Ikerlélek elvesztésének feldolgozása.

Amikor felkerestél és elmesélted, milyen sok bánat kísérte életedet, el kellett magyaráznom neked, hogy a lélek választja szüleit. Ennek a döntésnek oka, hogy anya és apa mellett akarod megtapasztalni a különféle viselkedésmintákat, összevetve a saját szándékoddal és feladataiddal.

A léleknek szükséges ráérezni mi építi, mi gyengíti őt.

Ezen az úton sok a felismerés, fejlődésünket küzdelem és akár harc kíséri. A harc mindig ellenállást szül.

  • Igen, – meséli Évi. Édesanyám sosem volt elégedett velem. Hibáztatásai elvették önbizalmamat, helyes önértékelésem szinte megszűnt. Tele voltam bűntudattal, az örökös ítélkezés és méregetés – összehasonlítás bátyámmal – azt eredményezte, hogy képtelen voltam teljesíteni. Édesapám szenvedélybeteg volt, így tőle sem kaptam törődést, sőt elhagyott bennünket.

Kineziológiai tanfolyamon – egy bemutató oldásban jött fel Évi érzelmi blokkja. Az izomtesztelés folyamán az anyaméh információi megmutatták, hogy volt ikertestvére, aki időközben meggondolta magát. A meglepetés határtalan volt, megkérdőjelezte ezt az információt, hiszen még nem találkozott vele életében.

  • Sokszor olyan egyedül éreztem magam. Mindig hiányzik valami, „mindig többre van szükségem”. Párkapcsolatomban sem kapom meg, amire oly régóta vágyom. Nincs ölelés, szeretgetés, – eltávolodtunk egymástól. Tehetetlennek érzem magam.

Ez a váratlan felismerés – oldódást igényel, ezért most vállald fel, hogy elbúcsúzol fiútestvéredtől (ellenőriztük, hogy kisfiú volt). Képzeld el, hogy ő szorosan megölel, mintha elbúcsúzna. Lassan messzebbre megy, eltávolodik tőled. Még nem tudsz ezzel az érzéssel mit kezdeni, de egy idő után – „HIÁNYA” kezd felerősödni benned. Ez fájdalmas és elutasító érzés.

Most rajtad a sor,– kérlek, fejezd ki, mit éreztél és mit köszönsz meg neki, hogy itt volt melletted?

  • Végtelen nagy biztonságban éreztem magam melletted, ezért hálásan köszönöm, hogy engem választottál és megtapasztalhattam, hogy szükség van rám. Most már tudom, hogy tanítasz az elfogadásra és az elengedésre, valamint arra, hogy el kell fogadni a másik választását.

Így az is rendeződött Évában, hogy mindez kapcsolódik az ikertestvér elvesztésén kívül apához és első, majd második házasságához. A blokkok, amelyek hosszú éveken keresztül vezették a tudattalanból, rengeteg korlátozást és önsanyargatást eredményeztek. MOST már új szemüveggel tekinteni előre – nagy ajándék.

Legközelebb, amikor találkoztunk, Éva arról számolt be, hogy csodálatos átalakulásban van párjával együtt, sőt fiúgyermekével is megváltozott a kapcsolata.

Szándéka megtanulni a One Brain módszert és segíteni továbbra az embereken.

 

Székely Szilvia kineziológiával önmagadért!