Vesztes vagyok, vesztesnek születtem

Elvesztettem mindenemet.

Egyedül érzem magam, sokan mondják, hogy savanyú vagyok, elkedvetlenedtem, a bizalmam odaveszett.

Próbálok talpon maradni, tanulok, sportolok, de nincs munkám. 1 év óta keresem a helyem.

Szükségem volt tanácsra, ezért felkerestem Szilviát. Hallottam már, hogy az izomteszt segítségével meg lehet keresni veszteségeink okát. Találkozásunkkor pillanatok alatt egy fontos információra bukkantunk.

Magamtól – nem jutott eszembe az akkori stresszhelyzet, pedig meghatározó volt és nagyon rosszul érintett a tragédia.

  • 16 éves vagyok, iskolába járok, akkor vesztem el édesapámat, aki a kezeim között hal meg. Iszonyú ez az érzés, igazán csak vele volt meghitt a kapcsolatom. Akkori barátnőmmel harmóniában vagyok, de édesanyám elutasítja. Szó szerint elzavarja, megszégyeníti, amikor nem vagyok otthon. Igazságtalanul érint ez a viselkedés. Engem is szapul, nincs egy kedves szava.

Anyagi helyzetem bezárkózásra ítél, ameddig nem megyek el dolgozni. Sikerül. Fontos, hogy pénzhez jussak. Szorgalmas gyűjtök, egy motorkerékpár az álmom. Megveszem. Boldogságom határtalan, megoldódott egy régi álmom. Apa mindig ígérte, hogy ha nagyobb leszek – megveszi, de már nem volt rá módja.

Egy kirándulásból hazafelé – az úttesten elém támolygott egy ittas férfi. Összetörte magát és én is balesetet szenvedtem. Drága motorom – odaveszett.

Fájdalmammal senki sem törődött, sőt tárgyalás lett az ügyből. A Bíróság felmentett, de nincs kártérítés, vesztes vagyok.

Igazságtalannak érzem a Sorstól.

  • Tudom, hogy ártatlan vagyok, hiszen kikerülhetetlen volt a baleset. Ellenszenvet éreztem a férfi iránt, aki szabálytalanul közlekedett, (ha a zebrát használja, ott elsőbbséget élvez a gyalogos.) Talán azért lettem nyomozó, mert az igazságtalan helyzeteket – fel akarom tárni. (az akkori ítéletben elmaradt a kártérítésem… ezt a kegyelmet mai napig várom a Sorstól.) Az elmúlt 20 év arról szól, hogy törleszteni akarok,”szolgáltam azokat”, akik igazságra vágytak, mindent megtettem értük.

Most már tudom, hogy ez a gyökere további keserűségeimnekEttől a pillanattól érzem, hogy minden elveszett az életemben. Két házasságom is rosszul sikerült, a második kapcsolatomban is mindent odaadtam, üres kézzel jöttem el.

Nulláról indulok.

  • Be kell látnom, hogy a kesergés és a fájdalom dédelgetése – nem vezet ki a bajból. Tudnom kell, hol a határ, nem szabad beáldoznom magam mindig a mások kényelmének. Túl sokat adtam, mert szeretetre vágytam, s én viszonzásért esedeztem. Elvárásaimat Meghúzom határaimat. Annyit adok, amennyire képes vagyok, sem többet, sem kevesebbet.
  • Most felismertem, hogy csak én tudok véget vetni az áldozat szerepemnek.. Most már úgy döntök, hogy elismerem képességeimet, szeretem azt, aki vagyok. Azt cselekszem, ami engem „szolgál”.

 

Ha többször érzed magad lekapcsolva pénzügyi helyzeted miatt, akkor szánd el magad arra, hogy képes legyél továbblépni és újra teremteni. Tested hiteles válaszai által keresi és szünteti meg elakadásaid gyökerét. Új megoldó kulcsod sikerekhez vezet.

Élj vele!

 

Szeretettel várlak konzultációmon, tanfolyamaimon

Székely Szilvia kineziológia oktató 06/20-991-4687