Szerződésünk az égben köttetett

Fogd a kezem, hogy biztonságban érezhessen magam!

Félek. Hitetlen vagyok és nincs bizalmam.

Azt éreztem – nem hiszed el, hogy én valóban melletted akarok tanulni, felnőni. Téged választottalak. Biztosan azért, hogy megtapasztaljam és megbizonyosodjak arról, hogy melletted a helyem. Az anyaméhben megéltem a kiszolgáltatottságot, mivel az orvosok elvették tőled kétségeikkel a hitedet jöttömben. Nőgyógyászati műtéted sikertelensége miatt előre kijelentették – nem lehet több gyermeked. Én ennek ellenére – döntöttem és kitartó voltam. Fájt hezitálásod, nem tudtad elengedni félelmeidet. Szerettél volna egy kislányt is. Bátyám gondozása elvett tőlem. Nem értettem – miért nem kapok több figyelmet, amire nagy szükségem volt.

Szinte mozdulatlanná váltam.

Amikor kihívtad hozzám az orvost, rábíztál – de nem hallottad meg hívószavamat. Ő ült a széken és két lába közé beállított egy lepedőbe becsavarva – és felszúrta a fülemet. Üvöltöttem, de te nem végtél meg, olyan mintha nem érezted volna át – fájdalmamat.

Ki akartam vívni figyelmedet annak ellenére, hogy Bandika betegségével küzdött. Talán önző voltam és akarnok, ezt a hiányt sosem tudtam elmondani neked. Több figyelemre volt szükségem, de mivel testvérem betegségét gyógyíthatatlannak mondták ki – biztosan ettől is rémüldöztem.

Nem volt kilátás a gyógyulásban.

A lélek dönt, a leszületését meghatározza.

A egyik legnagyobb vágya, hogy édesanya lehessen. Benne van a táplálási ösztön, az odaadás és a szeretet áramoltatási képessége. Néha az is felerősíti szándékát, hogy gyermekkorában megélt és fájdalmas emlékei rákényszerítik, hogy kijavítsa azt, amit ő igazságtalanul megélt.

Akár sokadik gyermekként születik és alig kap törődést, akár édesanyja egy bántalmazó családban felnevelkedve megtanulta a szigorú, könyörtelen bánásmódot.

A többször megszakított terhesség utáni lelkiismeret furdalás is beláthatatlan sérülések által, egy elviselhetetlen, súlyosan sérült önkép kialakulását teremti meg.

Ha megéltél hasonló helyzeteket és szeretnél megnyugodni, megtalálni belső békédet, akkor jelentkezz kineziológiai konzultációra, egyéni vagy csoportos családállításra, amely szembesít saját feladataiddal!

Zuglói Stúdiómban 25. éve várom az érdeklődőket – bejelentkezéssel!

Módszereim a www.tukromtukrom.hu honlapomon olvashatók.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár