Mi az az AFT – ERŐTÉR TECHNIKA?

Attractor Field Technique- AFT – Erőtér Technika, az egyik legújabb módszer a fizikai és lelki eredetű problémák kezelésére. A testet és annak problémáit teljes komplexitásban tekinti. Egyaránt dolgozik a fizikai tünetekkel, érzelmi problémákkal és azok múltban gyökerező érzelmi problémáival, valamint kiváltó okával.

Kineziológiai módszerként izomtesztelést alkalmaz a problémák gyökerének feltárásához. A meridiánokkal dolgozik, hasonlóan az akupunktúrához, de nem használ tűket, hanem manuálisan kopogtatja az energiamezőket. Az emberi test – elme – szellem egységét hangsúlyozza bármilyen típusú és jellegű betegségek és problémák megnyilvánulásainak tekintetében.

Hogyan működik az AFT – Erőtér Technika?

AFT Erőtér Technika: a finomelektromos energiaáramlást rendezi

Gondolataink testünket befolyásoló energiamintákat teremtenek, amiket a meridiánok közvetítenek. A hosszú időn át fennálló negatív gondolkodás és viselkedés egy önmagát fenntartani képes energiamezőt hoz létre, ami hatással van a fizikai testre, megalapozva a különféle betegségeket. Tehát ezek az energiamezők eredményezik, hogy úgy lássuk a világot, ahogy látjuk, hogy úgy viszonyuljunk a dolgokhoz, ahogy viszonyulunk és reagáljunk, ahogy reagálunk.

Ismert jelenség, hogy negatív gondolatok és érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Az izomtesztelésben meghatározott meridián energia pontok érintésével (kopogtatással) helyreállítjuk az energiaáramlást. A módszer az akupunktúrás pontok stimulációjával fokozza az agy aktivitását és így a testi és lelki egyensúly helyreállítására irányuló fiziológiai változásokat hoz létre.

 

Ha szeretnéd energiáidat felszabadítani és testi blokkjaidat megszüntetni, abban az esetben tapasztald meg a változást.

Szeretettel várlak!

Székely Szilvia
szilvia@tukromtukrom.hu,  20-991-4687, 1-252-2902