CSÁSZÁRMETSZÉS után – NORMÁL szülés

A feladatok, a kihívások támogatják életfeladatainkat. Tudom, hogy semmi sem véletlen, mindennek üzenete és támogató szerepe van életünkben. Amikor észreveszed és beleállsz a folyamatokba, egyszerre csak folytatódnak a CSODÁK:

2000-ben egy előadásomon megkeresett egy nagymama, aki szomorúan mesélte el leánya történetét: „Ildikó 6 éve próbálkozik lombik programmal, de nem marad terhes.” Kineziológusként azt tanácsoltam, keressen fel leánya, tárjuk fel a probléma gyökerét.

5 oldás után kis szünetet beszéltünk meg, én bíztam abban, hogy hamarosan folytatjuk a munkát. Nem jelentkezett többet.

A következő évben év telefont kaptam. Ildikó megosztotta velem az örömhírt: KISLEÁNYOM született és Szilviának kereszteltem el. Felejthetetlen öröm és áldás továbbkísérte küldetésemet.

Egy másik nagy boldogság is erőt és hitet adott abban a tevékenységemben, amit folytattam és lélekhangom üzenetei is megállták a helyüket. Küldetéstudatom egyre csak erősödött. Nyáron Timivel, régi tanítványommal ismét felvettük a kapcsolatot – aki már egy csodálatos gyermek édesanyja volt. Elmesélte, hogy ismét babát szeretne. Az elmúlt évben kétszer is áldott állapotba került, de sajnos a vetélésekkel is meg kellett birkóznia.

Ő elismerést érdemlő módon sokat dolgozott magán.

A negyedik terhesség ultrahang vizsgálatai – dongalábakat – jeleztek. Hamarosan úgy döntött, hogy a “változtatás reményében” keressük meg a létező konfliktusokat, elakadásokat. Kitartóan, gyengéden oldottuk fel a félelmeket, érzelmi fájdalmakat, majd a”magzat lábacskájával” kapcsolatos energiákat, blokkokat. Hol mély érzelmi stressz oldással (ONE BRAIN), hol az Elme-akupunktúra (AFT Erőtér technika) módszerével dolgoztunk. Timi karjai mindig hiteles választ adtak izomteszt formájában. Ez a folyamat igazi elkötelezettség a célért: a teremtő szándék, hogy császárszülés helyett – normál úton kívánja világra hozni gyermekét – Timi hitének, bátorságának köszönhető. Édesanyán keresztül kisfia “választására” is oldottunk (szurrogát), ez a technika nagy sikerrel működött, a magzati életben felvett információk, oldások által a gyermek NORMÁL ÚTON látta meg a napvilágot.

Jobb lába már kevésbé volt eldeformálódva, ezért a szülés után további munka kísérte a folyamatot a gyógyulás felé.

Édesanya elszántsága és hite koronázza meg mindig az eredményeket.

Ezek a feladatok nagy tanító céllal érkeznek életünkbe.

Fogadjuk el őket és kövessük őket!

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak egy konzultációra, ha gyermekvárási problémáid adódtak, többször elvetéltél, félsz a szüléstől, a terhektől…

 

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687