Visszaveheted az irányítást!

A kineziológiai izomteszt segítségével és traumáid feldolgozásával új életet teremthetsz magadnak.

Fiatal koromban – visszaemlékszem azokra a nagy eseményekre, amikor stresszeim elvették az erőmet. Képtelen voltam a teljesítésre. Nem volt segítségem. Szüleim vigasztaló szavai nem hozták meg a vágyott eredményt. Az érettségin is elveszettnek éreztem magam.

Tudom, hogy mindenki átmegy ezeken a kihívásokon, ezért szeretném megtanítani, hogyan segíthetünk saját magunkon.

Van lehetőség a változtatásra.

Kineziológiai módszert ajánlok, amely segítéségével megtalálhatjuk azokat az okokat, amelyek feszültségeinket generálják. Lehet, hogy az első kihívás – akár a születésünk, amikor elvették azt a lehetőséget, hogy magunkat próbára tegyük – megtapasztalva saját döntésünket.

Például az orvos – a helyzethez mérten a legjobb döntést hozva, – császármetszéssel segíti világra a magzatot.  Anya félelmét és a mások választásaival szembeni ellenállásunkat – még ma is magunkban őrizzük. A kérdés – mikor vállaljuk, hogy szembesülünk mindazzal, ami egy életen át – korlátokat épített fel körénk.

Egyszerű a válasz.

Válassz egy megoldást, hogy visszaszerezd felelősségedet életed irányításában!

Egyik lehetőség az Three In One Concepts – másképpen One Brain (Egy Agy) módszer. A kineziológiai oldás – az izmokban rejlő információkból – hozza fel a problémák gyökerét, vagyis azt a kort, ami a kiindulópontja a feszültségeidnek. Ezt az életed vonalán korhátrálással végezzük, vagyis a jelentől visszafelé haladva keressük – izmaid válaszát, ami az idegsejteken, majd izomsejteken át megérkezik. Ilyenkor felismerheted anyai vagy apai elakadások, generációs örökségek valóságát.  A megkapott emlék feldolgozásra vár. Átértékeled segítségemmel a múlt fájdalmait, félelmeit és új felismerések birtokába kerülsz. Ezek már a kivezető utat határozzák meg, megoldó-kulcsként szerepelnek további életedben.

Eddig azt hitted, hogy sosem dönthetsz egyedül. Ez elbátortalanított. Mivel a hitrendszeredet tisztítjuk meg korábbi korlátaidtól, ezért nagy változások indulnak be az életedben. Valószínű, hogy van még más elakadás is fejlődésed során, amelyeket tested válaszai hitelesen közvetítenek. Ilyenkor újabb feldolgozás, oldás következik.

Ha a gyengéd módszereket kedveled, valamint szívesen szembenézel saját valóságoddal, akkor szívből ajánlom az One Brain kineziológia rendszerét. Csodálatos az is, amikor saját gyermekkori, serdülőkori képeid változásai alapján megtalálod, melyek azok a szerepek, amelyek megváltoztatták egyediségedet. Visszaveheted az irányítást!

Tudnod kell, hogy az oldás hatása – a számodra kitesztelt otthoni megerősítő gyakorlatok, energetikai korrekciók által rögzül.

Ha segítségre van szükséged, akár tapasztalatszerzés céljából érdekel a kineziológiai oldás, kérj időpontot és engedd meg magadnak a változást. Saját magad épülésére, vagy az One Brain szakmai képzésére várlak.

Az oktatáson nemzetközi oklevelet kapsz.

 

Nagy érdeklődéssel és figyelemmel várlak Székely Szilvia haladó tanár