Gyermekem a tükröm

Előadás bemutatóval együtt – 2020. szeptember 22-én 17 órától

Ez az előadás Neked szól, ha gyermekeddel nem találod meg a hangot, a spontán feltétel nélküli szeretet. Gyakran észreveszed, hogy a legjobbat adod, de mégsem történik meg az a változás, amit remélsz, ellenkezést vagy valamilyen fájdalomviselkedést tapasztalsz gyermeked részéről. Ez gyakran fej és hasfájás, dac, sírógörcsök, kiabálások formájában számtalan megjelenései az érzelmi sérülésnek.

Lehet, hogy azt hiszed, hogy gyermeked képtelen a szófogadásra, ezért feladtad és nem vagy következetes, egyértelmű a nevelésben.

Cselekedhetsz és változtathatsz. Ehhez kívánok segítséget nyújtani 22 éves pedagógiai gyakorlatom, valamint 24 éves kineziológiai tapasztalataimnak megfelelő gyakorlattal.

Sokszor a legnagyobb konfliktus forrása, hogy nem vesszük észre, hogy GYERMEKÜNK A LEGNAGYOBB TÜKRÜNK. Azt mutatja meg, amit magunkban nem ismerünk fel.

Ha tükröt a kezedbe veszed – amiben én vagyok a segítőd, – akkor képes vagy felismerni és rendezni saját gyermekkorból származó blokkjaidat

ERRE A BEMUTATÁSRA SZÁMÍTHATSZ!

Anya és Apa is azt tette, amire képes volt, s amit ő kapott saját szüleitől… Mindez tanít az elfogadásra és arra, hogy legyél megértő és türelmes a folyamatban.

Hozd el gyermekedet, de ha könnyebb – gyere el egyedül vagy pároddal!

szeretettel várlak Székely Szilvia 06/20-991-4687