Egy hallgató véleménye a One Brain kineziológia tanfolyamról!

Mit adott a tanfolyam szellemisége?

ONE BRAIN tanfolyam: 2021. augusztus 7-11 között 9 és 17 óra

  • Megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Érzelmeinkért nem tudtunk kiállni, képtelenek voltunk magunkért felelősséget vállalni. Ezekre a válasz saját információnkban található.

Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk, félünk megláttatni magunkat úgy igazán. Generációs minták, programok blokkolják harmóniánkat, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések.

  • A tanfolyamokon felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat. „Mindenki csak azt adja, amit hozott, amire képes”…
  • A módszer – lehetőséget adott – feszültségeim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére. A módszer megtanította és megerősítette: mindig van választásunk!
  • Az 5 nap alatt – (I. tanfolyam 2 nap, II. tanfolyam 3 nap) olyan stresszoldási technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban veszünk részt, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és megválni korlátozó hitrendszereinktől.

Nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, aki másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, ami segít beazonosítani az érzelmi blokkokat.

Bejelentkezésedet – mielőbb várom a szilvia@tukromtukrom.hu email címen. Egyéb részletek a www.tukromtukrom. hu oldalon a Tanfolyamoknál. Személyes kérdéseiddel kérlek keress meg! A tanfolyamra részletfizetés kérhető.

nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia kineziológia oktató, haladó tanár