AFT módszere: Attractor Field – Erőtér technika.

BEMUTATÓ ÉS CSOPORTOLDÁS

„A problémát nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza”.

Minden gondolatnak van energetikai következménye, ami hat a testre, sőt génjeinkre is. Az elme energiáját a tudomány mai állása szerint nem lehet megmérni, ahogy a testünkben áramló csí energiáját sem. Az Erőtér technika (AFT) az akupunktúrás pontok érintésével, ütögetésével és hangenergiával mégis – tűszúrás nélkül – befolyásolni tudja a test és az elme energiáját.

A meridiánok bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervnek küld üzenetet, kiegyensúlyozza az energiaáramlást.

Az elme energiái negatív változásokat okozhatnak a testben. Orvosi  szempontból, ezt stressznek szokták nevezni és általános vélemény, hogy kapcsolataink, munkánk, a megélhetésért folytatott harcunk, állandó rohanásunk a felelős mindezért. Rossz nyomon járunk.

A problémát nem a dolgok, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk okozza, amelyeket különféle érzelmekként vagy éppen stresszként élünk meg. Ez megváltoztatja az energiaáramlást és beteggé teszi a testet.

A stressz-elmélet atyjának egy magyar orvost, Selye Jánost tartják, aki harminc évet töltött azzal, hogy a stressz hatásait dokumentálta, az okát azonban nem sikerült megtalálnia, hiszen a külvilágban kereste. Ha ugyanis „atomjaira szedünk egy órát, nem fogjuk megtalálni az időt”, az univerzum kulcsa valójában bennünk van.

A stressz viszont mindenkire másként hat.

Nem mindenkit ugyanaz stresszel – ami az egyikünket nyomasztja, az a másik embert éppen feldobja. Különbözőek a reakcióink, mert a világot is különbözőképpen látjuk.  Közvetlen kapcsolata van világlátásunk és kifejlesztett tüneteink között.  A legtöbb fizikai problémáról az orvostudomány sem tudja, miért alakul ki. Vizsgálják ugyan a táplálkozás hatásait, évente mi változik, vagy mi használ éppen?

Vannak persze olyan tevékenységek, amelyek bizonyítottan rossz hatással vannak a testre, de mindezek messze vannak a valódi okoktól. Ha a testre fizikai formájában tekintünk, – csak a tünetek kezelhetők, a probléma forrása rejtve marad.

Az érzelmek, gondolatok, mint a dallamok, amelyek átfutnak rajtunk és hatnak testünkre, elménkre. Ez a melódia persze nem hangokból, hanem energiából áll.  Kutatásaink során megtapasztaltuk, hogy a dallam megváltoztatható, a test és az elme energiái átkódolhatók a meridián pontok bizonyos sorrendű érintésével. Ez a technika jótékonyan befolyásolja belső energiánkat, az elem működését, és gyógyítja a test fizikai tüneteit is.

Ezzel a stresszre adott reakció energiáját is meg tudjuk fordítani. A képzések során megtanítjuk, elengedi, kontrollálni, sőt megakadályozni a stressz-reakcó kialakulást, ezáltal helyrehozva a testben okozott károkat. Az energia megváltoztatásának köszönhetően a problémát már nem fogjuk úja és újra létrehozni.

Ha minden különböző, akkor annyi ütögetési sorrend létezik, ahány ember van?

Erre szolgálnak a sablonok, mert az elme működése mindenkinél hasonló, de mindannyian más és más filmet nézünk az elménkben. Bizonyára sokunkkal megesett már, hogy a barátainkkal közös mozizás után a véleményünk teljesen eltért, vagy egy családi eseményre minden résztvevő másképp emlékezett. Ennek az a magyarázata, hogy mindenki lefordítja magának a látottakat, átélteket és bizony a fordítás egyéni, mindenki másnak tulajdonít jelentőséget ugyanabban az eseménysorozatban. Ez aztán az elmékben is eltérő reakciókat indít el, s ezek az eltérő reakciók eltérően hatnak testünkre is.

Hogyan bukkanhatunk a bajok okaira?

A kvantumfizika szerint a világ minden eleme energiából áll. Gondolataink erőt képviselnek. Gondolatainkat nehéz elűzni, megváltoztatni, az elme uralja az agyat. Az AFT technikát akkor érdemes használni, ha meg akarjuk előzni, meg akarjuk gyógyítani a gondolataink által kifejlesztett fizikai tüneteket.

Változtasd meg a gondolataidat, megváltozik az életed.

Ezek a sorok megjelentek dr. Kurt Ebert írásában 2010-ben a Kineziológia újságban.

Egyéni lehetőségek tesztelhetők a változásért.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen valóság. Keresd meg – elakadásaid és azok megértésének sajátos megoldó kulcsát!

Ebben adok egyedi segítséget.

  • Kurt Ebert professzor – hallgatója voltam kb. 16 évig, aki még mindig tanítja a módszert. D. R. Hawkins – Erő, kontra erő című könyve és munkája alapján dolgozta ki az AFT-t, az Erőtér technikát, ami mindenkinél megtalálja a megfelelő korrekciót, válaszokat saját témájára. Azokat a tudatszinteket és ahhoz kapcsolódó energiablokkokat oldja, (mint szégyen, bűntudat, apátia, bánat, félelem, stb..) tisztítja, egyben megszünteti az elmeprogramok elakadását. Így az egység létrejöttét, a béke, szeretet és teljesség állapotának létrejöttét támogatja, erősíti.

Hosszú kineziológiai és oktatói gyakorlatom – áldásos segítség főleg azok számára, akik régóta keresik az önismerethez vezető utat, de folyton akadályba ütközve megálltak és képtelenek voltak továbblépni útjukon.

BEMUTATÓ – március 28-án TELIHOLD napján 10 és 13 óra között, valamint minden TELIHOLD napján – ismételt programmal várlak.(a kezdés időpontja órában biztosan változik.)

Figyeld a facebook oldalamon a Tükrömtükröm Készség Stúdió programjait!

Részvételi díj: 3000Ft

Egyéni konzultációra bejelentkezés személyesen vagy online…Hírlevélre feliratkozás a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül

szeretettel várlak

Székely Szilvia kineziológai oktató, haladó tanár 06-20/991-4687