Egy különleges önismereti út ajándéka

Three In One Concepts módszer tanításairól

Szüleink azt akarták, hogy elvárásaik szerint tökéletesek legyünk. Miközben felnőttünk, azonosultunk elképzeléseikkel, szabályaikkal. Jutalmazásra és büntetésre használták a szeretetet. „Azt hittük, ez a helyes nevelési mód.”

– Szerettek bennünket – legalábbis ezt mondták.

– Mi is szerettük őket – legalábbis úgy gondoltuk.

– Kétségtelen elvárták tőlünk, hogy szeressük őket.

– Mi is elvártuk, hogy szeressenek bennünket.

– Azt akarták, hogy tökéletesek legyünk az ő módjukon.

Elkerülhetetlen volt a sok fájdalmas tapasztalat, megbántás, szégyen, hibáztatás. Erre rásegített az iskola nevelési eszközeivel. Sokan mintsem, hogy további kritikáknak, javítgatásoknak tegyük ki magunkat.

(Iskolai emlékképek.)

Mi más lehetőség maradt, mint elfogadtuk a tekintélyek hitvilágát, magunkba zártuk a szégyent, a félelmeket, a bűntudatot, a haragot, a megfelelni muszáj kényszerét. Nem tudtuk elkerülni a zavart, a depressziót, hisz senki sem tanította meg, hogy kezeljük az aggodalmakat, a hibáztatást.

A “Three In One Concepts” másképpen One Brain kineziológiai módszer megtanítja, hogy minden emberi lénynek van választása, hogy mi magunk vagyunk a boldogság forrása.

Ha felszabadítjuk, illetve átalakítjuk korlátozó hiedelemrendszerünket, akkor jobbá válunk önmagunk és a környezetünk számára. Részleteket találsz a tanulási, fejlődési lehetőségekről a honlapomon.

szeretettel várlak  Zuglóban a Tükrömtükröm Készség Stúdióban

Székely Szilvia www.tukromtukrom.hu