One Brain – Three In One Concepts képzés

Te is diszlexiás vagy?

MEGOLDÓKULCS és hatékony segítség a tanulásban, kapcsolatainkban, az eredményeink elérésében.

Mindannyian gyermekkorból, akár genetikai örökségeinkből hozzuk azokat a téves hitrendszereinket, amelyek magukkal ragadtak, fogva tartanak a mai napig. Ilyenkor nem vesszük észre – mi az, ami gátol a haladásban. Megállunk és akár szerencsétlennek érezzük magunkat, amit egy kineziológiai oldás – feltár. Irányjelző útmutatásaival – segíti utunkat a továbbhaladásban.

Ha fontosnak érzed saját fejlődésedet, tanulj, győződj meg és tapasztaljmilyen változások indulnak el életedben! Megtalálni kapcsolatodat önmagaddal, saját „otthonodba” vezet vissza. Én 26. évvel ezelőtt kaptam a lehetőséget, nem véletlenül.

Ha felkeltettem érdeklődésedet, nézz körül a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

TÉMA: One Brain Three In One Concepts képzés

2023. április 14-18 között (5 nap, I. és II. szint) One Brain kezdő tanfolyam

Ez a meditáció rávezet saját választásaidra.

MEDITÁCIÓ.

Képzeld el, hogy elindulsz egy kis patak mellett az erdőben, csak mész, haladsz előre, hamarosan csökken a víz szintje, és Te, mint egy KÖTÉLTÁNCOS megtalálva az utat – a mederben a köveken kezdesz egyensúlyozni, lépegetni. Semmi bizonytalanság nincs benned, mivel érzed Őrangyalod kíséretét. Egyszer csak nagyméretű kő kerül az utadba, megtorpansz.

Felismered, hogy egy üzenet az égiektől.

Állj meg és vedd számba a lehetőségeidet!

Átléped, rálépsz, vagy kikerülöd…………

Kérlek, folytasd tovább a történetedet – legyen tiéd a Megoldás!

Ha szeretnéd saját választásaidat megélni, tanulási folyamatodhoz nformációkat találsz a honlapomon a One Brain képzésről, amit 2023. áprilisban, itt találod a részleteket. https://www.tukromtukrom.hu/tanfolyamok/one-brain-tanfolyamok/.

A módszer lényeges tanítást közöl, találd fel magad és keress megoldást az elérhetetlennek tűnő feladataidban! Szembe kell nézned saját diszlexiás vakfoltjaiddal, (ezek akár iskolai megélések, olvasási, helyesírási, megértési gond, koncentrálási nehézség, akár felnőtt korban megjelenő kommunikációs blokkok, rálátás hiánya, konfliktuskerülések, döntési képtelenség, vizsgadrukk, teljesítési kényszer, szegénység tudat, függőségek, erős félelmek a jövőtől, sosem vagyok elég jó, stb… fontos megélni az oldódást, valamint felismerni a megoldó-kulcsot. Ha még nem hallottál volna erről – akkor most figyelj!

A One Brain – Three In One Concepts kineziológia rendszerbe foglalta tanításait.

Képzési utat tár elénk.

Elsődleges célja, legyünk saját magunkkal harmóniában, érjük el a vágyott egységet, segít megszüntetni belső érzelmi blokkjainkat, elakadásainkat. Feltárja kihívásaink, problémáink gyökerét, azokat az okokat, amelyek generálják, sőt beaktiválják a múltból fennmaradó sérüléseinket. Energetikai korrekciókat, vizualizációt is alkalmaz, amelyek megszüntetik blokkjainkat.

Egyedi módon – izomteszteléssel dolgozik. TESTED HITELES válaszai pótolhatatlanok.á

2023. április 14-18 között (5 nap, I. és II. szint) One Brain kezdő tanfolyamra invitállak. Az időpont egyeztetés most van folyamatban. További szintek később kerülnek kiírásra.

Legyen áldott az út, amelyen feladatod önmagaddal való teljes kapcsolódás megteremtése.

 

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia