Egy életre szóló a választásod kedves Tündér!

„Amikor felismerem és minden emberben megtalálom saját isteni részemet, s amikor már tudom érkezésem okát: – nélkülözhetetlen, hogy ráébredjek, mi a feladatom. Lehet, hogy másban, akár benned látom meg azt, amit egyedül nem sikerül. Tudattalanul vergődök, akár éveken keresztül – de egyszer csak ott a válasz: felelős vagyok magamért.” – fogadd szeretettel!

Mint mindig – most is nagyon örültem, hogy meglátogattál.

Te mindig tisztában vagy azzal, ahogy telik az idő, szükséged van egy őszinte pillanatra, amikor „tükörbe nézhetsz,” szembesülhetsz korlátaiddal.

Az oldásban most is megtörtént, csak kinyújtottad két karodat és én nyomon követhettem válaszaidat.

Saját információid rendelkezésre állnak, ezért hiteles minden üzeneted. Én gyengéd érintéssel és őszinte odafigyeléssel állok melletted. Segítek utadon, hogy ráláss a megoldásra, ami helyedre terel. A biztonságos teret tartom neked, ami áldásokkal teljes.

Meglepetés volt számodra születésed folyamata…

Az idő nem számít, hiszen az a döntés, amit leszületésed előtt meghoztál, hogy megérkezel anyához, apához – az egy életre szóló választás. Amikor az utolsó fázisban vagy az anyaméhben, – jelzi két karod – és ki kell lépned a nyilvánosság elé, – leblokkolsz, kicsit hezitálsz, mert már nagy izgalmadban anyával együtt te is felfokozottan várod, hogy FÉNY vegyen körül és örüljenek neked.

Ezen a folyamaton végig kellett menned azért, hogy legyen tapasztalatod milyen megérkezni, megszületni egy feladatra, ami számodra olyan fontos. Megkaptad ezt a végtelen szeretetet és azt, hogy magadhoz ölel családod. A legszebb üzenet, hogy ez most már bármikor megtörténik, ha tudod a célt.

Megérkeztél, mert így döntöttél.

Érezd mindig a felemelő ragyogást Tündér!

Szeretettel: Székely Szilvia