hullámok közelítenek hozzád, de egyszer DÖNTÉSRE kényszerítenek, megálljt parancsolnak! Azt hiszed tévesen neked meg kell változtatni a környezetedet, párodat, mivel sosem tanították meg azt, hogy első dolgod ÖNMAGADDAL van. A tévedés rengeteg fájdalmat hozott életedbe, de el kell jutnod a helyes választáshoz!

Szembesülj, keresd a gyökereket, okokat!

„Sokáig csak partközelben merészkedtem, a tenger mélye csábított, de nem jutottam előre, mert a hullámok mindig visszavetettek.”

 

VAN MEGOLDÁS!

– Amikor 46 évesen meginogtam, bizonytalanná váltam, az univerzum megtámogatott egy páratlan ajándékkal. Egyedül képtelen voltam helyesen dönteni, de egy csábító ajánlat külföldre – megnyitotta az utat a változásra. Olyan emberekkel találkoztam, akik segítséget, tanítást nyújtottak nehéz élethelyzetemben. Ha át tudnám adni, „személyesen” feltárulkozó örömeim tárházát megnyugtató lenne, de erre már nincs mód. Egy videó film segítene.

Tanulni kezdtem, belemélyedtem a felismerések csodálatos világába. Tudom, hogy

Menekültem érzelmi konfliktusom elől, de az égiek támogatták utamat.

– Olyan emberekkel találkoztam, akik tanítottak, segítettek és felnyitották a szemem.

Mondogattam, minden értem történik, ez segített szembesülni önmagammal.

Megértettem, hogy a hullámok ellen felesleges harcolni.

 

Félelmeink ellen csak egy módszer tűnt hatásosnak: El kell indulni, szembe kell nézni feladatainkkal! Sokszor tétovázunk, keressük a megoldást, ha lavinaként érkeznek, akkor már kényszerként zúdul ránk. Szükséges időt adni magunknak, hiszen a várakozás alkalmat ad arra, hogy meglássuk magunkat a másikban. Tanulj meg várni, figyelni, türelemmel lenni, mert így amitől félsz, lassan „zsugorodni kezd” és egyértelmű válik a feladatod.

 

A szív megfelelő időben kipattan, mint érett kalász.

 

Kezdő One Brain kineziológia tanfolyam:

  1. november 26-27. napokon. napokon (2 nap) – 1. szint. Ha folytatni szeretnéd, belemélyedhetsz a következő hétvégén
  2. december 2 – 4. napokon (3 nap) 2. szint, vagy 2023. január 13-15 között

Ismétlőket 50 %-os áron várom.

Részleteket megtalálod a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

A csoportban személyes témáidhoz kapcsolódó gyökereket, valamint azokat az okokat tárjuk fel, amelyek akár születésedtől visszatartanak saját minőségi életed beteljesedésében.

MÓDSZERT tanulsz, ami segít a továbbhaladásban, a SZAKMAI fejlődésedben.

Bejelentkezésedet várom 2022. november 24-ig a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

Áldással és szeretettel

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár