Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő

„One Brain” kineziológia segítségével szabadítsd fel lényegi énedet!

Érzed – nap, mint nap megtörténnek és ismétlődnek azok az események, amelyek megerősítik választásodat: ki akarok lépni ebből a helyzetből. Szándékod egy jobb, békésebb sors, ahol megélheted önmagadat és szabadon valósítod meg terveidet.

Amikor robban tűrőképességed, „elszakad a cérna” – két esélyed van a változtatásra. Egyrészt kitálalsz és a másik személyen töltöd ki mérgedet, a következő lehetőség szembenézel azzal, hogy miért vonzottad be életedbe mindazt, ami most frusztrál. Ha okát megkeresed, feldolgozod, megszűnik a stressz és megtalálod önmagad.

Ez jelentheti, hogy tükröt tartasz magad elé, megpróbálod megnézni – milyen hasonlóságok vannak köztetek, de ha ez nem megy egyedül – akkor családállításban, kineziológiai oldásban, felismerheted és ráláthatsz mi az, ami már nem szolgál téged.

Zuglói Stúdiómban 25. éve segítek az önismeretben a hozzám fordulóknak.

Ez a folyamat egy kihívás. Feladatod haladni utadon, tapasztalatokat gyűjteni, isteni erőddel teremteni. Keresd meg eszközeidet! Lehet, hogy már az önismereti úton sokat tanultál, vedd elő a gyakorlataidat, tanulj meg tudatosan lélegezni és pozitívan gondolkodni! Ne hagyd meg a kiskapukat magadnak, hiszen minél hamarabb cselekedsz, annál gyorsabban éred el az áhított szabadságot, kiteljesedést.

Belső utadat járni, csodákat alkotni, saját kreatív valóságodat felszabadítani, áldás magad és környezeted számára.

Ha párkapcsolatodból eltűnt a harmónia, sokat adtál magadból és nem kaptál törődést, gyengédséget – megfáradtál, fogadd el és lépj tovább utadon!

  • Itt az ideje, hogy te légy a főszereplő!”
  • „One Brain” kineziológiával lényegi éned felszabadítása a cél.

Vedd fel a kapcsolatot Felsőbb éneddel és hangolódj üzenetére! Ha befogadó vagy és nyitott a változásra – mindez megtörténik.

Egyéni konzultációkon, egyéni és csoportos családállításon várlak, ha elakadtál. Kérj bátran segítséget! Ezzel magadnak és családodnak beindítod a változást!

Jelentkezhetsz a szilvia@tukromtukrom.hu emailen, vagy a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással. Elérhető  vagyok a 06/20-991-4687 mobil számon.

szeretettel várlak Székely Szilvia kineziológiával önmagadért, haladó tanár