A kineziológia „ONE BRAIN” ága és ereje

Three In One Concepts, másképpen “One Brain” (Egy Agy) módszer készség-, képesség-, személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű módszer.

Teljesen egyedülálló a maga nemében az “emberi megértés” és a “test energia” egyensúlyának korrigálása területén. A test (agy) integrálásának elősegítése érdekében különböző korrekciókat használ a blokkolt energiák felszabadításához. Az elme tisztításához a Viselkedési Barométer áll rendelkezésre. Alkalmazza az izomtesztelést, amelynek segítségével feltárjuk és megismerjük a tudatalatti emléktárat.

A One Brain az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor gyakran érzelmi stressz alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. Ha ebből az állapotból kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

Mi történik egy személyes találkozáson?

Az One Brain menete a probléma megállapításából áll. Első lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és a rossz gondolati beidegződéseket, amik korlátoznak bennünket. A blokkoldásra a szükséges korrekciót az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből.

A probléma forrásának megállapításához izomtesztelést alkalmazunk (biofeedback), hogy visszajelzést kapjunk az egyén “emléktárából“. Ez gyors és megbízható eszköz az információ megszerzéséhez. Azon alapul, hogy a negatív érzelmi stressz hatására az izmaink elgyengülnek, pl. ha valakivel rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük… üljön le. A módszer azért megbízható, mert amikor az izmokat érintjük, azok hatnak az idegrendszerre, amely az üzenetet, a kérdést az agyba küldi tovább.

A válasz hihető, a “testünk sohasem hazudik”.

A múlt fájó eseményeinek feldolgozása, elengedése, az új felismerések létrehozása, történetünk “újraírása” segíteni fogja jelenünket, – s döntéseinkért való felelősségvállalást a jobb életminőségért.

Milyen problémákban segíti a kineziológus a hozzáfordulókat?

Számtalan tünet kezelése vár megoldásra, amire nincs gyógyszer, akár nem szívesen szedünk tablettákat. Gyakoriak – a szorongás, befelé fordulás, döntésképtelenség, felelősségvállalás saját sorsunkért, önmagunk képviselete, hiperaktivitás, bezártságtól való félelmek, felnőtté válás, versenyeken való részvétel, vizsgadrukk, hiperaktivitás, tanulási képtelenség, társkapcsolatok rendezése, biztonság teremtése, családalapítás témák – a mindennapokban. Sokszor az emésztési problémák, vérnyomás tünetek, stb – mögötti negatív érzelmi lenyomatok is megoldásra várnak.

Eredmények a módszer alkalmazása által

Néhány konzultáció, amely egy-egy folyamatot indít el – sajátos ütemben oldódik ki a kliensek életében. Minden ülés után tisztulási időre kell számítani, amelyben a megerősítő gyakorlatok, a sok víz fogyasztása biztosítja a teljes egységet, harmóniát. A döntés a kliens kezében van a további fejlődését illetően.

Az első találkozás után érezhető változások vehetők észre.

Ha képes vagy elengedni a múlt fájó emlékeit, abban az esetben sikeresen meg tudod teremteni a jelent. A tudatosság gyakorlása időt és elszántságot igényel.

Ha szándékod megtanulni a módszert, akár tanfolyamaimon fejlődni szeretnél,  abban az esetben a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül hírlevél feliratkozással jelentkezz!

Szeretettel és érdeklődéssel várlak Székely Szilvia 06-20/991-4687