Allergia kezelése BEMER 3000 Fizikai Érterápiával

Az allergián az immunrendszer bizonyos testidegen anyagokra adott túlzott reakcióját értjük. A Bemer 3000 Fizikai Érterápia a vérkeringési paraméterek és a természetes önszabályozó mechanizmusok széleskörű támogatását szolgálja. A mikrocirkuláció javításával növeli az oxigén felvételét a kapilláris szövetekben, továbbá fokozza a javító fehérjék bioszintézisét.

Az allergiás megbetegedések rizikófaktorai közé tartoznak:

  • a genetikai előterheltség
  • nem specifikus tényezők (légszennyezés, passzív dohányzás, stb)
  • gyakori allergének – egyéni érzékenységtől függően (állatszőrök, poratka, pollen, stb…)

Lelki szinten az allergia – az „elfogadás” problémával, elfojtott agresszióval kapcsolható össze. Gyakori, hogy klienseim igénylik az ügy feltárásához szükséges emlékek, események megértését. Nagyon komoly változások érhetőek el – a komplex kezelésekkel.

Az immunrendszer támogatása –a III. Generációs készülékkel – jól működik. Hasznos, ha napi két alkalommal ráfekszünk a matracra és vegetatív rendszerünk kezelése mellett immunerősítést is végezzük az M1 és az M10 programokkal (reggel és délután).

Az egyedi éjszakai program – segíti a méregtelenítést.  Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a test savassága hátráltató tényező a gyógyulási folyamatban. Az allergia megszüntetésében is nagy szerepe van a lúgosító programoknak. (M3-M4-M5-M6) Ezeket hétről hétre emeljük. A P3-as program csökkenti a torokfájást, szemviszketést, a légzést is megkönnyíti.

A terápia lehetőséget nyújt – kényelmes – akár otthoni körülmények között (bérlés útján) – az egészségi állapot rendezésére.

László története: A legrövidebb gyógyulás – 5 hét alatt született meg.

”Hálás vagyok, mert alig tudtam zsebkendő nélkül, (légzési nehézségekkel küszködve)  létezni, pár hét alatt – csökkentek allergiás tüneteim, majd az 5-ik hét után úgy döntöttem, hogy átadom édesanyámnak, aki hosszú éveken át szenvedett ebben a kellemetlen betegségben.”

Ha bérlési szándéka van, keressen fel, hogy konzultációban megismertessem Önt a kezelések hatékonyságáról.

Ha családjában is vannak nehezen kezelhető betegségek, illetve valamennyien gyógyszerellenesek, abban az esetben kollektív, hatékony segítséget nyújtok.

Részletek a leírásban:

https://www.tukromtukrom.hu/modszerek/bemer-3000-magnesterapia/

Sok szeretettel várom

Székely Szilvia BEMER szaktanácsadó, O.E.T. 06/20-991-4687