Elavult hitrendszereink, örökölt mintáink hatása

A jó hír, hogy tehetünk saját sorsunkért, a minőségi változásért. Felesleges ragaszkodni a fájó emlékekhez, mert azok tanítással kerültek életünkbe. Ezek feldolgozása fontos, mert megoldandó feladatot, leckét hoztak napjainkba.

Gyermeki énünk sokat sérült, amire felnőttkorunkban nem akarunk emlékezni. Hárítunk, mert nem tudjuk, hogy dolgozzuk fel sérüléseinket.

Jelenbeli kapcsolataink óhatatlanul aktiválják a múlt emlékeit, sérüléseinket.

Példa az első „visszautasítottság”, ami elvette az önbizalmadat, nyomot hagyott emléktáradban. Úgy érezted a szeretet nem jár neked, nem becsül a világ. Főleg hozott blokkjaink, a szülői minták vannak a háttérben.

  • Édesanyám féltett, feláldozta magát értünk, szomorúnak látszott. Felvállalt tűrőképessége azt jelezte, hogy mindenre képes. Ez álarc Vágyott a szeretetre és az elismerésre. Vajon én is megtagadom magam, mint ő? Őszinte vagyok magamhoz, akár a környezetemhez?
  • Édesapám nehezen mutatta ki, hogy számára is fontos vagyok. Képtelen volt megsimogatni, becézgetni, pedig erre is nagy szükségem volt. Már tudom, hogy gyermekkorában ő sem kapott szeretet, de akkor is „milyen igazságtalan” ez az élet. Ezeket az ellenszegüléseket én is megéltem, ezért tele voltam haraggal, sértődöttség

A kineziológia „One Brain” stresszoldó módszere – sokat segített életutamon. Javaslom elsajátítását.

Oldáson felsorolhatod a vélt és valós problémáidat. Ez lehet számtalan, mert így is van lehetőséged felismerni a gondjaidat létrehozó igazi blokkokat…pl. önbizalomhiány, bizonytalanság, pénztelenség, anyával való kapcsolat, apa szigora, tanulási blokk, teljesítmény kényszer, függőségek, stb. Az oldásban rátesztelek, mi a legfontosabb téma, ami generálja az összes feszültséget az életedben.

Amikor felismered a folyamatban a megoldó kulcsot, abban a pillanatban beindul a változás. A folyamatnak viszont van tisztulási, rendeződési ideje. Mindenkinél ez egyedi.

A kineziológus kiteszteli, hogy van e szükség megerősítő gyakorlatra? Ez fontos, mert szükség lehet „mankóra”. Így biztonságos és eredményes a folyamat.  Ezek finom, gyorsan végezhető korrekciók. Segítenek a jelenben tartani, megerősíteni az új választást. Emlékeztetőként alkalmazzuk nagy eredményességgel. Ha sok az elvárásod, előfordulhat, hogy nem veszed észre a változást, mert szükséged van olyan helyzetet megélned, aminek könnyebb kezelése után ismered fel, hogy képes voltál megértőbb, elfogadóbb lenni.

Ha teszel magadért, ha elszánt és befogadó vagy a megértésekre – akkor megtörténik a változás. Minden érted történik.

Szeretettel várlak egy konzultációra, valamint One Brain tanfolyamra – Székely Szilvia haladó tanár