Achilles sarkunk – pszichés „vakfoltunk”.

Beletapostunk párunk “nyílt sebébe” – mit tehetünk, hogy máskor ez ne forduljon elő…

  • Amikor valaki ellenségesen reagál egy mondatunkra, pedig legkevésbé sem állt szándékunkban konfliktust gerjeszteni, jusson eszünkbe, hogy beletapostunk egy korábbi “nyílt sebébe“. Ez mutatja, hogy korábbi emlékei aktiválódtak a jelenben. Feladata van önmagával, de nekünk is fel kell készülni a konfliktuskezelésre.

Ezek mikor alakulnak ki? – legtöbbször gyermekkorunkban.

Ott képeztek lenyomatot félelmeink, tehetetlenségünk és a fájdalomra való érzékenységünk. S hogy melyek lesznek Achilles-sarkaink, milyen hatásokra rántunk kardot, vagy elbújunk a sarokba, ez mind korábbi emlékünk, amit ma is előveszünk és felhívjuk a figyelmet magunkra. Lehet, hogy gyerekesnek tűnünk, de képtelenek vagyunk másképp reagálni.

Achilles-sarkunk – pszichés vakfoltunk. Sérülékeny lelki részeinket, gyenge pontjainkat jelenti, ahol leginkább támadhatóak vagyunk.

Hogyan lehet felnőttként kezelni a korábbi elakadásainkat? A válasz: egy hiteles lehetőség, amit már sokan ismernek:

  • A kineziológiai oldás egy korábbi érzelmi trauma útján felfedi a fátylat a múltban megélt sérülésről és segít annak feldolgozásában. Ez az izomteszt lehozza az információkat, így a szembesülés által felismerések birtokában energetikai korrekciókat használva egy új választást hoz létre.

A változás magáért beszél. Megszűnik az érzelmi fájdalom, akár a testi tünetek is háttérbe kerülnek. Természetesen egy folyamatot feldolgozni időt igényel.

Gyermekként, felnőttként sok meg nem élt elfojtás és menekülés vár arra, hogy elengedve, kiküszöbölve a problémák, kihívások gyökerét – új életvitel, minőségi élet részeseivé váljunk.

Szívesen segítek a szembesülésben, a megértésekben, a feldolgozásban.

Székely Szilvia One Brain kineziológia oktató, haladó tanár 06/20-991-4687