TESTKÓD 3. szint – One Brain kineziológia

2021. október 29-én indítom a tanfolyamot, 9 és 17 óra között – 4 nap

Arcunkon vannak olyan „jelek”, amelyek bizonyos jellegzetességi területeket foglalnak magukba. A One Brain módszer a frenológia tudományából (koponydudortan) merített, de mi saját személyiségünk megértésére használjuk az ismeretanyagot.

A tanfolyamon ez a kulcs az alkat/funkció, amelyben testkódjainkkal, kommunikációs lehetőségeinkkel ismerkedünk meg. Felfedezzük a bennük megbúvó kihívásokat, képességeket, erősségeinket és ajándékainkat. Eszközöket tanulunk arra, hogyan közvetítsük gondolatainkat – kifejezve adottságainkat, lehetőséget adott helyzetek tisztázására.

A tanultak után mindenki másként tekint majd az emberekre és saját magára is.
Számos oldást végzünk önmagunk és mások elfogadására, ill. egy speciális kommunikációs technikát is elsajátítunk, mely konfliktushelyzeteinkben támogat.

Ezek a gondolkodási, cselekvési, érzelmi, ösztönös, testi és ahogy pillanatnyilag kinézünk – területek. Mindegyik magába foglal több viselkedési funkciót. Ezek közül a 3. tanfolyamon 15 témát dolgozunk fel, vagyis 15 szerkezet/funkciót. Elemzésük kapcsán felismerjük saját kódjainkat, amelyeket születésünkkor választottunk, és ha azt hittük, hogy nem vagyunk elég jók, akkor hárítani kezdtük, elnyomtuk valamennyiüket.

Lehetőségünk nyílik szembesülni saját valóságunkkal és azzal, hogy mely tulajdonságainkat nyerhetjük vissza ahhoz, hogy teljességben éljünk.  Természetesen a folyamat saját életünk része, rajtunk múlik, – mikor és mennyit teszünk magunkért.

  1. Gondolkodási területen belül: a képzelőerő, az eredetiség, a gondolkodási stílus blokkjai, erősségei: inkább elmélkedem vagy cselekszem is, stb. Cselekvési területen – mi blokkolja azt, hogy „soha nem érem el céljaimat”, – vagy az Érzelmi területen:  az önbizalom  elérése, az igényeltség , az eredményesség kérdése az életemben, munkámban, az érzelmek kimutatásának képessége vagy a bezártság blokkja…stb…Ösztönös területen felismerhetjük, hogyan reagálunk a külvilág eseményeire akkor, amikor hiszékenyek ill. bizalmatlanok vagyunk … és megkapod a lehetőséget viselkedésed átírására, folytathatnám …

A funkciók oldásakor visszamegyünk abba a korba, ahová tartozik az ügy.

Új választást hozunk létre, új párbeszédet magunkkal és felismerjük képességeinket.

Saját fényképeinken elemezzük arc-szerkezeteink „leírása alapján” – feldolgozzuk, melyik típusnak érezzük magunkat, majd szüleink, testvérünk, párunk arcképén is elemzéseket végzünk és okulunk a megértésekből, új választásokat hozunk létre.

Másként fogunk magunkra és a külvilágra tekinteni a tanfolyam után…

A fényképek válogatásánál kérlek, ügyelj a következőkre:

  • a fényképen szemből legyen látható arcod…
  • a kor lehetőleg egy 6 év körüli, majd lehet 18 év körüli és 25 év utáni,
  • profil képre is szükség van, ott szintén fontos, hogy teljes profilból legyen látható az arc

A tanfolyam az 1-2. szint után végezhető, ezért lényeges, hogy tisztában legyél a teszteléssel, a korrekciókkal, amit a jegyzetekből folyamatosan ellenőrizhetsz… felfrissítheted tudásodat.

A 3. Testkód tanfolyam – új megközelítésben – új szemszögből kerül most tanításra, mivel a Three In One Concepts folyamatosan fejlődik.

Szeretettel ajánlom, hogy oldjál, szerezz tapasztalatot ebben a kiváló és különleges tevékenységben!

Áldás az utadra és a tanulásra, oldásaidra!

Bejelentkezés: 2021. október 15-ig legkésőbb! Tandíj: napi 19.050Ft…1 jegyzet

Várlak szeretettel Hírlevél feliratkozással a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül, vagy emailen.

Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687