Feláldozni magad egy kapcsolatban, vagy élj kapcsolódásban!

Segíteni annak lehet, aki kéri és elfogadja. Tehetünk céljainkért.

A TEREMTŐ nem büntet, nem ítél, csak azt a feladatot támogatja, amivel dolgunk van. A TÜRELEM, az ELFOGADÁS nagy tanító eszköze fejlődésünknek.

A mai „beszorított” helyzetben hogyan alkalmazd ezt a transzformációt?

JELENTÉSE: átalakítás, átváltoztatás.

Kineziológusként megszámlálhatatlan múltbeli emléket sikerült feloldani és a stresszeket megszüntetni klienseimnél azért, mert elszántak voltak a változásra.

„Amikor fájdalmaidba zuhansz, s tehetetlenségedben nem veszed észre, hogy haragod határtalan – akkor nézz szembe magaddal és cselekedj!” A haragot alakítsd át – „hajlandó vagyok felkészülni és felelősséget vállalni saját választásaimban.”

Gyakran láthatatlannak tűnő RAGASZKODÁSAINK, KÖTŐDÉSEINK azok, amelyek a háttérben bezárnak minket saját CSAPDÁNKBA. Egyedül szinte lehetetlen ezeket feltárni, de főleg az a baj, hogy ha tudod is az okot, a megszüntetése már megkérdőjelezhető. Lehetsz nagyon tudatos, de az oldódás az „újraírt célod iránt” időt, türelmet és elszántságot igénylő folyamat.

MEGENGEDNI, hogy egy külső szemlélő, segítő szabadítson fel ebből a „meg nem élt érzéshez tartozó negatív érzelmi fájdalomból” – döntés kérdése. A beteljesületlen szerelem – valahol – egy MÁRTÍR SZEREP lehet az életedben. Tudod a jelentését? Ha átgondolod, talán az is eszedbe jut, hogy tele vagy önostorozással, – miért nem voltál elég jó ahhoz, hogy megkapd, amire olyan nagy szükséged volt.

FELÁLDOZNI MAGAD EGY KAPCSOLATBAN, vagy ÉLJ KAPCSOLÓDÁSBAN…

OSHO írása: „Kapcsolatra azért van szükség, mert nem vagy képes egyedül maradni. Képessé kell válnod, hogy egyedül is maradéktalanul boldogságot érezz. Akkor tudsz majd szeretni.

A KAPCSOLAT– egy dolog. Ragaszkodunk hozzá.

A KAPCSOLÓDÁS – áramlás, mozgás, folyamat. Találkozol valakivel, szeretettel fordulsz felé, mert annyi megosztható szeretet van benned és minél többet adsz, annál több jut neked.

  • A folyó elhalad a fa mellett, ráköszön, táplálja a fát, megöntözi… azután továbbmegy… eltáncol. Nem ragaszkodik a fához. És a fa azt mondja: Hová mész – házasok vagyunk?  Addig nem mehetsz el, amíg nincs meg a válás. Ha tudtad, hogy el fogsz hagyni, miért táncoltál olyan csodálatosan és miért tápláltál a vizeddel?

Nem – a fa mélységes hálával szórja virágait a folyóra, a folyó pedig továbbhalad… Föltámad a szél, táncol egyet a fa körül, majd eliramlik. A fa nekiadja az illatát.

EZ A KAPCSOLÓDÁS. Az emberek továbbmennek, adnak egymásnak, minden birtoklási vágy nélkül… máskülönben a szeretet – csak hatalmi harc.

HA FELBOMLIK A KAPCSOLAT- AZÉRT JÓ, MERT MEGSZŰNIK A HAMIS KAPCSOLAT.” OSHO.

  • Pályám tanulmányaiból, emlékeiből egy korábbi írás:

Például az első diákkori szerelmed – plátói – volt.  Azóta is vágysz az igazira, s észrevétlenül kergeted azt, amit, azóta sem élsz meg. Ez üldözési mániává válhat, „nekem szükségem van arra, hogy megkapjam, amit akarok”… Ezt a vágy energiája hajtja. Ebben félelmek lakoznak, de Te tudattalanul is csak ragaszkodsz a hiány által megszokott állapothoz.

Meddig? Rajtad múlik.

Lehet, hogy GENERÁCIÓS ÖRÖKSÉGKÉNT élsz egy programot, (persze ennek feltárása – feladat) amely már hosszú évek óta nem szolgál téged. Lebbentsd fel a fátylat – nézz szembe azzal, mit kell ebből megtanulnod!  Tanulási leckéid tisztulásra várnak.

Felismerheted a választ – a kineziológiai oldás, családállítás – folyamatában és a megoldó kulcs segítségével képes lehetsz a továbblépésre.

Ez két esélyes.

Az egyik esély, ha belátod, hogy kötődsz egy már régen elmúlt érzéshez, ami csak „hasonló kapcsolatokat” hozott létre, – az üzenet is már elég lehet, hogy DÖNTS MAGADÉRT!

A másik, hogy a fájdalomban megrekedtség helyett – képessé válsztenni magadért és elhinni, hogy megérdemled a teljességet a szerelemben.

KAPCSOLÓDÁSBAN lenni – azért nagyszerű, mert az őszinte, elfogadó és megengedő lelki hozzáállást tanúsít – elvárás nélkül. Mivel minden értünk történik, ezért már fel sem merül benned, hogy visszautasítanak, akár mellőznek”…

A másik ügye – nem a te problémád. Vedd észre, hogy van egy felettes erő, nevezhetem isteni tervnek. Isten boldogságban, teljességben szeretne látni, de a Te érzékenységed, hogy milyen eszközökkel keresed a megoldást, a békét, a harmóniát.

Szeretettel és áldással azoknak, akiknek van mit értelmezni – és megvalósítani saját életükben.

Székely Szilvia Judit