Önismeret fejlesztő TRÉNING: 2021. november 27-én 9 – 18 óra között.

A NŐK, AKIK TÚLSÁGOSAN SZERETNEK… A FÉRFIAK, AKIK TÚLSÁGOSAN SZERETNEK…vagy túlságosan szerető nőre vágynak…

„Ha az ember képes a termékeny szeretetre, akkor képes magát is szeretni: ha csupán másokat képes szeretni, akkor egyáltalán nem is tud szeretni.” Erick Fromm: A szeretet művészete

  • Hogyan tudunk kijutni a kapcsolati függőségeinkből, amikor már felismertük, hogy vergődünk?
  • Hogyan hagyhatjuk abba a végtelen csatákat és tanulhatjuk meg, hogy belső energiánkat saját magunk boldogítására kell használnunk?
  • Hogyan gyógyulhatunk ki a meddő kapcsolatok kínjából, hogyan tudjuk kiemelni magunkat? …

Ez a műhelymunka azokat a NŐKET ÉS FÉRFIAKAT várja, akik elakadtak, saját csapdájukba beragadva nehezen tudják elengedni kötelékeiket, régi szokásaikat. MINDEN ÖSSZEFÜGG MINDENNEL – MINDEN ÉRTÜNK TÖRTÉNIK. – tehát emelkedjünk fel a tudatos valósághoz és feldolgozás után – tapasztaljuk meg a gyógyulást. Minden folyamat belőlünk indul ki, ezért ennek feltárása és elengedése a megoldás.

Ha megérint a téma, és kíváncsivá tesz, akkor olvasd el és mélyedj el egy kicsit önmagadban.

Miért halogatnál?

Szoktál halogatni?

Megtapasztaltam, hogy ez a MEGOLDÓKULCS, s ha feltárjuk, – az eredmény megszületik. (családi minták és szerepek átértékelése, feldolgozása útján, – további folyamat egyeztetése közösen történik.)

Érdeklődhetsz a szilvia@tukromtukrom.hu emailen.

Jelentkezésedet legkésőbb november 20-ig várom legkésőbb!

A programban OLDÁSOK, CSALÁDÁLLÍTÁS és dr. Hawkins tudattérképének értelmezése, valamint tisztítás történik. A nap végén MEDITÁCIÓ!

Részvételi díj: 18 000 Ft, házastársaknak 10 000 Ft kedvezmény, tanítványoknak: 15 000 Ft.

Legyen időd befelé tekinteni és hangolódni saját értékeidre és arra, hogy mit szeretnél – MOST A JELENBEN – megteremteni saját magad számára.

További részletek a www.tukromtukrom.hu honlapon az Aktuális programoknál.

“A felhő nem tudja, miért épp erre száll, s miért ilyen sebesen. Érzi a késztetés, most erre van az út. De az ég tudja az okot és a célt minden felhő mögött, s tudni fogod te is, ha elég magasra szállsz, hogy túlláss a láthatáron.” Richard Bach