ÁLLJ VISSZA SAJÁT FÉNYEDBE!

Mekkora elismerés, amikor megosztod velem azokat az eredményeket, amelyeket megéltél egyéni konzultációink alatt.

One Brain kineziológia kezdő tanfolyam indul: 2022. szeptember 23-tól 5 nap

  • Eljöttél, mert hallottad erőteljes változások történnek már az első kineziológiai oldás után. Különösképpen, ha elindulsz egy tanulási folyamaton, ami önmagaddal való kapcsolatodat rendezi. Mit is jelent ez? Belső konfliktusaiddal szembenézel és a lehető legjobb megközelítésben ismered fel üzeneteit. Ezek jelzik, hogy letértél a helyes útról és fel akarnak rázni, hogy állj vissza SAJÁT FÉNYEDBE, saját erődbe!
  • Elavult múltbeli hitrendszereink, szülői mintáink korlátozzák a jelenünket, ezáltal a jövőképünket is. Felesleges ragaszkodni a fájó emlékekhez, mert azok TANÍTÁSSAL kerültek életünkbe. Ezek feldolgozása fontos, mert MEGOLDANDÓ feladatot, leckét hoztak a mindennapokba.
  • Gyermeki énünk sokat sérült, amire felnőttkorunkban nem akarunk emlékezni. HÁRÍTUNK.

Viszont jelenbeli kapcsolataink óhatatlanul aktiválják fájdalmainkat. Az izomtesztelés során kiderül, van e blokkod és meghatározhatod – mi a cél, ami nemesít.

Felsorolhatod vélt és valós problémáidat.

Ez számtalan energetikai elakadás, de van lehetőséged felismerni a gondjaidat létrehozó igazi blokkokat, pl. önbizalomhiány, bizonytalanság, pénztelenség, anyával való kapcsolat, apa szigora, tanulási blokk, diszlexia, teljesítmény kényszer, függőségek, gyermekvárási stresszek, meddőség, császármetszés utáni nehézségek, halvaszületés, szoptatás és elengedési blokkok…stb. Az egyéni munkában rátesztelek, mi a legfontosabb téma, ami generálja az összes feszültséget az életedben.

A kineziológiai tanfolyamon a tananyag elsajátítása mellett az OLDÁSOK tisztítanak, feltárul a múlt és technikákat tanulunk azok elengedéséhez. Általában – hozott blokkjaink – a szülői minták vannak a háttérben.

Amikor “felismered a megoldó-kulcsot“, abban a pillanatban beindul a változás. A folyamatnak viszont van tisztulási, rendeződési ideje. Mindenkinél ez egyedi. Az oldás végén feltárom, hogy van e szükség megerősítő gyakorlatra? Ez fontos, mert szükség lehet „mankóra”. Így biztonságos és eredményes a folyamat. Ezek finom, gyorsan végezhető korrekciók.

Segítenek a jelenben tartani, megerősíteni az új választást. Emlékeztetőként alkalmazzuk nagy eredményességgel.

Ha sok az elvárásod, előfordulhat, hogy csak később veszed észre a változást.

Tudok segíteni családi problémák rendezésében, párkapcsolat és kommunikáció, továbbtanulás, önállóság beindítása, felnőtté válás, leválás a szülőkről, függőségek megszüntetése, önbecsülés hiánya témáiban, valamint GENERÁCIÓS örökségek és azok blokkjai….és minden olyan ügy lehet PRIORITÁS, ami hosszú éveken veled volt és korlátozott szabadságodban.

Ha tanulni szeretnél, abban az esetben – olvasgass a www.tukromtukrom.hu honlapomon.

One Brain tanfolyamot indítok:

szeptember 23-tól 1. szint 2 nap, 2. szint 3 nap. – 5 nap.

Vidéki meghívást szeretettel fogadok.

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia kineziológia oktató