Spórolj lányom, „sok kicsi sokra megy”!

Nagyon szeretünk igényes, tág környezetben élni, megrendelünk szolgáltatásokat, vásárolunk. Ilyenkor gyakran ejtjük ki szánkon vagy halljuk ezeket a mondatokat: „most térjünk a piszkos anyagiakra”.

Fiatal koromban gyakran hallottam én is, ezért kialakult bennem mások elítélő, kicsinyes és ellenséges viszonyulása a pénzhez. Akkor még nem gondoltam, hogy ez saját életemre is hatással van.

  • Emlékszem, pedagógus koromban minimális díjért vállaltam a korrepetálást, hogy segíthessem a gyermekeket a tanulásban. Apa spórolása páratlan mintaképként lebegett előttem.

Spórolj lányom, sok kicsi sokra megy!

  • “Boldog voltam, mert spórolni kezdtem.” Büszke voltam, hogy olyan vagyok, ahogy tanította édesapám.

Amikor a kineziológiai stressz oldások, más szemüvegen keresztül történő megközelítések – átírták programjaimat, rájöttem, hogy egy generációba zárt hitrendszer kísérte végig az életemet.

Amit átvettem: „csak gyűjtögetéssel leszek képes nagy dolgokra” megtagadva saját spontaneitásomat, felszabadultságomat és igényeimet, stb.

Volt feladatom bőven magammal és a sok felismerésem, amelyeket ma már jó tapasztalatként hasznosítok, elindított a bőséggel kapcsolatos teremtéseimben.

Ma már lehetőségem van a nyitottság, a befogadás, a tudatosság erejével teremteni. A hála érzése csodálatos és felemelő! A változás – áldás!

Bármit kiadok, illetve saját magam fejlődése érdekében befektetek – tudom, hogy „többszörösen érkezik vissza hozzám. Tudom, képes vagyok saját igényeimet kielégíteni, a haladás tudata és folyamata pedig erősít és életben tart.

A pénz és a bőség áramlás spirituális törvényei feldolgozásra várnak. Ezeket nem kikerülni, hanem megérteni és felvállalni szükségesek. A mögöttük megbúvó feszültségek az „a generációs örökségek, minták oldását” igénylik. Ezeken végig haladva – megtörténik az átalakulás. Egyszerű energiablokkok, szabotázs programok, szegénység-tudat felszabadítása a feladat feltárni egy kitartó folyamatban. Amíg belső elakadásaid fogva tartanak, nem adsz teret az áramlásnak – addig túlzott akarásod által követelő leszel.

Ezért a legjobb választásod – rendezni önmagad!

Állj meg és figyelj befelé!

Ha érdekel, hogyan változtattam meg a pénzhez való kapcsolatomat, akkor segítek az átalakulásban, a bőségben gondolkodás elérésében és a teremtésben.

Minden benned van, csak nyílj meg a legfőbb jó befogadására!

Szeretettel várlak egyéni konzultációmon, személyes oldásaimon és műhely munkáinkon.

Székely Szilvia természetgyógyász, kineziológus, kineziológia oktató, családállító www.tukromtukrom.hu