Nagyon „akarok” gyermeket szülni.

A laktóz és gluténérzékenység, puffadás tüneteinek megszüntetése                                         

Krisztina megkeresett, mert orvosai szerint egészséges, úgy gondolják, valószínű lelki oka van emésztési zavarainak. Érzékenysége határtalan.

Élethelyzetét átbeszéltük, amelyben már észrevehető volt, hogy egy nagyon okos, kontrolláló hölgy, akinek az a legfontosabb, hogy mindent azonnal és tökéletességre törekedve – megoldjon. Ez stresszt okoz számára, hiszen még éjszaka is gondolatai kattognak.

Kineziológiai oldásunkban kiderült az ok, amin változtatnia kell.

  • Már fiatalon tudta, hogy mi ésszerű és mi eredményes számára, de igen csak elhanyagolta saját őszinte érzéseit. Büszke is volt magára, hogy képes mindent elérni az életében.

A puffadás is zavarja, gyakran megjelenő tünete összekapcsolható a konfrontációval.

Ésszel tudja, hogy mit kell csinálni, de érzéseit megtagadja.

Ebben a csapdában él – kb.18 éve, amikor az első igaz szerelem megérintette. Egy randevún Áron – váratlanul azt közölte, hogy ez az utolsó együttlétük. Kiadta az útját.

  • Abban a pillanatban – még megszólalni sem volt képes, nagy fájdalmat élt meg. Összetört, hisz felépítette magában, hogy ez a fiú szerethető, de most mihez kezd?

Hamarosan édesanyja részéről megtámogatott fiú – Béla került elő, akivel a kapcsolat jó volt, de már nem az a felhőtlen bizalom és érdeklődés jellemezte Krisztát.

Csalódottsága ellenére ragaszkodik a „biztosnak vélt kapcsolathoz”, mert fél az egyedülléttől.

  • Ésszel mindent felülbírál és elhanyagolja érzéki minőségét, nőiségét. Ez a trauma évek óta fenntartja ezt a fájdalomviselkedést. Képtelen őszinte szerelemmel szeretni a férfit. (ezzel védekezik az újabb sérülés ellen.) Mindent nagyon akar, már gyermeket is szeretne, de testi tünetei, mindenfajta érzékenysége, mint pl. a glutén és laktózérzékenység, valamint hasi fájdalmai – terheltté teszik és az áhított gyermekvárás ezért késlekedik.

Betervezték, hogy tavasszal már tudatosan szeretnének kisbabát, de felismerte, hogy ezekkel a feszültségekkel – nem válhat valóra igazi álma.

A kineziológiai oldás alatt – ráfektettem a BEMER 3000 Fizikai Érterápia – kezelőágyra, ahonnan hasi feszüléseinek megszűnésével kelt fel. További hosszasabb napi kezelésre van szüksége – amit „bérlés útján” szeretne megoldani.

Krisztinának régi hitrendszereit meg kell szüntetni, amihez érdemes felmérni – hány kineziológiai oldásra van szükség.

Fontos, hogy tünetei, a „fogantatásra való felkészülés” érdekében a BEMER terápia segítségével – (a kismedencei szervek, a méh, a petefészkek szöveteinek megfelelő szöveti véráramlása kiemelt jelentőséggel bír, a keringési zavar a gátolhatja a megfelelő tüszőérést és a tüszőrepedést)… megszűnnek, akkor a megfelelő időben, amikor a lélek leszületését eldöntötte – megtörténik a találkozás.

Őszinte ráhangolódással, végtelen szeretettel várlak, hogy tapasztald meg a változásokat! 

Átadni, amit tudsz – nagy áldás magad és mások érdekében!

Székely Szilvia 06/20-991.4687 telefonon vagy a www.tukromtukrom.hu honlapon keresztül várom jelentkezésedet.