Veszteségek az életemben – „sosem lehetek első.”

Egyéni oldásaimban tanfolyamaimon többször szembesültem azzal a témával, hogy „sosem lehetek az első”, „kapcsolataimban is gyakran harmadik vagyok”, kész kudarc az életem. Ezekkel a témákkal gyakran keresnek fel az érdeklődők.

– Gyermekkorodban – a tesó volt a kiváltságos személy, ő volt a nagyobb, akinek engedelmeskedned kellett, vagy betegem született és mindig ő élvezte a törődést, kapta meg a figyelmet.

– akár ikertestvéred jött elsőnek világra, s te úgy érezted – lemaradsz mindenről
– lehet, hogy volt egy meg nem született testvéred és úgy érezted gyakran, – nem érdemled meg a teljes életet, nem engedheted meg magadnak a boldogságot, a szabadságot, mert átélted anya veszteségét

– édesanyád első gyermekét elvesztette, vagy elvetette, s a fájdalom mardosta, amíg te meg nem fogantál, alig hitt benned, hiszen nagyon félt
– mindig olyan kapcsolatot vonzol be, ahol -” harmadikként” élhetted meg a szerelmet és felerősödött benned, hogy nem vagy elég jó.

Megtalálhatod a megoldást.

Felismerheted, hova vezethetőek vissza a szeretetlenség csatornái – akár magzati korban, akár születésedkor, vagy bármely olyan szituációban, ahol vesztesnek érezted magad.

Módszereimben kineziológiai oldásokban, tanfolyamokon van módod felismerésekhez jutni, illetve megszüntetni a témához kapcsolódó érzelmi stresszeket. Az AFT Erőtér Technika a fájdalomhoz kapcsolódó tudatszinteteket oldja és emeli fel a rezgésszintedet. Rendszerállítás segítségével rálátsz azokra a blokkokra, amelyek generációból is feltárja az elfedett gyökereket.

Ha hasonló stresszeid nem engedik be a teljességet, akkor fogd a kezedbe a sorsod és kérj segítséget! Kérni is meg kell tanulni!

 

Áldással és szeretettel várlak Székely Szilvia nemzetközi kineziológia oktató