ONE BRAIN I.-II. tanfolyam

ONE BRAIN   I.  szint 2 nap – A szakmai eszközei 2021. május 1-2.

ONE BRAIN  II. szint 3 nap – Tanulási képességek fejlesztése 2021. május 7-9.

 http://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/ Ezen a linken találod meg a szintek részletes leírását.

 Ez a tanfolyam ajánlott segítő foglalkozásúaknak, pedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, edzőknek, masszőröknek, s mindenkinek, aki elkötelezett saját élete iránt.

 A Three In One Concepts – One Brain kineziológia segít képességeid, készségeid, személyiséged fejlesztésében. Az izmaidban rejlő emléklenyomatokat, traumákat, feszültségeket oldja ki és segíti új választásaidat. Erősíti szándékodat, rálátásodat, hallásodat mindarra, amit eddig elkerültél és a kommunikációs elakadásaidat is blokktalanítja.

Hitelessége saját tested válaszainak tolmácsolásában rejlik, mivel az izomválasz a te emléktáradból érkezik. A feldolgozásnak nagy szerepe van az oldódásban.

A te döntésed szükséges a felismerések befogadásához és a múlt átértékeléséhez, átírásához. Amit eddig megtapasztaltál, tanultál szüleidtől és a környezetedtől biztonságosnak vélt szabályok, hitrendszerek – valószínű, hogy egyszer véget érnek – Érdemes felismerni, mi az a csapda, ami most már elengedésre, átalakulásra vár. Ha tágabb szemszögből nézel életedre,  képes vagy a valóságot felismerni.

Az általam végzett „egyéni bemutató oldások”, a „párban történő oldási gyakorlatok”, saját folyamatod részét képezik.

A tanfolyam MEGOLDÓKULCSOT ad az önismerethez, céljaid eléréséhez, döntéseid felvállalásához, problémáid megszüntetéséhez. Megtapasztalhatod a minőségi változást kapcsolataidban, munkádban, az áhított teljesség megteremtésében. Másként tekintesz a világra.

Egyedisége abban rejlik, hogy elsajátítasz egy módszert a VÁLTOZTATÁSRA, valamint önvizsgálaton mész keresztül. Az agyféltekék egyensúlya helyreáll. Megismered az izomtesztelést, ami segít problémáid gyökeres feloldásában, megszüntetésében.

Megtanulod a Viselkedési Barométer alkalmazását. Ezen az „útjelző térképen” – megismered céljaid eléréséhez vezető utat, valamint azokat az „elkerüléseket”, amelyek egyedi állapotodhoz tartoztak, amelyek eddig fogva tartottak.

Megérted, hogy bármelyik „korai stressz”, ma is aktiválódhat. Felismered, ha az okokat feltárjuk a múltban, megszüntetjük azokat, a jelenben eltűnik az okozat. Az energetikai korrekciók – kioldják az érzelmi blokkokat és az azokhoz kapcsolódó életkorok traumáit, az ott megjelenő személyekhez fűződő érzelmi sérüléseidet.

Már az első oldásnál megtapasztalod a változást, mert olyan „energetikai blokkoldás” történik, ami azonnal mérhető, tesztelhető változást idéz elő.

Tanfolyamaim kis létszámúak, ahol sok figyelmet, türelmet és nagy felismeréseket tapasztalhatsz meg saját fejlődésed érdekében.

A tanfolyam elvégzése után nemzetközi oklevelet kapsz.

 

Részvételi díj: 19.050Ft/nap, valamint a jegyzet tanfolyamonként 4000Ft.

Kezdés: naponta 9 és 17 óra között

Ebédidő: 1 óra

Hírlevél feliratkozással tudsz bejelentkezni a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül.

 

Jelentkezési határidő: legkésőbb 2021. április 24-ig.

ISMÉTLŐK 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a tanfolyamot.

Ha személyesen szeretnél velem találkozni  előtte hívj fel a 06/20-991-4687 telefonszámon.

szeretettel várlak Székely Szilvia Haladó tanár