TÜKRÖM TÜKRÖM – MONDD MEG NÉKEM!

„A felhő nem tudja, miért épp erre száll, s miért épp ily sebesen.
Érzi a késztetést: most erre van az út.

De az ég tudja az okot és a célt minden felhő mögött, s tudni fogod te is, ha elég magasra szállsz, hogy túlláss a láthatáron.”(Richard Bach)

TÜKRÖM TÜKRÖM – MONDD MEG NÉKEM… azt tanították nekem, hogy szembe kell néznünk saját hibáinkkal. Azt is megértettem, amit magunkban nem veszünk észre, azt a külvilág hivatott megmutatni.

Amikor ezt a “névadót” választottam, személyiségfejlesztő tanfolyamon egy tükörgyakorlaton vettem részt, ami először nagy zavart keltett bennem. Nem tudtam mit kell csinálnom, nem volt kellemes ez a pillanat. Hajamat igazgattam és vártam a választ.

Nem jött.

24 év óta számtalan kineziológiai képzésen vettem részt, (Three In One Concepts – One Brain) ahol hiteles információkat kaptam saját magamról, tiszta és megfoghatatlan valóság jött velem szembe. Mindez a tudattalanból érkezett.

Megtanultam, hogy minden, ami a mostban aktiválódik, az a múlt korábbi megjelenése. Ahhoz, hogy a legfőbb jó értelmében tudjak dönteni, ahhoz át kell értékelnem korábbi szülői mintáimat, betanított szerepeimet, meg kell találnom belső varázsomat, saját magamat.

Kicserélődtem.

Őszinte, teljes értékű változás indult el bennem. Minden, amit átéltem – más színben, egy teljesen más megközelítésben jutott el hozzám. Belső nyugalmam, tartásom és világgal való kapcsolatom a határozott teljességet nyújtotta.

Blokkjaimból erőt kovácsoltam, „vakfoltjaimat” kijavítottam. Ez a folyamat – végtelen – és különleges szembesülést, majd megértéseket ígért, ígér a mai napig. Egy áldott út, ami minden helyzetben képes felismerései segítségével a középpontomban tartani.

Megtanulni és alkalmazni magad és mások javára – ajándék.

Mindaz a tudás és bölcsesség, ami benne összefoglaltatott, az nemes és feledhetetlen átalakulást biztosít fejlődésünkben.

Ha belenézel a tükörbe – kellő önismerettel – észreveheted, mi a következő kihívásod, mi a felelősséged és mi a sorsfeladatod.

Köszönöm, hogy “Hírlevél feliratkozással” figyelmet gyakorolsz esettanulmányaim, előadásaim, programjaim, tanfolyamaim iránt.

Belső erőm – saját kiteljesedésemnek a hangja!

szeretettel és tisztelettel Székely Szilvia