ONE BRAIN kezdő tanfolyam 2020. június 6-június 10-e között

Agyféltekei blokkok oldása és technikája

 A KARANTÉN IDEJE ALATT – ONLINE VÁROM MEGKERESÉSEDET, MESSENGEREN VAGY SKAYPON FOGADLAK…
 Amikor megismerkedtem 24 évvel ezelőtt a Three In One ConceptsOne Brain kineziológia módszerével, a stressz oldásával és elvégeztem az I. és II. tanfolyamot, (5 nap), hihetetlen volt megtapasztalnom a változást. Igaz, hogy kezdetekor erős fejfájás kínozott, de a következő napok felszabadulást hoztak.

  • Valamikori pedagógusként imádtam a hivatásomat, de ma már tudom, hogy erős megfelelési kényszer kísért utamon. Mindezt hoztam a családi energiákkal, hiszen mindenkinek fontos volt, hogy elfogadva érezze magát. Ezek a programok egész életemben végig kísértek. A tanfolyamon lehetőségem volt szembesülni örökségeimmel.

Mit ad a tanfolyam szellemisége?

  • Megértettem, hogy az izomteszt – hiteles válaszokat ad tudattalanunkban fellelhető elfojtásainkról. Érzelmeinkért nem tudtunk kiállni, képtelenek voltunk magunkért felelősséget vállalni. Ezekre a válasz saját információnkban található.

Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a külvilágra figyelünk, félünk megláttatni magunkat úgy igazán. Generációs minták, programok blokkolják harmóniánkat, amelyeket feltárás nélkül – képtelenek vagyunk megváltoztatni. Ezek beidegződések.

  • A tanfolyamokon felismertem gyermekkori blokkjaimat, amelyek miatt nem értettem meg családomat. Nem hallottam meg, hogy senki sem akar bántani, – kishitűségemet dédelgetve – elnyomtam saját magamat. „Mindenki csak azt adja, amit hozott, amire képes”…
  • A módszer – lehetőséget adott – blokkjaim feloldására, beidegződött viselkedésmintáim megszüntetésére. A módszer megtanítja és megerősíti: mindig van választásunk!
  • Az 5 nap alatt – (I. tanfolyam 2 nap, II. tanfolyam 3 nap) olyan stressz oldási technikákat ismerünk meg, amelyek saját személyiségünk alakítása érdekében – meghatározóak. Végig oldási folyamatban veszünk részt, mert minden energetikai korrekció, tisztítás – segít befelé tekinteni és megválni korlátozó hitrendszereinktől.

Nemzetközi oklevelet ad a hallgatónak, aki másrészt saját oldódási folyamataiban meglátja a helyes utat. Útjelző a Viselkedési Barométer táblázata, ami segít beazonosítani az érzelmi blokkokat.

Ez táblázat a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtekinthető.

Tanfolyamaimat rendszeresen indítom – évente két alkalommal. Egy–egy témában – 1 napos mini kurzust is tartok.

Ha szeretnél érzelmi stressz oldáson részt venni, vagy tanfolyamra jelentkeznél, abban az esetben, – jelentkezz be a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül.

A tanfolyami oktatáson részletfizetési kérelmet elfogadok.

Bejelentkezés a meghirdetett dátum előtt 10 nappal.

10.000Ft előleg utalásával biztosíthatod helyedet:

Székely Szilvia K§H 10404247 92132090 01900000

Érdeklődéssel várlak akár egy személyes konzultációra is….

Székely Szilvia haladó tanár 06/20-991-4687