„TÖBBEK VAGYUNK AZ ANYAGI TESTNÉL”

CSAKRÁINK bölcsessége és ösztönös erőink felfedezése a tudatosság jegyében

Ha lelked beleteszed bármibe, akkor megnyerheted az egész világot.” Yogi Bhajan

A gyökércsakra összeköt a földdel, a koronacsakra az égi csatornával. Csak úgy juthatunk el a MAGASABB SÍKOK befogadására, ha megfelelően FÖLDELVE vagyunk. Lekapcsolódásunk, szétszórtságunk a folyamat tisztításával, rendezésével megszűnik. Helyreáll a harmónia.

  • Érzem, hogy dolgunk van erőközpontjainkkal, a TUDATOSSÁGRA HANGOLÓDÁSSAL, amelyek arra várnak, hogy megfelelő gondolatokkal, érzésekkel és szándékkal töltsük fel őket.
  • Van lehetőséged belemélyedni, tanulni és helyére tenni azokat a rosszul megélt és tévesen megértett feladataidat, kialakult energiablokkjaidat, amelyek rendezésre várnak.

7 csakra működésének, funkcióinak megértését tanfolyamaimon keresztül  oldással és családállítással – archetípusok, kristályok, illóolajok, hangok-zene, szimbólumok és Angyali segítséggel tervezem.

A konzultációkat – csakránként – heti 1 alkalommal tartom meg.

Ideje: délután 17 – 21 óra között

Bejelentkezés a meghirdetett időpont előtt 1 héttel.

Szándékom, hogy ismereteid teljében – a folyamataidat tiszteletben tartva eljuss a magasabb rendű erőközponthoz, az isteni tudat közelébe.

 

Így képes leszel tudatosan teremteni!

A csakrák, életfontosságú energiát szívnak fel a földből, körbeáramoltatják az anyagi testben, majd kibocsájtják a magasabb rendű tudat felé. Gondolataink, érzéseink, életszemléletünk, a szeretet létrafokai, felvezetnek a tudatosság, a gyógyulás, az égi erők világába.

A tanfolyamok ideje alatt hasznos felismeréseket, korrekciókat, megerősítéseket tanulsz. Ideje van a tisztulásnak!

 

Ha megnyerte tetszésedet a folyamat, akkor kérlek, jelezd a facebook  oldalamon a Tükrömtükröm Készség Stúdió posztjai alatt, valamint www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül iratkozz fel hírlevelemre, ahol további esettanulmányaimat olvashatod.

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!

 

Székely Szilvia 06/20-991-4687