VISSZATALÁLOK ÖNMAGAMHOZ

Tudom, tudom – hangzik el majdnem minden konzultáción… a „One Brain” EGY AGY módszer megközelítésében.

Könnyen kiderül, hogy ez nem elég, hiszen nem történik semmi, nem teszel lépéseket, s ha már észreveszed saját tüneteidet, akkor sokszor már késő. Ezeket természetesen megtalálod TESTED JELZÉSEIBEN – mint pánik érzések, fojtogató légzés, légszomj, erős szívdobogás, izzadás, akár a kezed, lábad elhidegülése, szédülés, erőtlenség formájában. stb…

Az én hivatásom, hogy segítsek beindítani a változást, a továbblépést az életedben. Rajtad múlik, hogy kéred, elfogadod, hárítod vagy beleállsz a folyamatba. A gyökerek feldolgozása nélkül nem jutsz el a teljes felismerésig, e nélkül felszínes rálátásaid félre vezethetnek.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA BEJELENTKEZÉS!

VÁLTS FÓKUSZT és hangolódj arra, ami fontos számodra! Engedd el önmagad és mások hibáztatását! A FELADAT TE VAGY ÖNMAGAD!

Az elkeseredett düh, hogy nem mennek dolgaid – tehetetlenségbe taszítottak, de MOST keresd a megoldást!

MEGERŐSÍTŐ MONDATOKKAL fejezd ki:

Tudom, hogy képes vagyok MEGOLDÓ KULCSOT találni sorsfeladataimra. Áldom a folyamatot, amelyben VISSZATALÁLOK ÖNMAGAMHOZ.

Ma este csendesedj el – és fogd meg a fejedet HOMLOK-TARKÓ tartással – a www.tukromtukrom.hu honlapomon megtalálod a részleteket – és képzeld el, hogy a fejed tetején lévő koronacsakrád kinyílik, beengedi a fényt, a tiszta feltétel nélküli szeretet!  Az energia áttisztítja sejtjeidet, szerveidet és feltölti egész testedet.

Érezd magad áldás alatt, mert a befogadás egyik leckéje: SZERETEM ISTENI ÖNVALÓM ÉS AZT, AKI VAGYOK.

Nagy változások sokszor felerősítik a szándékot, hogy végre cselekedj, de ha túl nagy nyomás alatt vagy, sok elmaradt feladatot akarsz megoldani – akkor a prioritás megkeresésében – segítek izomteszttel meghatározni és megszüntetni a problémád gyökerét.

Ha megszűnik az ok, eltűnik az okozat.

Áldott tervezést és cselekvést kívánok. Ha segítségre van szükséged, keress meg a 06/20-991-4687 telefonon, vagy a honlapomon keresztül Hírlevél feliratkozással.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA, tanfolyamra szóló bejelentkezésedet is várom.

nagy szeretettel és érdeklődéssel Székely Szilvia

  • Kineziológia oktatás, Önismeret fejlesztés, Tudatszint technika, Családállítás, Bach- virágok, Numerológiai elemzés, Angyali segítők behívása, Bemer terápia -…