Az álarc jól takar

Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

 

Önismereti szembesülések és tanítások a Tükröm-tükröm Készség Stúdióban.

  • Amíg nem fedezed fel önmagadat, amíg nem tudod, ki vagy, nem teremthetsz igazi kapcsolatokat sem. Az önismeret nélkül létesített viszony csupán illúzió.

Az emberek úgy élik le életüket, hogy mások meglátásaiban hisznek, szavaiktól függnek, de félnek is véleményeiktől. „Ha azt gondolják rólad, hogy rossz vagy, akkor rossz leszel.” HA ELÍTÉLNEK, HIBÁSNAK ÉRZED MAGAD.

Általában a szeretet elvesztésétől félünk. Mindent megteszünk azért, hogy ne maradjunk egyedül, irányítunk és korlátozunk tévesen.

  • Ne legyünk reformerek, ne próbáljunk másokat tanítani és ne próbáljunk senkit megváltoztatni! Ha mi magunk megváltozunk az elegendő, saját magunk szeretete és elfogadása a kulcs!

Légy hiteles!

A HITELESSÉG azt jelenti, hogy hű maradsz önmagadhoz. Ez egy igen veszélyes dolog, kevesen képesek rá. De ha valaki megpróbálja, olyan szépséget, olyan megelégedettséget nyer vele, amelyet el sem tudott volna elképzelni.

MAGADRA FIGYELJ!

Hagyd, hogy felszínre bukkanjon, AMI BELÜL VAN, bármilyen kockázattal is jár.

  • Nincs nagyobb kockázat – az ELFOJTÁSNÁL. Az elfojtás, – mérgező. Csak azért döntünk a színlelés mellett, mert még nem tapasztaltuk meg a valóságot.

Ha magadat nem vagy képes szeretni, senkit sem tudsz szeretni.

Ha bízol, hiszel önmagadban, annál jobban ragyogsz, annál magasabban szárnyalsz.

Önismeret fejlesztő egyéni kineziológiai oldásaimon és csoportos programjaimon várlak, ahol szembenézhetsz saját magaddal és családi mintáiddal.

  • Választhatsz a különféle módszerek közül, mint pl. kineziológia, Bach virágesszencia, Maui drágakövek, Egyetemes szimbólumok, Csakra tisztítás, AFT Erőtér technika – tudatszint térkép, Elmeakupunktúra, Családállítás, Bemer terápia…

Vannak rövidebb és hosszabb kezelések, amelyek több programot foglalnak magukba – egy alkalommal is komplexen kérhetőek.

 

Lélekhangom gyógyító szeretetével várlak  www.tukromtukrom.hu honlapon, Hírlevél feliratkozással, a szilvia@tukromtukrom.hu emailen vagy a Facebook oldalamon nevem alatt, vagy a Tükrömtükröm Készség Stúdiónál, elérhetőségem: 06/20-991-4687 telefonon.