ONE BRAIN kineziológia tanfolyam 2022 őszén

Kezdő tanfolyam:

I. szint 2022. szeptember 23, 24 napokon. 2 nap A szakma eszközei

II. szint 2022. szeptember 25, 26,27 napokon – 3 nap Tanulási képességek fejlesztése, diszlexia oldása – összesen 5 nap – akár szétválasztva egy héttel később is megtartom.

III. szint 2022. november 11-14 között, 4 nap. Testkód

Az 5 nap alatt – régi elakadások, régi hitrendszerek oldódnak. Miközben szakmát, hivatást, akár önismeret fejlesztő utat választottál magadnak, a napi munka, az általam végzett „egyéni bemutató oldások”, a „párban történő oldási gyakorlatok”, saját belső folyamatod részét képezik.

A tanfolyam MEGOLDÓKULCSOT ad az önismerethez, céljaid eléréséhez, döntéseid felvállalásához, problémáid megszüntetéséhez. Megtapasztalhatod a minőségi változást kapcsolataidban, munkádban, az áhított teljesség megteremtésében. Másként tekintesz a világra.

Egyedisége abban rejlik, hogy elsajátítasz egy módszert a VÁLTOZTATÁSRA, valamint önvizsgálaton mész keresztül. Az agyféltekei egyensúly helyreáll. Megismered az izomtesztelést, mint tested hiteles válaszát, ami segít problémáid gyökeres feloldásában, megszüntetésében.

Megtanulod a Viselkedési Barométer alkalmazását.

Ezen az „útjelző térképen” – felismered céljaid eléréséhez vezető utat, valamint azokat az „elkerüléseket”, és negatív érzelmi állapotodat tisztítjuk ki, amelyek eddig fogva tartottak.

Felismered, hogy bármelyik „korai stressz”, a jelenben bármikor aktiválódhat.

Felismered, ha az okokat feltárjuk a múltban, megszüntetjük azokat, így a jelenben eltűnik az okozat. Az energetikai korrekciók – kioldják az érzelmi blokkokat és az azokhoz kapcsolódó életkorokat, az ott megjelenő személyekhez fűződő érzelmi sérüléseidet.

Már az első oldásnál megtapasztalod a változást, „energetikai blokkoldás”történik, ami azonnal mérhető, tesztelhető változást idéz elő.

Az átírás gyorsan megtörténik.

Tanfolyamaim kis létszámúak, ahol sok figyelmet, türelmet és nagy felismeréseket kaphatsz saját fejlődésed érdekében. A tanfolyam elvégzése után nemzetközi oklevél érkezik Amerikából.

A tanfolyam ideje: naponta reggel 9 órakor kezdődik, 17 órakor fejeződik be

Az 5 nap díja: 95.250 Ft, plusz a két jegyzet: 10.000Ft.

Kérdéseidet kérlek, tedd fel nekem!

Részletek a www.tukromtukrom.hu honlapomon a Tanfolyamoknál. Részletfizetésről egyénileg…

Hírlevél feliratkozással tudsz bejelentkezni 2022. szeptember 2-ig legkésőbb! – akár nálam a szilvia@tukromtukrom.hu emailen….

 

Nagy érdeklődéssel várlak Székely Szilvia Advanced Instruktor