Agyféltekei blokkok oldása – ONE BRAIN kineziológia tanfolyam ereje az életedben.

I.szint   2021. július 10-11 9-17 óra 2 nap

II.szint  2021. július 17-19 között 9-17 óra 3 nap

III.szint 2021. augusztus 8-11-ig Testkód 4 nap, vagy szeptember 9-12 napokon.

 

Amikor megismerkedtem a One Brain kineziológiai stresszoldással és elvégeztem az I. és II. kezdő tanfolyamot, – hihetetlen volt megtapasztalnom a változást. Igaz, hogy 3 napon keresztül – erős fejfájás kínozott, de a következő napok viszont felszabadulást hoztak.

Valamikori pedagógusként – imádtam a hivatásomat, de ma már tudom, hogy erős megfelelési kényszer kísért utamon. Mindezt hoztam a családi energiákkal, hiszen mindenkinek fontos volt, hogy elfogadva érezze magát. Ezek a programok egész életemben végig kísértek – A tanfolyamon lehetőségem volt szembesülni örökségeimmel.

 

Mit adott a tanfolyam szellemisége? – megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Elfojtás – mit is jelent a köztudatban?

 

Elkerülöm saját felelősségemet saját magammal való kapcsolatomban, egyáltalán – ha van. Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk – s félünk megláttatni magunkat úgy igazán, ahogyan jól éreznénk magunkat. Miért cselekszünk így?

 

Azért, mert olyan minták, programok vannak a sejtmemóriánkban, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések. Amíg nem szembesülök ezek valóságtartalmával – addig képtelen vagyok a szűrésre, az elengedésre.

 

Hálás vagyok, mert felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat.

 

A módszer – lehetőséget adott – blokkjaim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére, megtanítja és megerősíti: mindig van választásunk!

 

Az 5 nap (2+3 nap) alatt – olyan stresszoldó technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban vagyunk, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és átlépni korlátozó hitrendszereinken.

 

Tehát egyben módszert kapunk, amely nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, segít beazonosítani érzelmi blokkokat.

 

Ez a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtekinthető.

 

Tanfolyamaimat rendszeresen indítom – évente két alkalommal.

Egy – egy témában – 1 napos mini kurzust is tervezésre kerül.

 

Nyári KEZDŐ TANFOLYAM: 2021. július 10-én Újholdkor.

 

I.szint  2021. július 10-11 9-17 óra 2 nap

II.szint 2021. július 17-19 között 9-17 óra 3 nap

III.szint 2021. augusztus 8-11-ig Testkód 4 nap vagy szeptember 9-12 napokon

 

Ha szeretnél érzelmi stresszoldáson részt venni, vagy tanfolyamra jelentkeznél, abban az esetben, – küldj üzenetet a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül.

 

Teljességet, csodálatos napokat kívánok szeretettel

 

Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687