SZÜLETÉSEM TÖRTÉNETE. „ÁLDOTT TEHER!”

Önismereti csoportmunka – 2 nap

Gyermekként születtem, felnőtté váltam, asszonyként áldott állapotba kerültem, többször elvetéltem, de újra gyermeket szeretnék.

SZÜLETÉSEM története – életem meghatározó minősége!

Anyaság

A közös munka feldolgozza a lélek leszületésének programját, a FOGANTATÁS pillanatát, az ANYAMÉH rezdüléseit, örömeit, sérüléseit. Egyedi és különleges érzés, amikor szembesülsz saját SZÜLETÉSED történetével.

Esetek többségéből: pl. a negyedik hónapban egy orvosi vizsgálat kimutatta, hogy magzatod fejében ciszta van, vagy bármilyen eltérés az áhított tökéletestől – abban a pillanatban rémültséged, harcaid az orvosokkal és a vélt “igazságtalansággal” szemben ellenségessé tettek.

ÁTÍRHATOD életed történetét! Tudatosságod segít a folyamatban.

Szüleid programja, a minta tudattalanul veled van.

Feladatot vállaltál erre az életre is. Ki változtathatná meg mindazt, ami számára fontos és építené az ÚJAT a generációs örökségek helyett? Lehet, hogy dédnagymamád – állandó erőszakot élt meg, utána nagymamád – folytatta a szenvedést, vagy édesanyád, aki sosem tudta magát megvédeni.

Lehetőség

TE mit élsz MOST?

Örökölt sejtmemóriád melegágyat adott magzatodnak, ezért nagy kihívás, hogy engedd meg magadnak a szembesülést – lehetőséget adva a teremtésre.

Ha gyermekedet várod, tisztában vagy azzal, hogy fel kell készülnöd a befogadásra, a rendrakásra? Olyan gyönyörűek a folyamataink, rálátással és megértéssel – közelebb kerülhetünk saját magunkhoz.

Ha kifogás nélkül, elkötelezetten haladunk – megtörténik a tisztulás.

SZÜLETÉSÜNK stresszei, fázisai – az egyik legmeghatározóbb emlékeket őrzik és feldolgozatlanul mély elakadásokban tartanak bennünket.

A csoportmunka segíti a felkészülést, a tudatos tisztulást.

Program

TÉMA feldolgozása:

  1. nap – Egyéni szembesülések – „tükör” technikával, anyaság és a hozzá kapcsolódó stresszek elutasítása, a tanult viselkedésminták átértékelése, majd csoportoldás keretein belül – anyai mintáink feltárása, saját választásunk elfogadása, a „teljes agyműködés” integrációja és a „befogadás” megélése, gyakorlása.
  2. nap – Páros gyakorlatok, a szülői minták újraírása, generációs örökség feltárása, – a családállítás eszközei, a morfogenetikus mező üzeneteinek feldolgozása. Tudatszinted és rezgésed emelése a Dr. David R. Hawkins tudattérképe által – gyógyító hangrezgéssel, egyedi meditációval. – „Nem a fizikai testünk irányít, hanem a tudatszintünk nagyságának megfelelő láthatatlan ERŐ vagy erő. Az ERŐ nem más, mint energia, és mint minden energia: ez is mérhető.”-

A tanfolyam időpontja eseményben– mindig a facebookon, a Tükrömtükröm Készség Stúdió oldalamon jelenik meg

Részvételi díj: 15000Ft/nap.

Egyszeri fizetéssel a két nap: 28.000Ft

Jelentkezés a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül Hírlevél feliratkozással. 25 éve fogadom az érdeklődőket zuglói Tükrömtükröm Készség Stúdiómban.

Zuglóiaknak – egy numerológiai elemzés – ajándék!

Végtelen szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár