Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel. Egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia – nem épül vallásra, de azok mindegyikét elfogadja – melynek célja, hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz.

Mit nyújthat saját fejlődési folyamatodban a Thetahealing?

A ThetaHealing® technika egy meditációs folyamat, ami fizikai, lelki és spirituális gyógyulást hoz létre a Teremtőn keresztül a “fókuszált” ima által. Ilyenkor théta agyhullámba kerülsz, ezért meg tudsz teremteni bármit, akár azonnal is. Megtanulod, hogy intuitív képességeiden keresztül hogyan kapcsolódj a Teremtőhöz, hogyan vetítsd ki tudatosságodat. Új fejlődési szakaszba lépsz.

Itt az ideje, hogy a Mindenség Teremtőjének isteni szikrájaként fogadjuk el hatalmunkat és az erőnket. A feltétel nélküli szeretet az univerzum legmagasabb rezgése. A ThetaHealing  szerint – az vagy, amit gondolsz. Jeleket bocsátunk ki, s ezeken a kivetített gondolatformákon keresztül érzékel minket a világ. Megnyilvánulásainkhoz félelmek, hitrendszerek fűződnek, amelyek kialakították és meghatározták személyiségünket.

Melyek ezek a hitek?

Az  alapszint, alaphit,  amely fogantatásunk óta megtanított minket a létezésre. Fontos, hogy eleget tegyünk, megfeleljünk, jó gyereknek érezzük magunkat, majd később ellenkezéssel védekezünk, s talán eljutunk odáig, hogy felvállaljuk azt, akik vagyunk…

A genetikai szint, amit örököltünk őseinktől. Nem tudod, miért nem sikerül teljes értékű életet élni. A  legalább hét nemzedékre visszamenő genetikai emlékezet  hitrendszere befolyásolja saját működésedet. Ha úgy jöttél a világra, hogy  “nem várt gyermek vagyok”, – akkor ez az első, amit fel kell oldani, helyettesíteni kell azzal, hogy “vártak, fontos vagyok, nagyon szeretnek.”

A történelmi szint, az előző életek és a kollektív tudattalan azon tapasztalatait képviseli, amelyeket a jelenben is hordozunk. Ezeket feloldani, megtisztítani szükséges, fontos tanulási tapasztalatokat tartalmaznak.

A lélek szint – A lélek a szívben lakozik. A lelki szint programjai mélyek és erőteljesek. Az Isten és a Teremtő része, s mint ilyen –  tökéletes. Az egyén teljességéből jönnek létre.

Mit tapasztalhatsz meg a Thetahealing konzultáción?

Az alapvető hitrendszerek elengedéséhez a ThetaHealing – egy alapvető négyszemközti konzultációt használ, amit ásásnak nevezünk.Ezzel végezzük a tisztítást, majd következik a pozitív érzések betöltése, elrendelése.

Ha életedben úgy érzed, nem tudod merre kell haladnod, ha döntéseidben szeretnél elkötelezett lenni, ha testi tüneteid  jelzését szeretnéd feldolgozni és megérteni, ajánlom szeretettel a módszer megtapasztalását.
Növeli a tudatosságodat, erőt ad a továbblépéshez.
Hosszú évek kineziológiai tapasztalatait, segítő hivatásomat támogatja a Teremtő energiával való együttműködés.

Nagy elkötelezettséggel várlak

Székely Szilvia
ThetaHealing® konzulens