Otthonod, belső létállapotod!

Aminek már nincs itt az ideje, túlnőtt rajtad.

Üzeni és jelzi: eltávolodtál a rendtől.

A rend, – rendezettség, – rendeződés, – időt igénylő tanulási folyamat. Gyakran érezheted, hogy elmerülsz a tárgyak és környezeted tisztogatásában, akár érzelmi életed várja a nagytakarítást. Túlterheled magad, mert mindent egyszerre be akarsz pótolni. A sietség gúzsba köt, lelassítva ezzel a továbbhaladás élénkségét.

Beláthatod, hogy mindenképpen feladatod van önmagaddal.

Az elme játékáról!  Minden rendben van?

Képzeletben egy óriási léghajóban ülsz, ami szállítja a csomagokat, amiből szeretnéd kiválogatni mindazt, ami már elavult. Egyik sem vonz már téged. Ezek a múltból jövő szokások,(anyaként örökre nekem kell kiszolgálni gyermekemet), szabályok, (diploma nélkül nem vagyok méltó az elismerésre), amelyek rabul ejtettek, vagy egy olyan tevékenység, ami a kisujjadban van, de végtelenül unalmas.(egy jó betanult foglalkozás). Lehet egy környezetváltoztatási szándék, ami színes és csábító. (Új helyen felébredni, elköltözni.) Idecsatolhatnám azokat a kontrolláláshoz tartozó és másokat hibáztató konfliktusaidat, amelyek eddig segítettek a menekülésben. Ismerd fel, aki másra fókuszál, azt hiszi magával, minden rendben van!

Mindehhez egy szelepet kell meglazítani, máris útjára indul az, ami eddig visszatartott a szabadságodban.

Ha a téves hitrendszert elengeded, hajlandó vagy megváltoztatni, akkor helyet adtál az újnak!

Keresd a változást, ami nemesít és egységbe rendez!

Találj magadra! Otthonod vár!

Ha szeretnél velem tartani és kinyújtani a kezed azért a megoldó kulcsért, ami téged támogat – akkor várom jelentkezésedet a www.tukromtukrom.hu honlapomon keresztül vagy a 06/20-991-4687 telefonon.

Lélekhangom gyógyító szeretetével Székely Szilvia